sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Coolstuff-verkkokaupan äitienpäivälahjalempparit + arvonta


Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä COOLSTUFFn kanssa. 


Äitienpäivä on taas pian täällä. Kuinka moni teistä on jo alkanut pohtia uusia ihania ideoita lahjaksi äidille? Mä itse rakastan lahjojen antamista ja toki myös saamista. Varsinkin silloin, kun lahja on antajansa näköinen ja saajalleen tarpeellinen. Usein äideille, kuten iseillekin, lahjojen ostaminen on  ihan tosi hankalaa. Heillä yleensä on jo kaikkea, eikä joka vuosi viitsisi antaa samaa sukkapakettia. Lahjojen antamisessa on mun mielestä tottakai tärkeää myös se, että lahja tulee tarpeeseen. Ei ole mitään ikävämpää kuin tarpeeton kaappiin jäänyt tavara. Coolstuffilta ideoita löytyy ihailtavan paljon, kurkkaa vaikka nämä äitienpäivälahjasuosikit!

Tänä vuonna äitienpäivälahjoja pääsin ideoimaan kaupallisessa yhteistyössä Coolstuff-verkkokaupan kanssa. Coolstuff oli minulle jo entuudestaan tuttu, joten otin tämän mahdollisuuden innolla vastaan. Coolstuff on verkkokauppa kaikelle sellaiselle, mitä olet aina tarvinnut, muttet tiennyt olevan olemassakaan. Sieltä löytyy tuotteita niin moneen lähtöön, toinen toistaan innostavampia. Esimerkkinä vaikka kuplavohvelirauta, Darth Vader -leivänpaahdin, bambutyyny ja yksisarvistosssut. Neljä mun omaa suosikkiani, jotka jokainen toimivat vähän joka äidille. Tai ainakin itse innostuin näistä ihan valtavasti!


Kuplavohvelirauta oli ihan ykköshankinta. Meillä on myöskin kuppivohvelirauta, joka saapui meille viime kamppiksen yhteydessä, ja on tehty sillä vohveleita monta kertaa kuussa. Ollaan toivottu myös lettumallisia vohveleita välillä, joten tämä kuplavohvelirauta täytti meidän tarpeet täysin. Se on kivan pieni ja helppokäyttöinen. Pääsiäisenä kokkailtiin vohveleita kahteen kertaan, sen verran sujuvaa se oli. Vohvelit on mun mielestä ihanan spessu tapa aloittaa aamu ja tällä raudalla vohveleista tulee ihanan ilmavia ja rapeita.

Toinen suosikki pienkodinkone oli tuo ihanan mahtava leivänpaahdin. Varmaan jokaisen Star Wars fanin unelma. Se nimittäin paistaa starwars-logon paahtiksiin. Kerralla saa tehtyä kaksi leipää, ja molempiin tulee logo. Veikkaan, että tää lahjaidis menisi ihan yhtä hyvin veljelle, kummipojalle, tai oikeastaan kelle vaan, joka Star Warsia fanittaa.

Jos miettii tarpeellisia lahjoja, niin uusi tyyny on kyllä ehdottomasti top nelosessa. Mä olen itse ihan tosi laiska panostamaan uusiin vuodevaatteisiin, ja ihan hävettää myöntää kuinka vanhat meidän tyynyt oli. Tämä bambutyyny olikin ihan lottovoitto, sen kun voi muokata omien tarpeiden mukaan juuri oikeaan malliin. Se on kaiken lisäksi tosi iso, eli menee ihan halityynystäkin. Meillä ei ole kuin tuo kuvien yksi, mutta pieni haave on myös toisesta. En vaan tiedä mistä tyynyyn löytäisi tarpeeksi isoja tyynyliinoja, tavalliset on nimittäin auttamatta pieniä. 


Neljäs lahjaidea ei ehkä toimi kaikille, mutta mulle itselleni se oli tarpeellisin näistä kaikista. Nimittäin yksisarvisaamutossut. Siis apua miten ihanat ja söpöt ja täydelliset. Olen jo pitkään etsinyt sellaisia oikeanlaisia aamutossuja, joihin olisi kiva sujauttaa jalat aamuisin. Mistään en ole löytänyt sopivia ennen kuin nyt. Välillä nämä tossut on muuten myös lasten jaloissa, he ihastuivat nimittäin yksisarvisiin myös.

