maanantai 27. maaliskuuta 2017

Olohuoneen valokuvaseinä + alekoodi rautakehikkoon !


Sisustuspostauksia on toivottu ihan valtavasti ja mulla onkin ollut projektina tehdä niitä varastoon. Vähän heikko on vaan ollut tähän mennessä saldo, mutta lupaan skarpata tässä kevään aikana! Viikonloppuna naputtelin toisenkin sisustusaiheisen postauksen luonnoksiin, joten eiköhän tämä tästä korjaudu mitä pikimmiten!

Instagramissa tätä meidän olohuoneen uutuutta jo vilautinkin, mutta otetaanpa tuo nyt lähempään tarkasteluun bloginkin puolella! Nimittäin Luklabeliltä saatu rautakehikko, joka nousi yhdeksi mun ykkössuosikkisisustusjutuksi heti kun sen paketista kaivoin. Rautakehikkohan muuntuu vaikka millaiseksi, meillä siihen on kiinnitetty tärkeimpiä ja ihanimipia valokuvia, sekä muita muistoja.Rautakehikko istuu meidän valokuvaseinälle kuin nenä päähän, vai mitä tykkäätte? Ikean tauluhyllyiltä löytyy nuo isommat valokuvasuurennuksen kehyksissä, kun taas rautakehikkoon saa vaihdeltua kuvia fiiliksen ja tunnelman mukaan! Nyt sieltä löytyy poikien yksivuotiskuvausten tuotoksia, mutta yhtälailla sinne voisi vaihtaa valikoiman hääkuvia esille. Parasta, että kuvat saa helposti vaihdeltua.

Nyt Luklabel tarjoaa kaikille blogin lukijoille omat rautakehikot -20% alella koodilla NELLI , eli jos tuo ihanuus sopisi teidänkin kotiin, klikkaile itsesi Luklabelin sivuille TÄSTÄ ja nappaa kehikko ostoskoriin! Alennus on voimassa koko tämän viikon, eli 27.3-2.4.2017 ! Kannattaa muuten tsekata myös ne neuvolakorttikotelot, ovat aika ihania!


Yhteistyössä LUKLABEL


4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!