lauantai 4. maaliskuuta 2017

Ekat kotiäitipäivät

Sieltä se tiistai sitten tuli, helmikuun vika päivä ja samalla poikien viimeinen päiväkotipäivä! Maanantai-iltana kirjoittelin poikien päikkytädeille vielä kiitoskortteja, itkusilmässä, koska hormonit. Oli jotenkin tosi vaikea saada ajatuksia sanoiksi, oltiinhan ihan hirveän tyytyväisiä lasten päiväkotiin ja päiväkodin täteihin!Nyt loppuviikko ollaankin sitten palauteltu mieliin taas niitä kotipäiviä. Sitä kun aamuisin heilutetaan isille heipat ja meillä onkin seuraavat kahdeksan tuntia käytettävissä ihan mihin itse halutaan. Hetki saadaankin tässä olla vielä poikien kanssa kolmisin, ennen kuin vauva tulee. Sitä kuinka kauan, ei tietysti kukaan tiedä.

No mitäs me sitten tehtiin? 

Me käytiin pitkillä leikkitreffeillä, vietettiin aikaa Karisman leikkialueilla. Syötiin Hesburgerilla, leikittiin pihalla loskassa ja katsottiin monta jaksoa Blaze monsterikonetta ja useampi lastenleffa. Leivottiin sämpylöitä ja syötiin välipalaa olkkarissa. Jep. Täällä on otettu aika rennosti ja poikien toiveiden mukaan.

Pojat oli keskiviikkona ihan innoissaan, kun ulos sai pitkästä aikaa pukea Palomies Sami -haalarit. On aika söpöä, että he sanovat noita Jollyroomilta saatuja Nordbjörnin asuja Palomies Sami -puvuiksi, ihan en ole päässyt kiinni siihen perimmäiseen syyhyn, että miksi, mutta veikkaampa sen johtuvan housujen olkaimista, jotka ovat hyvin samantyyliset kuin palomiehillä. Nuo puvut on kyllä olleet ihan meidän loskakelien pelastajat. Fleecevuoren takia, sinne ei tarvitse pukeakaan alle kuin yksi lisäkerros. Näitä haalareita saa muuten nyt Jollyroomilta puoleenhintaan!


Loppuviikon ulkoilut onkin sitten jääneet meiltä väliin ja myönnettäköön, että perjantai meni ihan kokonaan kotona ja omalta osaltani pääasiassa sohvalla. Olen kyllä niin onnellinen Viaplaysta ja sen lastenleffoista, ilman niitä en kyllä tiedä miten tuostakin päivästä olisin selvinnyt! Mä vietin perjantain aika koomassa, sillä koko torstai yön mua supisteli tiheästi ja kipeästi useamman tunnin ajan. Monta kertaa jo mietin, että nytkö se synnytys tosiaan käynnistyi, mutta sitten kahden jälkeen supistukset laantui ja pääsin nukkumaan.

Nyt onkin sitten jännäilty, tuleeko lähtö tässä lähiaikoina, vai valmistautuuko mun kroppa vaan kuukauden päästä koittavaan koitokseen. Mene ja tiedä, mä olisin ihan valmis jo synnyttämään, toisaalta toivon, että vauva saisi vielä hetkisen kuitenkin kasvaa ja kehittyä mahan sisäpuolella. Mitään porrasjuoksutreenejä tai kolmea ässää tässä siis ei olla lähdössä toteuttamaan, mutta vadelmanlehtiteetä olen kyllä jo pari päivää hörppinyt. En siksi, että uskoisin sen jotenkin käynnistävän synnytystä, vaan koska luin sen jälkivuodon vähentävästä vaikutuksesta sekä siitä, että se tehostaisi supistuksia.

Eli jännän äärellä, mutta aika levollisin mielin täällä ollaan. Kovasti myös toivon, että saadaan poikienkin kanssa nauttiva vielä pari viikkoa ihan vaan kolminkeskisestä ajasta, meneehän meillä arki sitten vauvan tultua aikalailla ylösalaisin!

Mutta nyt, me linnoittaudutaan jätskin ja leffan pariin sohvalle! Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

* kurahaalarit saatu Jollyroomilta

4 kommenttia:

 1. Onko noi poikien haalarit 104cm. Ostaisitko jo 110 että menis syksylläkin vai onko liian isot? Meillä poika saman ikänen teidän poikienkans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on 110cm, eli ei kauhean isoa mitoitusta ole! :)

   Poista
 2. Täällä myös supisteli torstai-perjantai yönä niin paljon että sairaalaan piti varuksi mennä. Viikkoja täällä vasta 33. Onneksi selvittiin säikähdyksellä! Tsemppiä sinne 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui! Nyt rauhassa siellä, ettei pieni vaan ihan vielä tulisi! <3
   Ja kiitos tsempeistä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!