tiistai 17. huhtikuuta 2018

Laatuaikaa tuplien kanssa + 70€:n ARVONTA


Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Offerillan kanssa. Postauksen lopussa arvonta ja alekoodi!

Laatuaikaa lasten kanssa

Monilapsisessa perheessä koen erityisen tärkeksi sen, että jokainen lapsi saa välillä yksin aikaa molempien tai toisen vanhemman kanssa. Tunnen usein vähän huonoa omaatuntoa siitä, kuinka usein isot joutuvat odottelemaan vuoroaan, kun vauvan tarpeet menevät heidän edelleen. Tästä syystä, ollaan keskitytty siihen, että Rasmus ja Kasper saavat välillä ihan spesiaalia aikaa meidän vanhempien kanssa. Sellaisia hetkiä, ettei heidän tarvitse kilpailla huomiosta vauvan kanssa, vaan voidaan keskittyä tekemään vaan isojen juttuja. Tietysti aikaa vietetään myös vain yhdenkin lapsen kanssa, mutta pojat tuntuvat itse silti nauttivan eniten siitä, että veli on matkassa mukana. Toista puoliskoa kun tulee niin helposti ikävä.

Muistatte ehkä talvella tehdyn edellisen kampanjan Offerillan kanssa, jossa saatiin huima alennus hotelliyöstä Offerillan koodilla. Muistin virkistämiseksi, Offerillahan on palvelu joka tarjoaa tuotteita ja palveluita paljon ovh-hintaa halvemmalla. Palvelu toimii jo nyt viidessä suomalaisessa kaupungissa ja muutamia kohteita on jo ulkomaillakin. Eniten valikoimaa on Pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa, mutta löytyy palveluita ostettavaksi myös Jyväskylästä ja Oulusta. 

Offerillan kautta on helppo ostaa lahjakortteja. Sivuilta pääsee selaamaan kaikkia saatavilla olevia tuotteita ja palveluita, sieltä voi hakea avainsanalla tai tuoteryhmistä ja palvelun alta pääsee aina lukemaan tuotteen ehdot. Osassa plaveluita käyttöaika on rajattu vaikka lounasajan ulkopuolle tai vaan arkipäiviin. Kun jonkin lahjakortin päättää ostaa, ohjaa palvelu tekemään maksun verkkopankilla, luottokortilla tai laskulla. Maksun jälkeen sähköpostiin saapuu lahjakortti, jonka koodilla palvelun pääsee lunastamaan. 


Lapset valitsevat itse kohteen

Me mietittiin tällä kertaa yhteistä tekemistä yhdessä lasten kanssa. Vaihtoehdoissa palloiltiin Hop Lopin, Naurusaaren, Flamingo Span, Get air -trampoliinipuiston ja Ilmailumuseon välillä. Lapset valitsivat lopulta hienosti, sillä lopullinen suunnitelma oli isosti myös meidän vanhempien mieleen. Päivä alkaisi tutustumalla Ilmailumuseoon Vantaalle, jonka lipuista saatiin Offerillan kautta yli 50% alennusta. Iltapäiväksi lähdettiin kuluttamaan energiaa hyppimisen merkeissä Get Air -trampoliinipuistoon Espooseen, jonne Offerilla tarjosi lahjakortin myöskin yli puoleen hintaan. Vaihtoehdoissa olleeseen Hop Lopiin olisi myös saanut hankittua Offerillan kautta kaksi lippua yhden hinnalla.


Miksi Offerilla on niin hieno palvelu? 

Mä olen niin innoissani tästä palvelusta. Pienellä vaivalla saa ison säästön paitsi elämyksistä myös hotelliöistä ja ruuasta. Yhteistyön ulkopuolellakin ollaan käytetty Offerillaa paljon, sillä sen avulla säästö on monesti tosiaan se yli 50%, joissain kohteissa jopa 90%. Tilaamalla uutiskirjeen pysyy hyvin kartalla uusista eduista, ja itse olen kokenut sovelluksen käytön käteväksi. Sitä voi selailla  tarjolla olevia lahjakortteja vaikka kaupan kassalla jonottaessa.

Ilmailumuseo ja Get Air -trampoliinipuisto

Kuten todettua, lapset pääsivät itse mukaan päivän aikataulun suunnitteluun. Voitte siis kuvitella, että päivää odoteltiin malttamattomina! Kun vihdoin koitti lauantai ja reissupäivä, ei tuplia tarvinnut kovin kauaa suostutella autoon. Päivä alkoi Ilmailumuseolta, jonne oli koottu iso liuta lentokoneita eri aikakausilta. Näyttelyhalleissa oli paljon muutakin ihmeteltävää ja pojat nauttivat silminnähden kaikesta ihmeellisestä ja ylipäätään siitä, että äiti ja isi tarjosivat heille jakamatonta huomiota. Hiljaisena aamuna saatiin vielä museon työntekijä esittelemään salia meille ja kuultiin jänniä tarinoita heittoistuimesta ja hävittäjistä. Museolla pääsi itsekin kokeilemaan hävittäjällä lentoa ja tällä pisteellä meillä menikin aikaa. Myös matkustajakoneessa pääsi kulkemaan käytävän läpi ja tuplat kiersi tätä kerran jos toisenkin.

