sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Aamun paras SMOOTHIE

Smoothie on tällä hetkellä mun suosikki aamupala. Sen voi vetäistä nopeasti, ottaa tarvittaessa mukaan, tai laittaa jääkaappiin odottelemaan, että sen ehtii juoda. Siitä voi tehdä lukemattomia variaatioita ja sen pyöräyttää nopeasti vaikka koko perheelle. 
 Paras smoothie mun mielestä tulee marjoista, kaurahiutaleista ja luonnonjogurtista. Proteiinipitoisempaa saa vaihtamalla jogurtin tilalle rahkan. Hedelmät toimii myös hyvin, mutta marjat ovat mun suosikkeja helppoutensa vuoksi.


 Rasmus on vähän huono syömään marjoja ja hedelmiä muuten kuin soseen ja banaanin muodossa. Viinirypäleet ja mandariinit pitäisi kuoria hänelle :D Smoothien seassa kelpaa kirpeämpikin hedelmä tai marja.


4 kommenttia:

 1. Enpä oo kaurahiutaleita ajatellutkaan et sopis! Kiitti vinkistä ::)

  VastaaPoista
 2. Näyttääpä smoothiet muruille maistuvan :D

  VastaaPoista
 3. Moikka!
  Blogissani on haaste sinulle. Aurinkoista päivää <3
  http://live-enjoy-and-love2.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
 4. Just viikonloppuna ajattelin, että kun ei tunnu ehtivän syömään tarpeeksi päivän aikana, pitäisi varmaan sytytellä uudestaan tuota smoothie-rakkautta. Joitain vuosia sitten vetelin nimittäin hulluna smoothieita ja sitten tuli totaalistoppi. Mun suosikkia on kans toi marja-jogurtti-kauralese-mehu -yhdistelmä. Ja onhan se oikeesti niin kätevä (ja etenkin maitorahkan kanssa täyttävä) aamu-, väli- tai iltapala! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!