maanantai 16. huhtikuuta 2018

Seitsemän kuvaa viikonlopulta

Toivottavasti teillä oli oikein ihana viikonloppu! Meidän viikonloppuun on mahtunut meno jos toinenkin, tälle viikolle on sattunut aika aktiiviset vapaapäivät. Aurinko on hellinyt ja mekin on otettu siitä ilo irti. On vaan niin mahtavaa, kun ulkona on lämmin ja lumi sulaa. Onhan tuota lunta jokunen sentti talven aikana satanutkin!

Roikkuvat ruukunpidikkeet saatu Ellokselta
Maljakko, tuokkulamppu ja tyynyt saatu Ellokselta

Meidän viikonloppu alkoi perjantaina aika huipuissa merkeissä, sillä käytiin ravintolassa syömässä ja tivolissa pyörimässä! Valmiissa pöydässä syöminen on ihan varmasti jokaisen kotiäidin arvostama pieni arjenluksus, ja mä ainakin otan kaiken irti aina siitä, kun ei itse tarvi kokata ja siivota. Vaikka ruuanlaittaminen kivaa onkin, on valmiille meno ihan parasta. Samalla kilisteltiin vesilaseja sille, että sokerikoukku oli saatu selätettyä, meillä tuli perjantaina viikko ilman makeaa ja nyt ainakin oma tunne on, ettei herkkuja niin tee mielikään. Huomenna olenkin taas aika kovan paikan edessä, kun pitäisi aloitella jumppailut uudelleen. Kiinteytyminen on toiveissa ja siihen otin avuksi taas Fressin jäsenyyden. Rantakunto täältä tullaan! Ruuan jälkeen lähdettiin viettämään iltaa tivoliin, jossa molemmat pojat saivat valita viisi laitetta, joissa kävisivät pyörimässä. Oli ne ilmeet vaan aika priceless, ja aikamoisia hurjapäitä nuo meidän lapset taitaakin olla!

Lauantaina oli tiedossa vähän spesiaaliaikaa isoille pojille ja lähdettiin jo heti aamupalan jälkeen ajelemaan Vantaalle. Käytiin tutustumassa Ilmailumuseossa lentokoneiden historiaan ja meidän lentokonefanit olivatkin tästä erityisen innoissaan. Poislähtiessä ajettiin vielä lentokentän kautta ja lennonjohtotorni ja monet lentokoneet saivat aikaan aikamoisia huokailuja ja kyselyjä, eikö voitaisi lähteä lentokoneella jonnekin. Päivä jatkui Ikealle, käytiin syömässä ja ostoksilla ennen kuin jatkettiin hyppimään ja riehumaan Trampoliinipuistoon! Siinä sai aikuisetkin oikein kunnon lauantaitreenin! Voitte kuvitella, että takapenkillä oli väsynyttä porukkaa kotimatkalla..

Sunnuntai onkin kulunut pihatouhuissa. Meidän pihalta on sulanut jo melkein kaikki lumet ja varmaan pian alkaa vihertää. Siivottiin varastot, pakkailtiin viime viikolla pestyt topat varastoon ja siirrettiin kesäkengät sisälle ja talvikengät varastoon. Siivoiltiin autotallia, keräiltiin talvilelut pois ja nautittiin vastasiivotulla terassilla kevään ekat terassikahvit! Meidän terassilla oli taas ihan superlämmin, ja hienosti tarkeni pelkissä sisävaatteissa. Vaikea uskoa, että kesä on oikeasti ihan pian jo täällä!

Niin, ja korkattiinhan me käyntiin grillikausikin! Tällä kertaa grilliin pääsi makkarat ja kaverina herkuteltiin mozzarellasalaattia. Voi kuinka oonkaan ikävöinyt kaikkia ihania grilliherkkuja! Toivottavasti tullaan viettämään monta iltaa vielä terassilla grilliruokien parissa ❤

Parasta alkanutta viikkoa! 

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalle :) meillä oli ihan samat siivoilut ja grillaus ohjelmassa! Olitteko lähdössä johonkin etelään vai muistanko väärin? Hyvää alkavaa viikkoa sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppu oli tosiaan aika omiaan noille touhuille! :) Joo, ulkomaanreissu syksylle on tosiaan suunnitelmissa, mutta mitään ei ole vielä varattuna! :)

   Ihanaa alkanutta viikkoa myös sinne! <3

   Poista
 2. Miten muuten Prisman kanssa yhteistyössä toteutettu arvonta? Joko on arvottu? T. Malttamaton

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvonta on suoritettu kampanjan tuottajan toimesta, eli itselläni ei voittajasta olekaan tietoa. Mutta laitan kyselyä ja palaan sulle sitten! :)

   Poista
  2. Arpaonni suosi nimimerkkiä Juuli ! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!