perjantai 3. maaliskuuta 2017

Kevään söpöimmät vaunut


Kerroinkin tuossa pari viikkoa sitten jo meidän vauvan vaunuista ja nyt tulisi sitten lupaamaani toista postausta! Malttamattomana täällä jo odotellaan, että päästään näitä kunnolla testailemaan ihan vauvan kanssa. Nyt on pitänyt tyytyä vaan fiilistelyyn ja kuivaharjoitteluun!

Meidän vaunuthan on Petite Cherien Classicit ja tulleet markkinoille vasta tänä talvena! Itselle koko vaunumerkki on ihan uusi, mutta ainakin näillä pikatestailuilla olen aika innoissani. Toivotaan, että vaunut lunastavat lupaukset myös jatkossa ja vauvan kanssa! Vaunut on saatu Jollyroomilta bloginäkyvyyttä vastaan ja tämä postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Jollyroomin kanssa.

Kerroinkin jo viimeksi, että olen aika innoissani noista isoista renkaista, jotka taitaa ainakin täällä meidän suunnilla olla ehdottomat! Niin kätevät kuin pienet eturenkaat vaunuissa onkin kaupungilla ja asfaltilla kärryillessä, on nuo isot ilmakumit vaan aika ehdoton hiekkateillä ja näillä loskakeleillä!


Tullaan varmasti lenkkeilemään ja ulkoilemaan lasten kanssa paljon, joten mulle on tärkeää, että vaunujen kanssa päästään hyvin liikkeelle. Toki myös työntöasento merkkaa, sillä lyhyempikin lenkki muuttuu aika ikäväksi, jos työntöasento on huono!

Viime postauksessa kerroin vaunuista vain koppamallisena, mutta tässä näkyisi nyt kärryt ratasmallissa. Istuin osan saa klikkailtua kumminpäin vaan, mikä on kyllä aika kätevää. Tuplien kanssa en tätä toimintoa kaivannut, mutta varmaan yksi vauva viihtyy paremmin kun välillä voidaan olla kasvotusten. Toisaalta tällä tavoin voi ottaa huomioon myös tuulen suunnan, joten lapsi on helpommin suojassa tuulelta!

Ratasosan istuinosa oli kiva tilava, ja meidän kolmeveetkin mahtui sinne. Ei kylläkään enää mukavasti nukkumaan, mutta istumaan ihan sujuvasti. Painorajakin vaunuissa mahdollistaa isommankin lapsen kuljettamisen. Kasausmekanismi näissä on samanlainen kuin muissakin yhdistelmissä, ja mahtunee pieneenkin autoon jos renkaat klikkailee irti.


Vaunuverholla ja kaukalopussilla vaunut menevät aika kivasti myös kylmillä pakkasilla ja kopan sisällä on tosi lämmin vedellä ulkopäikkäreitä. Toivotaan, että myös tämä vauva haluaa ulos päiväunille, olen nimittäin aikalailla laskenut sen varaan!

Jollyroomin sivuilta löytyy paljon muitakin vaunuja hyvillä aleilla, jollei nämä meidän kärryt olleet just sun mieleen! Kannattaa kurkistaa, josko sieltä löytyisi oma suosikki!

* yhteistyössä JOLLYROOM

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!