perjantai 13. maaliskuuta 2015

Viikonloppuiset Pomp de Lux -kutsut ja meidän toteutunut tilaus

Viime sunnuntaina viimein koittivat ne kauan odotetut Pomp De Lux -kutsut! Naistenpäivän kunniaksi kuinkas muutenkaan! Mun aamuni alkoi ihanasti croissant-aamiaisella ja kahvin sain juoda uutukaisesta Nuuskamuikkusmukista. Tasa-arvon nimissä, syötiin kumpikin aamiaista rauhassa, pojat kun istuivat koko aamiaisen ajan sohvalla lukien kirjoja. Onkohan ne ikinä olleet yhtäsoittoa paikallaan noin pitkään?! 

Iltapäivällä kokoonnuttiin tyttöjen ja muutamien taaperoiden kanssa tähän meille hypistelemaan PDL:n lastenvaatteita. Esittelijänä toimi ihana Inka, tällä hetkellä Joensuun ainoa PDL - home advisor. Mulla itselläni oli kovat odotukset mallistosta, enkä onneksi joutunut pettymään. T-paidoissa yllätyin pehmeäastä laadusta ja niitä lähtikin pojille useampi tilaukseen. Tyttöjen puolella ihastutti uikkari ja muutamat jumpsuitit ja housut. Muuten tyttöjen mallistoa ei tullut tarkemmin silmäiltyä, vaan keskityin siihen pikkupoikien mallistoon. Välillä olen kyllä tosi iloinen ettei meillä ole poikien lisäksi vielä tyttöä. Tyttöjen söpöyksiin olisi niin helppo hurahtaa!

Ostoslistahan kasattiin Henkan kanssa yhdessä, ja mun yllätykseksi Henkka taisi ihastua moniin noista vaatteista enemmän kuin minä! Olisi ottanut niitä myös mielellään omaan kaappiinsa. Meidäm ostoslista piti aika hyvin paikkansa, vain pari juttua tilasin enemmän ja muutaman jätin kokonaan ottamatta.

Kuvat: http://www.pompdelux.com/fi_FI/

Toteutuneesta tilauksesta jäi kaikki shortsit pois, sillä poikien kaappi pursuaa erilaisia shortseja viime kesän jäljiltä! Vähän kyllä jäin niistä yhdistä haaveilemaan, joten josko sitten aleista yritän napata ne pojille?

Vaarinpaitoja lähti molemmille kahdet, ne vaan toimii niin loistavasti arjessa peruspaitoina! Raidassa en osannut päättää minttupaidalle kaveria, joten molemmille tuli sama väri. T-paitoja otettiin molemmille kolme, suloista minttua ja valkoista. Nuo kolmos-paidat saattaa lähteä palautukseen, olin nimittäin vähän epävarma niiden laadun suhteen.. Myös tyttöjen puolelta tilaukseen napatut söpöt Helsinki pantsit käyvät ensin läpi isin arvioivan silmän, ennen kuin ne päätyvät poikien kaappiin ;) Niissä nimittäin oli glitterillä ommellut saumat, joista kuullessaan isi ei hirveästi syttynyt. Materiaali oli kuitenkin ihanan pehmoista eikä tuttu ja turvallinen raita ei petä koskaan!

Tälle viikolle paketti ei vielä ehtinyt, mutta josko ensi viikolla saadaan nämä jo hypisteltäviksi?

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö! Minttu on ehdottomasti tän kevään suosikkiväri! :)

   Poista
 2. Hei Nelli! Olen lukenut blogiasi jo aika pitkään ja tiedän, että et tykkää puhua rahasta, mutta kysyn kuitenkin, koska uskon, että en ole ainoa, joka tätä asiaa miettii ihan yleisellä tasolla. Eli nyt kun sinä olet ollut teidän perheessä se, joka pääasiassa on lapsia kotona hoitanut, eikä sitä myöten omia tuloja hirveästi ole, niin miten olette raha-asiat käytännössä ratkaisseet? Kun tykkäät kuitenkin shoppailla. ;) Antaako miehesi sinulle joka kuukausi tietyn summan rahaa, jonka saat vapaasti käyttää itseesi (en nyt puhu ns. yhteisistä hankinnoista eli ruoasta, lasten tarvikkeista ja vaatteista jne.) vai keskusteletteko jokaisesta ostoksesta erikeen? Vai onko teillä molemmilla omat tilit ja lisäksi yhteinen tili, jonne siirretään esim. käyttörahaa? Ymmärrän, jos et halua tästä aiheesta kirjoittaa, koska tämä on hyvin henkilökohtainen asia. Enkä tässä mitään summia kyselekään, mutta olisi mielenkiintoista kuulla, mitkä sun ajatukset on tästä asiasta, kun muutenkin välillä kirjoitat sun periaatteista erinäisissä asioissa. :) Uskon, että aihe koskettaa aika montaa sinunkin lukijoista, kun ihan taloudellisista syistä johtuen (miehellä parempi palkka) niin monessa perheessä on edelleen niin, että nainen jää kotiin hoitamaan lapsia. Kiitos jo etukäteen ja aurinkoista kevään jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos kommentista!
   Joo, raha ei tosiaan kuulu niihin aiheisiin, joista ainakaan kovin tyhjentävästi haluaisin kirjoittaa. Mutta et ole ensimmäinen joka pyytää, joten oon jo jonkin aikaa miettinyt jotain raha/kulutus.postausta. Eli tulossa kyllä on, kunhan saan kunnon kirjoitusrauhan! :)

   Sopiiko, että vastailen näihin kysymyksiin tarkemmin sitten postauksessa?

   Aurinkoista kevättä myös sinne! :)

   Poista
  2. Heippa! Toki sopii, että vastaat kysymyksiin erillisessä postauksessa. Kiva, että meidän lukijoiden toiveita kuullaan! :)

   Poista
 3. Ihana tilaus! :) ja ihana miten teillä isäkin on kiinnostunut lastenvaatteista, meillä tuo ei kyllä huomaisi vaikka pukisin lapsille mitä :D eli meillä minä teen hankinnat aina yksin, toki miehen palkalla haha

  VastaaPoista
 4. Nää pompin vaatteet on niin ihania, vielä en oo kuitenkaan ite tilailut :D
  Blogissani on kiva lahjakortti arvonta meneillään PikkuJalat verkkokauppaan, käy kurkkaamassa ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!