maanantai 10. heinäkuuta 2017

PiraattiPartyt !

Jokunne viikko sitten, meillä juhlittiin nelivuotiaiden Rasmuksen ja Kasperin synttäreitä. Pojat toivoivat monen muun tuonikäisen tapaan frozen-juhlia vielä talvella ja silloin sovittiinkin, että ne heille järkkäiltäisiin. Mieli on selvästi nelivuotiailla muuttuva, sillä toukokuussa jutellessa bileiden teemaksi toivottiinkin merirosvoja.

Ja merirosvoja tuli. Kivasti löysin kaikki juhlien koristeet Kärkkäiseltä, eikä tarvinnut lähteä netistä tilailemaan. Ihan kauheasti meillä ei mitään ollutkaan, viiri ja ilmapallot tuntui riittävän. Isompi merkitys pojille olikin heidän asuillaan ja merirosvohuivit sekä silmälaput olivat kova juttu! Silmälaput pyörivät edelleen leikeissä ja paristi ne päässä on suunnattu myös ruokakauppaan, että aarrrg! vaan kaikille! ☺


Tarjoiluissa vedin kyllä niin helpoimman kautta kuin joku voi vaan vetää, ei ihan tässä kolmen lapsen kanssa riitä aika kummempiin leipomuksiin. Ja snackpalat ja jätskibuffa olikin sitten ihan hitti! Synttäripäiväksi kun sattui yksi kesän ainoita hellepäiviä!

Kakkuna oli pätkisjuustokakku ilman liivatetta ja hyväähän se oli, mutta kyllä vaan mun mielestä juustokakku kaipaa ainakin sen muutaman liivatelevyn. Kakku nimittäin pehmeni tosi nopeasti ja oli aika höttöistä leikattavaa.

Jätskibuffa tehdään takuulla toistekin se nimittäin oli paitsi lasten myös aikuisten mielestä huippuidis! Kuppeina meillä oli citymarketista ostettuja kierrätysmateriaalikuppeja, jotka olivatkin oiva valinta, sillä ne pitivät jätskin kivasti kylmänä. Buffassa oli ihan vaan perus vaniljajätskiä, mansikoita, kinuski ja suklaakastikkeet, kermavaahto sekä valikoima karkkeja ja strösseleitä. Suklaatakin olisin laittanut, mutta koska helle, vaihdettiin se mariannemuruun.

Suolaisten puolelle tehtiin tortillarullia, ruissipsien päälle kylmäsavuporotahnaa sekä laitettiin tarjolle vielä tähtisipsejä. Lisäksi tarjoiltiin vesimelonia ja kiiwiä muovimiekoissa. Juomina kahvia, vissyä ja kokista. 

Pojat olivat juhlistaan innoissaan, sillä hauskasti myös vieraat olivat osallistuneet pukukoodiin. Kuulema myös ensi vuodelle haluavat merirosvojuhlat. Katsotaan, kestääkö tämä toive ensikesään saakka!

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia poikien synttäreiltä! 😍 Ja nuo tarjottavat, niin herkullisen näköisiä.😋
  Mukavaa kesää teille!
  Ps. Niin kiva seurata blogiasi ja instaa, uudesta kodista kuvat ihania ja inspiroivia. Meillä muutto uuteen kotiin ihan tässä parin viikon sisällä.😊
  -SaraKe-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne olikin oikein onnistuneita! :)
   Voi kiitos, ihana kuulla! Ja oikein mukavaa muuttoa sinne! On varmasti huippua päästä uuteen kotiin! <3

   Poista
 2. Kivat synttärit pikku piraattien mieleen :)
  Vaikka mainitsetkin meneväsi tarjoiluis helpomman kautta niin on tuossakin ollu monenlaista väkertämistä ja valmistamista. Hyvät tarjoilut.
  millasia lahjoja pojat sai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on siinä kyllä. Kakku piti jättää tekemättä, mutta pakko se oli pikaisesti väsätä kun pojat sitä niin toivoi.

   Pojat sai trampoliinin, duploja, brion junaradan osia, pari kirjaa, pari peliä, pihakaivurit ja kesävaatteita. Ja saippuakuplajotkutpyssyt tms :D tosi kivoja ja toivottuja lahjoja!

   Poista
 3. Onpas kivan näköiset juhlat! Jätskibuffa on kyllä takuuvarma hitti :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!