keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

2 VUOTIAS

Viikonloppuna juhlittiin vähän etukäteen meidän 2-vuotiasta(!). Ihan uskomattomalta tuntuu tämä vuosien vieriminen, kuten tietysti aina. En vaan millään voi uskoa, että siitä on oikeasti jo kaksi vuotta, kun tapasin meidän pienen herran ekaa kertaa. Taaperovuosi meni vähintäänkin yhtä nopeasti, ellei jopa nopeammin kuin vauvavuosi. 


Tiistai on se oikea syntymäpäivä, mutta koska se sattui keskelle viikkoa, päädyttiin juhlimaan jo vähän etukäteen. Tarjottavien suhteen mentiin niillä perinteisillä ja helpoilla. Olin suunnitellut tilaavani kakun valmiina, sillä ajattelin etten millään työviikon jälkeen ehtisi sitä tehdä. Pihiys iskee kuitenkin aina viimeistään siinä vaiheessa, kun kuulen kakkujen hinnat. Lopulta päädyn sitten aina tekemään kakun itse. Tälläkin kertaa oli samajuttu. Kakku onneksi onnistui oikein hyvin ja oli oikein maistuva. Sen lisänä tarjottiin jätskibuffaa, joka meidän kokemuksella on varma hitti lasten keskuudessa.

Sankari oli itse tosi innoissaan juhlista. Nyt hän jo jotain ymmärsi ja oli valtavan innostunut saadessaan ekoja omia autoja lahjaksi. Hän ei tosiaan tule jäämään veljiensä varjoon, sen verran napakasti hän heitä komensi tuplien yrittäessä katsoa uusi autoja myös. Me itse hankittiin lahjaksi potkupyörä, sama lahja mikä tuplillekin samass aiässä. Innolla pikkumies sillä lähtikin ajamaan ja todettiinkin lahjan olleen ihan hitti.

Muutenkin sankari sai ihania ja tarpeellisia lahjoja ja meillä oli kaikinpuolin mukavat juhlat. Olen silti tosi iloinen, että seuraavia juhlitaan vast aparin kuukauden päästä, sillä onhan juhlien järjestämisessä vaan niin valtava työ! Seuraavat bileet ovatkin tuplien 6v juhlat. Uskomatonta, että hekin ovat jo niin isoja!

3 kommenttia:

 1. Paljon onnea ihanalle Justukselle! En voi uskoa että siitä tosiaan on jo kaksi vuotta kun Justuskin syntyi, ihana on ollut saada seurailla teidän elämää jo useamman vuoden ajan. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen kakku! Olisiko ohjetta mahdollista saada? Sopisi hyvin pääsiäis pöytään. :)

  VastaaPoista
 3. Onnea pienelle! <3

  Ihanan näköinen Kinderkakku ja muutenkin tyylikästä! :)

  https://kotonajakaupungilla.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!