perjantai 28. syyskuuta 2018

Talven söpöimmät takit


Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä JOLLYROOMin kanssa.

Täällä Lahdessa on ollut jo ekat yöpakkaset. Lapset hihkuivat yksi aamu innosta, että nyt se lumi on satanut ja kohta on joulu! Lunta ei sentään tullut, auton päällä oli vaan kuuraa, joka viisivuotiaille meni ihan lumesta. Vaikka se lumi ei ihan vielä täällä olekaan, ei mene enää montaakaan viikkoa, kun se ihan oikeasti voi jo olla jonain aamuna päiväkotiin lähtiessä maassa. Muistanette ehkä, että viime vuonna lapset saivat testiin toppaa Jollyroomilta, ja vaatteet olivat meillä silloinkin kovalla käytöllä. Tämäkin postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä, ja tällä kertaa sovitellaan Didriksonsin takkeja pipoja.


Meidän talvivermetilanne näyttää tosi hyviltä ja valtaosa odottelee pakkasia jo kaapissa, kaikkien muiden paitsi minun itseni kohdalla. Teen joka vuosi tämän saman mokan, että lasten kaappi on valmiina tuleviin pakkasiin jo hyvissä ajoin syksyllä, mutta omaa talvitakkiani etsin vielä marraskuussakin. 

Olen kokenut talvisin kahden setin lapsille hyväksi, yhden haalarin ja yhden takki+housut yhdistelmän. Näin jompikumpi on aina takuuvarmasti kuivana kun ulkoilun hetki tulee. Takin kanssa ollaan pyritty siihen, että se toimisi myös kauppatakkina. Sehän tarkoittaa sitten sitä, että takista pitää löytyä hyvien ulkoiluominaisuuksien vuoksi myös ulkonäköä ja sopivuutta myös siistimpään menoon. 

Lapset saivat valita Didriksonsin takeista ja pipoista mieleisensä itse ja valitsivatkin hyvin. Olisin ottanut kummallekin saman takin johon he itsekin päätyivät, mutta pipoissa olisin mennyt metsään. Mä tykkään valita pojille aina sinistä ja vihreää, värikoodaus on jotenkin jäänyt takaraivoon vauva-ajoista. Pojat kuitenkin itse päätyivät pinkkiin ja siniseen, mikä oli mun mielestä tosi ihana ja raikas päätös. Tuo pinkkikärkinen pipokaan ei ole yhtään sellainen tyttömäinen purkkapinkki, vaan oikeastaan tosi kiva sävy myös pojalle navyn ja valkoisen parina. 


Kuvista näkeekin, että takki on tosi kivannäköinen. Helma tulee kivan pitkälle, joten se suojaa hyvin ulkoillessa selkää ja peppua. Takin sisällä on lämmin pileevuori, jonka ansiosta takki on tosi pehmoinen. Hupun reunassa on tuuhea karva, jonka ansiosta hupulla saa suojattua kasvot viimalta. Takista löytyy teipatut saumat ja säädettävät hihansuut. Hauska ominaisuus tässä takissa on sekin, että lapsen kasvaessa, takki kasvaa mukana noin viisisenttiä. Me valittiin lapsille takit koossa 120, mutta ne kasvavat tarvittaessa myös kokoon 125. Talven aikana voi tulla hetki, kun hihoihin tarvitaan lisää pituutta, joten silloin avataan vaan hihoissa oleva lisäjatke ja takki menee taas hetken pidempään. Ihan tosi fiksua ja tämä ominaisuus on muuten myös Didriksonsin haalareissa! (pojat olivat heinäkuussa 115cm ja 110cm pitkiä, eli nyt varmaan pari senttiä pidempiä)

Ominaisuuksiltaan takki soveltuu koviinkin sääoloihin, se hengittää ja on veden sekä tuulenpitävä. Takki ei sisällä PFC-yhdisteitä, se on hengittävyydeltään 5000(g/m²/24 h) ja vesipilarilta 5000mm. Juuri nyt takki löytyy Jollyroomin verkkokaupasta monissa ihanissa väreissä -40% alella. 


Pipoiksi lapset valitsivat nämä retrohenkiset tupsupipot Didriksonsilta. Kasper tosiaan halusi pinkin ja Rasmus tuon sinisen. Muita värivaihtoehtoja olisi ollut vielä vihreä. Malliltaan pipo on just sellainen kivan rento ja löysä ja menisi kyllä hyvin aikuisenkin päähän. Isi meillä ihailikin näitä, että voisi ottaa omaankin käyttöön ja harmitteli kovasti, että pojat ovat tyylikkäämpinä talveen kuin hän. Ja tottahan tuo on, nämä setit on ihan tosi tyylikkäät! Materiaaliltaan pipot ovat akryylia (70%) ja villaa (30%). Vuoressa on vielä harjattufleece ihoa vasten, eli pipo on tosi lämmin myös kovilla pakkasilla. 


Miltä teidän talvivaatekaappi näyttää, onko kaikki hankinnat jo tehty? Jos jotain puuttuu kannattaa kurkata Jollyroomin Didriksons-valikoimat, tuotteissa on nimittäin kivat alet melkein kaikissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!