sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Lasten Nordbjørn vaateuutuudet


Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä JOLLYROOM kanssa.

Ihanaa, kevät tuli viimein takaisin. Alkuviikon pakkasten jälkeen, sai loppuviikosta onneksi vetää taas kevätvaatteet ylle ja lähteä ulos nauttimaan ihanasta auringonpaisteesta. Meillä oli lasten kanssa perjantai jo vapaa ja viikonloppu alkoikin vähän ennakkoon jo torstaina. Perjantaiaamusta nautittiin aurinkoisessa Launeen perhepuistossa ja käytiin samalla ihailemassa viereiselle kentälle nousevaa tivolia. Tivoli, se onkin aito keväänmerkki!

Kevätkelien lisäksi tällä viikolla saapui toinenkin odotettu juttu. Nimittäin paketillinen Nordbjørnin kuorivaatteitta koko poikatriolle. Muistatte ehkä viime keväästä, että kokeiltiin ekaa kertaa ko. merkin kuorivaatteita lapsille. Mikään vaate ei ole koskaan ollut hintalaatusuhteeltaan yhtä hyvä kuin tuo Jollyroomin merkki. Olin todella yllättynyt varsinkin housujen kestävyydestä, sillä vaikka ne saakin parilla kympillä, kestää ne kulutusta ihan mielettömän hyvin. Vesipilaritkin niissä on huippuluokkaa. Aivan kuten takeissakin.



Tälläkin kertaa lapset pääsivät itse valitsemaan mieleiset vaatteet kevääksi. En kauheasti yllättynyt, että meidän oranssifani esikoinen valikoi Nordbjørnin oranssin kuoritakin heti sen nähtyään. Takki onkin oikein ihana väripilkku, sillä helposti itse valitessani otan pojille tummaa vaatetta päästävarpaisiin. Takki on malliltaan vähän a-linjainen ja kivojen nappiyksityiskohtien vuoksi, menee hienosti myös kauppatakkina. Keskimmäinen valitsi saman Havsvidden-takin petroolin värisenä, ja myös sen sävy oli ihanan raikas.

Takit ovat kokoa 130 ja ovat aika hyvänkokoiset 124cm ja 118cm pituisille veljeksille. Hihoja käännettiin hieman, sillä pojat ei tykkää yhtään pitkistä hihoista. Liikaa kasvunvaraa takeissa ei kuitenkaan missään nimessä ollut ja sanoisin niiden vastaavan hyvin kokoaan! Housujen kanssa kävi vähän heikommin. Meillä on viime keväältä vielä tallessa Lillesand -kuorihousut koossa 120, mutta ne alkavat jäädä jo vähän lyhyiksi. Nyt velittiinkin koko 130, mutta siinä mittaa oli lyhyemmälle pojalle vielä aivan liikaa. Meidän pojat ovat selvästi pitkäselkäisiä ja lyhytjalkaisia, joten kokojen kanssa on välillä hankalaa!

Pienimmän kohdalla mietin pitkään, otetaanko vaatteet haalarina vai takkina ja housuina. Lopulta päädyin takkiin ja housuun, sillä ne on mun mielestä keväässä helpoimmat. Kevät on nimittäin siitä hankala vuodenaika, että aamulla saattaa mittari näyttää vain paria astetta, kun taas päivällä lämmöt nousee yli kymmeneen. Haalarin kanssa yläosaa ei pysty heittää pois, mutta takki-housu-parin kanssa voi takin ottaa pois jos lämpenee kovasti. Lisäämällä takin alle windfleecea ja villaa, saa takuulla kaikki kokoonpanot ulkoiluun. 

Pienin sai Saltvik-housut henkselimallisena ja valinta olikin oiva. Housut ovat aika leveä malli, mutta henkselit pitää ne kivasti ylhäällä pikkuliikkujalle. Ne myös suojaavat kivasti selkää siinä tilanteessa, kun takki otetaan pois. Housujen edessä on pitkävetoketju, jonka avulla pukeminen on helppoa. Valittiin taaperolle housut koossa 90, ja vaikka ne pienesti reilut ovatkin, ovat ne juuri sopivat tähän kevääseen meidän 87cm taaperolle. Myös Koster-takki otettiin koossa 90 ja senkin kokovalinta osui ihan oikeaan. Takin malli on kivan pitkä, joten helma tulee reilusti pepun päälle. Siinä on myös reilusti heijastimia ja kiristykset helmassa ja hihoissa. Niin, ja onhan tuo sininen sävy nyt aivan valloittavan ihana, vai mitä sanotte?

Vaatepaketin mukana meille saapui myös kengät ulkoiluun ja päädyttiin ottamaan kaikille pojille sama Nordbjørn Airy-malli mustana. Kenkien kangas on softshelliä ja se onkin aivan uusi kokemus materiaaleissa meille. Kengät pitävät vettä, mutta ovat ihan tosi kevyet jalassa. Pohja on taipuisa, eli tämä on ihan mahtivalinta lasten jalkoihin kevätulkoiluun. Kengissä on kuminauhalliset nauhat ja tarrakiinnitys, eli lapset saavat kengät helposti itse jalkaan. Pohja on aika paksu, joten maan kylmyys ei ulotu varpaisiin. Iso suositus näille!

Nyt kannattaa ehdottomasti klikkailla näitä Nordbjørn vaatteita ostoskoriin, jos kevään ulkoiluvaatteita vielä uupuu. Kokoja on vielä mukavasti jäljellä, mutta pidä kiirettä, sillä alet on huimat ja tuotteet menevät varmasti vauhdilla!

6 kommenttia:

  1. Me ollaan huomattu, että potkupyöräiljälle on tosi ikävä takki, joka ulottuu reilusti pepun alle. Se jää nimittäin koko ajan satulaan kiinni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama... lapsikin ihan hermona:D

      Poista
    2. Aijaa :D sit ei ehkä tosiaan kannata takkeja tai ainakaan pidempiä malleja käyttää :) vaikka voihan se satulakin vaikuttaa, en nimittäin oo meillä koskaan huomannut vastaavaa :D

      Poista
  2. Onko nää millaset vaatteet sun mielestä esim verrattuna Polarn o Pyretin kuorivaatteisiin tai Kappahallin Kaxs vaatteisiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on selvästi ohuempaa kuorikangasta kuin vaikka pop. Housut on olleet meillä yhdet laadukkaimmista tuplilla, tosin heillä ei poppia koskaan ole ollut joten siihen en osaa verrata. Laadultaan ei ihan voita poppia, mutta ei kyllä häviä kaxsille :) Hinta-laatusuhde ihan tosi hyvä!

      Poista
  3. Mitä ootte tykänny takeista? Viihtyykö lapset näissä vaikka hieman isoilla näyttää kasvunvaraa olevan?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!