maanantai 26. kesäkuuta 2017

Kesäpelien kunkku

Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä PlanToysin ja Kiddexin kanssa. 
Postaus on osa Brand Rep -postaussarjaa.

Muistatte ehkä, kun viime kuussa kirjoitin Kiddexin meille testattavaksi antamista puisista musiikkileluista. Nuo lelut nousivat silloin hiteiksi isojen poikien leikeissä ja niiden myötä sain laittaa kiertoon meillä ennestään olleet muoviset pianot. Edelleen meillä soitellaan serenadeja yhtenään ja pojat pystyttävät bändin soittimien kanssa harvasepäivä.

Tässä kuussa kokeiltiin PlanToysin ulkopelejä, joista meille saapui minigolf. Minigolf on mun henkilökohtainen kesäpelisuosikki ja on jo useasti mietitty, että pitäisi viedä isot pojat ihan kunnon radalle. Nyt saadaankin kasailla rata meidän kotipihalle. 

Kuten soittimet, myös tämä golfsetti on valmistettu luonnonmukaisista ja kierräteityistä materiaaleista, eikä se sisällä lainkaan myrkkyjä. Värit ovat kasvivärejä ja puuna on käytetty kumipuuta, joka ei tuota enää lateksia. 


Minigolf-setissä on sopivasti kaksi mailaa, joten kumpainenkin lyöjä saa omansa. Meillä ollaan nimittäin tarkkoja siitä, mikä tavara on kenenkin. Huippua, ettei tästä tarvinnut nyt vääntää riitaa lasten kesken! 

Koska meidän oma piha on vielä niin vaiheessa, suunnataan usein pelailemaan yleisiin puistoihin. Pari viikkoa sitten, pistettiin pelit pystyyn Karirannassa ja olipahan meillä hauskaa! Pojille on tosi tärkeää voittaminen, vaikka yritetäänkin heille opettaa, että aina kun joku voittaa, jonkun pitää myös hävitä. Vielä harjoitellaan ja välillä möksähdettiinkin kunnolla, kun veli veti pidemmän korren pelissä. 


Minigolf-setin mukana tulee mailojen lisäksi pallot, useampi "väylä" sekä maali salkoineen. Lisäksi settiin kuuluu ekopuuvillainen kuljetuspussi, jossa välineet kulkevat kivasti mukana. Meillä kassi roikkuu milloin vaunujen aisalla, milloin jommankumman lapsen olkapäällä. 

Myös Justus sai omansa Kiddexin paketista kun paketin pohjalta paljastui vauvan eka puhelin! Ihana ja söpö nauhan päässä roikkuva näppäinpuhelin, jonka näyttö toimii suurennuslasina. Justus nyt ei tietysti kauheasti vielä leluista ymmärrä, mutta katselee puhelimen näppäimiä jo. Isot pojat tästä tykkäävätkin enemmän ja puhelin kulkee mukana heidän leikeissään. Välillä soitellaan mummolle kuulumiset ja välillä tiedustellaan isiltä, milloin tämä on töistä tulossa ja mitä laitettaisiin ruuaksi. Hauskaa, kuinka arki peilautuu niin kovin lasten leikkeihin!


Myös muita söpöjä ulkopelejä löytyy PlanToysin valikoimista ja varsinkin kroketti on sellainen, joka taidetaan lisätä lasten lelutoiveisiin. Saa sitten nähdä, ketkä sitä pihalla pelailee, me Henkan kanssa, vaiko lapset. 

Yhteistyössä KIDDEX ja PLANTOYS

9 kommenttia:

 1. Muistaakseni joskus keväällä etsitte uutta autoa,joko löysitte sopivan?
  Katoin ig kuvassa,et teillä oli autossa vielä besafen turvaistuin käytössä. Istuuko toinen isoista pojista siinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö besafe ole alle neljävuotiaille? Teillähän pojat on jo yli.

   Poista
  2. Kattelin samaa. Eiks teijän pojille ostettu molemmille vyöistuimet aikasemmin? Jos teillä istuu toinen iso selkä menosuuntaan niin miten mahtuu?

   Poista
  3. Joo kakkosautoa etsitään ja varmaan semmonen pitäisi jossain vaiheessa hankkia tuon olemassa olevan lisäksi! Veikkaan et touraniin tai c-maxiin päädytään, mutta oon vähän ulkoistanut itteni noista autohankinnoista!

   Rasmus istuu besafessa, koska kaksi turvavyöistuinta ja kaukalo ei mahdu meidän takapenkille! Tää istuin kokoonpano on ainoo mahdollisuus meidän viiden reissata nykyisellä autolla! 😊

   Rasmus mahtuu vielä besafeen mittojensa puolesta, niiden perusteellahan penkki on joko iso tai pieni, ei suinkaan iän perusteella. Ja toisaalta turvallisempihan selkä menosuuntaan on matkustaa kuin kasvot menosuuntaan.

   Tää reunoilla selkä menosuuntaan ja keskellä kasvot menosuuntaan on ainoa tapa miten mahdutaan, juuri ja juuri näinkin ja hermothan tossa sommittelussa meinaa mennä 😅 mut mielummin näin kuin et osa olisi kotona tai joku lapsista etupenkillä.

   Poista
  4. Ja joo, molemmille ostettiin tosiaan ne turvavyöistuimet, toppavaatteissa toi penkki oli tosi ahdas, enkä mä pystynyt raskausmahan kanssa nostaa rasmusta tohon. :)

   Poista
 2. Parempi se on selkämenosuuntaan kuljettaakin jos lapsi vielä mahtuu. Kauhistuttaa kun joku saattaa laittaa alle vuosikkaan kasvot menosuuntaan..

  Kuulisin teidän autosuunnitelmista lisää, miksi juuri cmax ja touran ovat vahvoilla? Oletteko tutustuneet versoon? Me on sitä itse harkittu meillä myös kolme lasta alle 5 vuotiaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! :)

   Joo, autosta voisin tosiaan kirjoitellakin tarkemmin! Kiitos vinkistä! Verso oli mietinnässä myös, mutta niissä hinnat lähti niin korkealta, että taidettiin hylätä se jo. Auto olisi meillä kuitenkin se kakkosauto, niin kauhean paljon rahaa siihen ei haluta laittaa kiinni.

   Poista
 3. Mikä toisella pojista on silmäkulmassa?
  -Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lääkärikään ei ihan tarkasti osannut sanoa, luultavasti nestepatti. Tarkemmin selviää syksymmällä kun patti kuvataan! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!