keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Hei sinä! Olet upea!

Tuossa on raskausarpi. Täältä iho roikkuu. Siellä on makkara, tuolla toinen ja vyötäröltä löytyy vielä useampi raskauskilo. Tai suklaakilo, miten sen nyt ottaa. Kuulostaako tutulta? Omaan kehoon on tosi vaikea olla tyytyväinen, varsinkin kun lehdet ja telkkari ovat täynnä timmejä mimmejä ja kireäksi treenattuja pakaroita. Eipä näy sellaisia omasta peilistä, joten innolla lähdin Doven haastamana mukaan kaupalliseen yhteistyöhön, jonka tarkoituksena on kehua ihan meitä tavallisia naisia. Ollaan nimittäin ihania ja upeita kaikkine vikoinemme, arpinemme ja ylimääräisine kiloinemme!Doven mainonta on ilahduttanut itseäni aina, sillä siellä on jo pitkään hehkutettu epätäydellisyyden kauneutta ja sitä, että ollaan kaikki ihan yhtä upeita ja arvokkaita, vaikka keho olisi minkä näköinen. Oma kroppanikin tuntuu tälle hetkellä ehkä vieraimmalta mahdolliselta, onhan siinä pian jo yhdeksän kuukauden ajan kasvatettu meidän kolmatta lasta. Keho on muuttunut, painoa tullut ja vatsa kasvanut. Kaksosraskaudenkin jäljiltä mahasta löytyy useampi raskausarpi, jotka nyt uuden venymisen myötä nousivat entistä voimakkaammin pintaan. Mutta, mitäpä noista. Jokainen niistä arvista on siinä, koska sen alla on kasvatettu yhtä maailman tärkeintä. Ne ovat jälkiä siitä matkasta, jonka aikana pienestä alkiosta on kasvanut ihan oikea pieni ihme. Nyt pian jo kolme pientä ihmettä. Miten sellaisen työn tehnyttä kehoa ja ihoa ei voisi olla rakastamatta? Onko edes olemassa mitään hienompaa?

Dove lanseeraa ihan pian uuden tuotesarjan, jälleen vanhalla tutulla ideologiallaan, että kaikki kehot ovat kauniita ja ihania. Tulen siitä kirjoittelemaan blogissakin vielä uudelleen. Ja tuleepa muuten aika sopivaan saumaan, onhan mun kroppani ihan pian aika ison projektin edessä, kun ihon pitäisi jälleen palautua pitkään jatkuneen venymisen jäljiltä.


Doven haastamana, lähdin minäkin kehumaan muutamaan kanssabloggaajaa, eipä nimittäin varmasti kukaan saa kehuja niin usein kuin niitä kaipaisi! Ihan ekana kehun ihanaa Rosannaa, Mama loves you two -blogin takaa. Itseni tavoin, Nanna on kaksospoikien äiti ja saanut kokea jos jonkinlaista poikiensa kolmivuotisen elämän aikana. Siellä on käyty läpi lasten ennenaikainen syntymä, pelottava raskausaika, poikien vaikea alku lastenteholla ja painittu vielä vaikean refluksin kanssa vauva-aikana. Nyt vielä lisänä toisen pojan astmadiagnoosi. Siitä huolimatta Nannan blogista huokuu positiivisuus, rakkaus näihin kahteen pieneen mieheen ja onnellisuus siitä, että elämäähän tämä vain on ja vielä täältä noustaan! Yhtä positiivista elämänasennetta saa hakea ja haluankin sanoa Nannalle, että nainen sä olet aivan superupea! Jatka samaan malliin! ❤


Toiset tsempit lähetän Anetelle, upealle naiselle Operaatio Äiti -blogin takana. Usein kauhulla luen millaisia ilkeyksiä Aneten blogiin tulee anonyymeiltä, tuntemattomilta ja tutuilta ilkeilijöiltä, joilla milloin on mielipide vaatteen koosta, sen ulkonäöstä tai sopivuudesta vallitsevaan keliin. Kommenttiboksissa käydään välillä tosi julmiakin keskusteluja aiheesta ja aiheen viereestä, ruoditaan toisen valintoja ja perusteita niiden taustalla. Haluan laittaa Anetelle ihan superisot tsempit, älä noista kommenteista välitä, taustalta löytyy vaan se oma epävarmuus ja kateus. Olet ihana ja upea sekä ennenkaikkea parhain äiti lapsillesi! ❤


Ettepä muuten usko, kuinka hyvä fiilis itsellekin toisen kehumisesta tuli! Nyt laitetaan hyvä kiertämään ja haastan teidät kaikki kehumaan jotakuta ainakin kerran päivän aikana! Ollaan ihan kaikki ansaittu kehut, sillä jokainen meistä on ihan superupea, sillä omalla erilaisella ja uniikilla tavalla. Nannan ja Aneten haastan kehumaan jotakuta toista bloggaajaa, tuttua tai tuntematonta!

Huippua keskiviikkoa, muistakaa että ootte upeita!

Yhteistyössä DOVE2 kommenttia:

 1. Ihanasti kirjoitettu!
  Samojen asioiden äärellä painin itsekkin. Nyt tullut 22 kiloa painoa lisää, alusta asti ollut liikuntakielto. Ja myönnän, ei ole pelkällä parsalla tämä kaikki kertynyt.
  Juuri eilen illalla mietin saanko näitä kiloja ikinä entisestä hoikasta varrestani pois!
  Toivon niin, on tämä niin erilainen vartalo kun mihin on normaalisti tottunut. Huh.
  Tsemppiä sinne loppumetreille :) perässä tullaan.

  VastaaPoista
 2. Mukava ja positiivinen postaus. Kunpa sitä muistaisi joka päivä antaa myös positiivista palautetta!
  Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!