Kaikki nämä neljä tuotetta ovat löytäneet meidän kotoa paikkansa ja ne ovat olleet kovalla käytöllä, mutta ehdottomasti kuplavohvelirauta on vienyt voiton kaikkein parhaana ostoksena. Lapset haluaisi vohveleita vähän jokatoinen päivä ja maistuisihan ne toki myös itselle. Ollaan kehitelty ihan huippuhyvä vohveliresepti, jonka ainekset löytyy aina kaapista ja joka on kaiken lisäksi vielä terveellinen. Sitä onkin ilo tehdä viikonloppuaamuisin. Palaan tähän reseptiin jo heti ensi viikolla, joten pysykäähän kuulolla!

Siinäpä teille neljä vinkkiä hauskoihin ja omaperäisiin äitienpäivälahjaideoihin. Nyt te pääsettekin kertomaan omat suosikkinne. Linkkaa kommenttikenttään oma äitienpäivälahjasuosikkisi Coolstuff-verkkokaupasta, jätä sähköpostiosoitteesi ja olet mukana 30 euron arvoisen Coolstuff-lahjakortin arvonnassa! Arvonnan säännöt täällä. Arvonta on käynnissä tasan viikon ajan, eli osallistua voi 5.5. klo 15 asti! Onnea arvontaan!

21 kommenttia:

  1. https://coolstuff.fi/Zen-Sand-Jumbo
    str82taya@outlook.com

    VastaaPoista
  2. https://www.coolstuff.fi/Tietovisapeli-Idioottitietous
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  3. https://www.coolstuff.fi/KitchPro-Kasvikuivuri

    Tästä lahjasta äiti riemastuisi! :)

    xevex82(at)gmail.com

    VastaaPoista
  4. https://www.coolstuff.fi/Canopy-Island-Uimasaari
    Tuo olis pähee!
    hilpiu@luukku.com

    VastaaPoista
  5. Itseasiassa just tuo kuplavohvelirauta herätti mielenkiinnon joten se ois kiva saada. :) Pääsis tekeen vohveleita.

    -M-
    minnasie@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Spralla-kalasandaalit:

    https://www.coolstuff.fi/Spralla-Kalasandaalit

    VastaaPoista
  7. https://www.coolstuff.fi/Lil-Davinci-Piirustuskehys
    Ja oma poikani tekisi mommolle kortin kehyksen sisään, tää ois kyllä nii täydellinen!
    jonna.tiittanen@elisanet.fi

    VastaaPoista
  8. Kuplavohvelirauta ois tosi kiva! :) Rakastan vohveleita ja näistä sais vielä kivoja instakuvia kaupan päälle ;) Jostain syystä meidän kattaukset ei koskaan näytä näin kivoille kuin näissä kuvissa! Mutta ehkäpä visuaalinen silmä vielä harjaantuu treenaillessa. minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  9. https://www.coolstuff.fi/KitchPro-Duo-Vohvelikuppirauta
    mervi.gromoff@gmail.com

    VastaaPoista
  10. https://www.coolstuff.fi/KitchPro-Kuplavohvelirauta Ihastuin tuohon vohvelirautaan, joten sellaisen toivon itselleni.
    Iloista Vappua ja Aurinkoista äitienpäivää!

    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  11. https://www.coolstuff.fi/Spralla-Flamingo-Uimarengas-Hoyhenilla

    Olisi kiva saada hauska uimarengas kesää varten!

    Eve_95@windowslive.com

    VastaaPoista
  12. https://www.coolstuff.fi/Suklaasuihkulahde

    emailtoanni@gmail.com

    VastaaPoista
  13. https://www.coolstuff.fi/KitchPro-Duo-Vohvelikuppirauta
    Tuo ois kyllä huippu <3 Ja hyötyisi koko perhe.
    tuija.m.jarvinen@gmail.com

    VastaaPoista
  14. https://www.coolstuff.fi/Mini-Donut-Maker - tästä olisi iloa keittiössä
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  15. https://www.coolstuff.fi/Zenkuru-Vartalotyyny
    Tämä!
    henna1989@luukku.com

    VastaaPoista
  16. https://www.coolstuff.fi/Unicorn-Slippers/4815
    Kyllähän noi tossut ois mahtavat ;)
    Mukana.
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  17. https://www.coolstuff.fi/Salter-Spiralizer-Vihannessorvi
    Tämä olisi kätevä apu ruoanlaittoon :) riigxx@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Kuplavohvelirautaa ois kiva päästä kokeileen. 😊
    sarakortesoja_90@hotmail.com

    VastaaPoista
  19. https://www.coolstuff.fi/KitchPro-Kuplavohvelirauta
    kyselyvastaus1@gmail.com

    VastaaPoista
  20. https://www.coolstuff.fi/Yankee-Candle-Clean-Cotton-Lahjarasia

    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  21. https://www.coolstuff.fi/KitchPro-Duo-Vohvelikuppirauta
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!