maanantai 23. maaliskuuta 2015

Mitä kuuluu?

Voihan kiire! Koko viime viikon oli tarkoitus tulla kirjoittamaan monestakin aiheesta. Lenkillä hahmottelin mielessäni postausta kasvatuksesta, ruokaa laittaessani mietin postausta ruuasta, eineksistä ja meidän taaperoiden syömisestä ja leikkipuistossa mieleen tuli poikien kehityspostaus. Mitään näistä en kuitenkaan saanut aikaiseksi, vaan luonnoksissa on kaikkien kohdalla pelkkä otsikko. Päiväuniajat, jolloin mun aika useimmiten kuluu blogiin, onkin nyt mennyt tehdessä kaikkea muuta. Kirjoittamista kohtaan on muutenkin iskenyt pieni motivaatiopula, järki kai käskee vähän relata, ja keskittyä niihin tärkeämpiin asioihin, kuten omaan jaksamiseen ja tän muuttorumban pyörittämiseen.


Muutto on meillä nyt se eniten arkea kuvaava sana. Koko viime viikko meni oikeastaan kaappeja siivotessa, kirpparitavaroita hinnoitellessa, ja Torin myynti-ilmoituksia tehdessä. Kaappien sisällöt on aika hyvin käyty läpi, mutta muutamat kalusteet odottelevat vielä ostajaansa. Ja mulla alkaa ainakin pieni pelko hiipiä mieleen, entä jos niitä ei kukaan haluakaan? Mihin ihmeeseen me ne oikein työnnetään?!

Pakkaaminen alkaa kunnolla tänään ja itse muuttopäivä ajoittuu huhtikuun puoleen väliin. Koko huhtikuu näyttää muutenkin aika hurjalta, vapaita viikonloppuja ei ole ainoatakaan, vaan kaikkiin on suunniteltuna ohjelmaa ja menoja. Kivoja menoja, mutta silti. Pieni stressi ja ahdistus iskee, kun kaikki tuntuu kasaantuvan samoille viikoille! 

Muuttofirman pojat kuskasi tänään meille isot pinot muuttolaatikoita, joihin meidän tavaroiden pitäisi olla muuttopäivään mennessä pakattuina. Toi laatikkomäärä, jopa 90 kpl laatikoita, tuntuu vaa niin hurjalta! Eikai meillä nyt tavaraa ihan noin paljon ole? Eihän? En muista mainitsinko blogin puolella, mutta päätettiin ottaa muuttoon avuksi Muuttofirma, jotta muutto sujuisi edes vähän jouhevammin. Ainakin nyt ajatus tuntuu tosi hyvältä. Oli se vaan aika helppoa, kun laatikot kärrättiin meille suoraan sisään kuplamuovien ja pakkauspapereiden kanssa, eikä niitä tarvinut itse käydä mistään varastolta hakemassa.Muutenpa meille ei kuulukaan kummempaa. Tutittomuus on sujunut yllättävän helposti, eikä pojat tunnu tutteja enää kaipailevan. Mulla itselläni ikävä iskee välillä, on se vaan niin helppo työntää se tulppa suuhun, ja tehdä ruoka loppuun rauhassa. Mutta näillä mennään. Uhmaakin pojilla on jo aika reilusti ja välillä saa oikeasti purra hammasta, että pinna kestää eikä ala vähemmän rakentavasti ohjeistaa itsepäisiä taaperoita pukemisessa.. Sairasteluiltakin ollaan yllättävää kyllä vältytty, ja alkuvuoden enterorokko-influenssa-keuhkoputkentulehdus-kurkunpääntulehdus-vauvarokko -putki taisi ainakin näillänäkymin jäädä meidän kohdalla ainoiksi sairauksiksi. Korvien putket tuntuisi hyvin pitävän korvatulehdukset aisoissa, ja hengen ahdstuksiltakin on viime aikoina säästytty! Toivotaan, että kesään asti päästään ilman uusia flunssia! Korvatulehduksistakin mun on ollut tarkoitus kirjoittaa jo pidemmän aikaa, jospa tässä ennen muuttoa saisi senkin luonnoksen julkaistua!

Kiirettä siis kuuluu tänne. Instagramissa meitä voi seurailla vähän ajantasaisemmin, sinne postauksia tulee jopa kymmenen päivässä, joten vilkkaammin se päivittyy tällä hetkellä kuin blogi!

6 kommenttia:

 1. Millasia huonekaluja teillä myynnissä?

  VastaaPoista
 2. Jos jää huonekaluja (sekä muita tavaroita, vaatteita tms.) joille ei löydy haluajaa, niin monet esim. kierrätyskeskukset hakee jopa ihan kotoa asti isommat esineet jos sinne haluaa lahjoittaa :)

  VastaaPoista
 3. Jos ne kalusteet ei Torissa mene kaupaksi, eikä niitä ihan välttämätön pakko ole saada nimenomaan myydyksi, niin Kontti varmaan hakee ne mielellään. Sitten menee hinta hyvään tarkoitukseen.

  VastaaPoista
 4. Täällä liputetaan muutofirman nimeen!! Silloin kun muutimme edelliseen asuntoomme, oli silloinen pois muutettava asuntomme kolmannessa kerroksessa, kerrostalossa ilman hissiä ja kierreportailla. Silloin meillä oli muuttofirmalta laatikot sekä kaksi miestä muuttopäivänä kantamassa ja kuljettamassa isot huonekalut kohteesta A kohteeseen B. Helpotti kyllä niiiin suuresti, itse roudasimme sitten autolla laatikot, koska muuttomatka oli alle 1km. Viime muutossakin kun tänne muutimme oli meillä vuokrattuna muuttolaatikot ja paku. Nyt emme tarvinneet hirmuisoa autoa koska myimme sänkyä lukuunottamatta kaikki vanhat huonekalumme pois.

  Tsemppiä muuttoon ja pakkaamiseen! Yllättävän paljon niitä laatikoita vain menee!

  VastaaPoista
 5. Kun me muutettiin, Penttilän kierrätyskeskus sekä SPR:n kirppis kävi hakemassa mielellään meidän ylimääräiset pois :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!