torstai 16. maaliskuuta 2017

Lits Läts !Huomasitteko, että kevät saapui! Vähän yllättäin ainakin itselle, sillä ei ole kuin pari viikkoa kun täällä ainakin satoi oikein urakalla lunta, oli kova pakkanen ja ihan täysi talvi päällä! Nyt paistaa aurinko, lumet sulaa ja pajuihin alkaa tulla pajunkissoja. Ihan parasta, talvi olikin ihan riittävän kylmä, pimeä ja pitkä!

Lapsille kevät tarkoittaa vesilätäköitä, kuraleikkejä ja solisevia pikkupuroja. Ainakin meidän naperot ovat näistä ihan innoissaan. Useammalle ulkoilulle olenkin nyt pukenut lapsille suosiolla kurikset, pelkät välikausivaatteet tai varsinkaan toppikset ei enää millään pysy kuivina! Meidän kevät on nyt kuravaatteiden osalta Navyraidallinen, kiitos Jollyroomin lähettämien uusien kurissettien. Tämä postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Jollyroomin kanssa.

Setit ovat kokoa 110/116 ja ainakin omalla kokemuksella himpun reilua mitoitusta. Toisaalta näin päin se onkin kivempi, sillä mikään ei ole inhottavampaa kuin päällä kinnaavat kurahousut, joiden alle ei mahdu lisäkerroksia! Meillä Nordbjornin kurissetit pääsi oikein kunnon testiin, kun pojat hyppivät ja pomppivat lätäköissä. Käytiinpä siellä istumassa ja makoilemassakin..


Takki on mun mielestä ihan syötävän suloinen, ei varmaan enää ole kellekään epäselvää, että meillä tykätään kovasti raidoista! Navyn värinen valkoraidallinen takki onkin ihanan herkullinen ja turkoosi vetskari tuo siihen kivan freesin lisän! Huppu tietty löytyy myös, helmassa on kuminauhat ja hihat ovat riittävät napakat. Takki suljetaan vetoketjulla, joka on ainakin meillä ollut nappiratkaisua toimivampi! Jos raita ei ihan iske, Nordbjornillä on settejä monissa muissakin väreissä ja kaikissa kurisseteissä on nyt päällä vielä hyvät alennukset. Samalla kannattaa katsoa myös valikoimat muiden vaatteiden osalta!

Kurahousuissa taas löytyy riittävän tiiviit kuminauhalahkeet, irrotettavat jalkalenkit pitämässä lahkeet alhaalla, kiristys nepparit kainaloista ja säädettävät henkselit. Eli kaikki se, mitä toimivilta kuriksilta vaaditaankin! Niin ja heijastimet. Ne on aika ehdottomat nekin.

Kurahanskat ja saappaat meillä on Nordbjornilta myöskin. Hanskoiksi valitsin mustat, joiden sisällä on lämpövuori. Alle ei näillä keleillä tarvita muita hanskoja, mikä on kivaa pukemisen helppouden kannalta mutta myös kivempi lapselle, sillä tavaroihin tarttuminen on helpompaa ilman monia päällekkäisiä hanskoja. Hanskat ovat kokoa 4v ja aika reilua mitoitusta nekin.


Kumppareiksi valitsin Nordbjornin tummansiniset pitkävartiset saappaat, joita niitäkin löytyy monissa muissakin väreissä. Saappaita saa nyt muuten lähes 70% alella, eli jos saapaskaupoille pitää lähteä, niin vauhdilla tsekkailemaan Jollyroomin saapasvalikoimaa! Toki myös muita kenkiä kannattaa kurkistaa samalla. 

Yhteistyössä JOLLYROOM

1 kommentti:

  1. Ää ihanat kurisvaatteet! <3 niin kivasti puet pojat samalailla. ja kyllä vaan, ehdottamasti nuihin itsekin kaipaan aina väljyyttä että mahtuu kerroksia. koskaan ei kuitenkaan niin ohuita kerroksia tarvitse märällä säällä laittaa, ettäkö hieman reilumpi mitoitus olisi sitten liian iso. kun märällä kelillä tahtoo muutenkin olla viileämpi. ja nuo kuvat on niin Suomen kevättä kun lumet sulaa :D ihanan keväinen fiilis huokuu nuista kuvista, ja pääsiäinen...ei malta odottaa:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!