maanantai 23. maaliskuuta 2015

Alevinkki Crocsin-saappaisiin ja Conversen tennareihin !

Nyt kannattaa suunnata Lekmerin verkkokauppaan, mikäli mielii hankkia lastenkenkiä halvalla! Crocsin saappaista saa tänään jopa 30% alennuksen ja Conssin tennareistakin 15% alennuksen! Lisäksi monilta muilta lasten kenkämerkeiltä, kuten Superfitiltä, Reimalta, Vikingilta ja Kavatilta aleja aina 15%:sta aina 50%:n! Eli nyt lähtee halvalla!

Kuvat Lekmer


Lekmeriä kannattaa muutenkin kurkkia tämän viikon ajan, sillä Lekmerillä on nyt pääsiäistarjoukset ja joka päivä tämän viikon ajan ilmestyy sivuille uusi vaihtuva tarjous! Tänään tarjous on kaikista kengistä, huomenna jostain muusta! 

Tämä pääsiäistarjouskampanja sattui meille hyvään saumaan, sillä hankintalistalla on paitsi Conssit pojille, myös uusia ihania sisustusjuttuja! Tämä ihana uusi merkki on vastikaan ilmestynyt Lekmerille, ja ainakin tämä mintunrakastaja ihastui näihin kaikkiin Jox-merkin tuotteisiin! Voikun näistä tulisi ale vielä tämän viikon aikana! Myös legosäilytyslaatikoista odottelen ja toivon alea! ;)

Kuvat Lekmer


Uppoaako minttu teihin muihin?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.


9 kommenttia:

 1. Eih, ja me just viikko sitten ostettiin typylle kevääseen kahdet kengät! Ei ollut aleja ;/ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi! No tästä nyt sitten varastoon syksyä odottelemaan! ;)

   Poista
 2. Auts, pienet koot loppuunmyyty crocseista! Ne ois olli namut! :)

  VastaaPoista
 3. Sportamoresta saa melkein aina kun oon kattonu niin crocsin kumpparit myös alehintaan.. vinkkinä vaan jos joskus tulee tarvetta :)

  VastaaPoista
 4. Eiiiiii mä niin haluaisin tollaset converset!!! Mutku ei me varmaan tarvita..aaaargh.

  VastaaPoista
 5. VINKKI! Joxin tuotteet on ainakin tällä hetkellä Lekmerillä alennuksessa, ei taida kyllä liittyä tuohon pääsiäissysteemiin :)

  VastaaPoista
 6. Nyt näyttäisi olevan nuo Jox-tuotteet alessa tuolla verkkokaupassa, ostamaan vaan :-D

  VastaaPoista
 7. Stockan hulluilla päivillä tällä viikolla on legolaatikot alessa.Jos jotenkin sieltä saatte ne. Itsekin aion ostaa sieltä taas yhden laatikon lisää, ne on niin käteviä! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitti vinkistä!! Consseja ollaankin ostamassa pojulle kesäksi, tuolta ajattelin ne nyt tilata kun halvemmalla saa :)

  http://niinakyllonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!