Museo oli selvästi meidän lentokonefanien mieleen ja pois lähtiessä he saivat vielä valita pienet lentokoneet muistoksi. Aulassa otettiin vielä photobooth-kuvat, jotka näkyvätkin edellisessä postauksessa. Lapsia ei olisi millään saanut museolta pois, mutta vajaan parituntisen siellä pyörittyämme alkoi nälkä olla sen verran kova, että lihapullien voimalla tuplatkin suotuivat jatkamaan matkaa. 

Lounaan jälkeen meidän toinen pysäkki oli Espoossa Get Air -trampoliinipuistossa. Tänne saatiin seuraksi siskoni puolisonsa kanssa, ja tämähän oli pojista erityisen kivaa. Niin mukava kuin äitin ja isin seurasta onkin nauttia ilman pikkuveljeä, vielä coolimpaa on päästä viettämään aikaa tädin ja sedän kanssa. Ja vielä trampoliinien pariin riehumaan.

Ostettiin hyppysukat ja eikun pomppimaan! Koko kaksituntinen hypittiin, roikuttiin, pelattiin polttopalloa ja yritettiin päästä vaahtopalamerestä pois. Kunnon treeni tuolla saatiin kyllä aikuisillekin, sen verran rankkaa hyppiminen on. Siskoni sykemittarin mukaan kaloreita paloi lähes 1000. Hän tosin pomppikin trampoliineilla kuin aropupu ja testaili Ninja-rataakin. Itse otin vielä rauhallisemmin niin pomppujen kuin Ninjailunkin suhteen, joten ihan samoihin lukuihin tuskin pääsin! Mutta lapsilla meni varmaan tuplaten, sillä he juoksivat ja hyppivät koko ajan. Välillä oli pakko pakottaa heidät penkille juomaan, mutta sieltäkin polte oli kova jo päästä takaisin hyppimään.

Kaksituntinen hyppyaika oli meille sopiva, pelkkä tunti tuntuisi liian vähäiseltä. Takaisin mennään varmasti ja huomasinkin, että Offerilla tarjoaa nyt lahjakorttia paitsi kertahyppyihin (kaksi hyppijää 20e) myös koko kesän hyppelyihin! Halvalla saisi nyt koko kesän hyppypassin itselleen. 

ALENNUSKOODI: Vaikka Offerillalla löytyykin jo huikeita tarjouksia, sain vielä alekoodin teille käytettäväksi! Koodilla pienenhiirulaisenodotus10 saatte alennushinnasta vielä -10% pois. 

ARVONTA: Eikä muuten mahtavat uutiset tähän loppuneet, sillä Offerilla tarjoaa vielä yhdelle lukijalleni elämyksiä, palveluita tai tuotteita 70€:lla! Kommentoimalla tätä postausta ja tilaamalla Offerillan uutiskirjeen täältä, olet mukana arvonnassa! Muista jättää kommenttiin myös sähköpostiosoite, jotta voittaja saadaan tavoitettua. Kilpailun säännöt täällä. Kilpailu aikaa on tasan viikko, aina 24.4. klo 20 saakka! Onnea Arvontaan!

35 kommenttia:

 1. Pitihän se arvata, että vaihteeksi yhteistyötä ja sen myötä alennusta..hohhoijaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei :) Kirjoitan blogia työkseni, joten luonnollisesti osa postauksista on kaupallisia. Näin on ollut jo yli vuoden ajan ja koko blogini historian, kaupalliset postaukset ovat siihen kuuluneet. Ymmärrän harmituksen, mutta ilman kaupallisuutta en blogia voisi samassa mittakaavassa kirjoittaa. Mukavimpia yhteistöitä ovat kuitenkin mielestäni nämä, joissa myös lukija hyötyy alennuskoodien ja arvonnan muodossa ja tämän postauksen myötä molemmista. Eli jätä ihmessä sähköpostiosoite ja tilaa uutiskirje, josko arpa osuisi sinuun ja saisit lahjakortin :)

   Poista
 2. Vau! Ihan mahtava arvonta :) Mukavaa viikon jatkoa teille!
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukana, Offerillan sähköinen uutiskirje tulee jo minulle joka päivä.
  Miten tuon 70 euroa voin sitten käyttää käytännössä, sitä en vielä tiedä jos voitan.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Vau, mukana! monzi_suutari@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Kirje mulle jo onkin pitkän aikaan tullut. Hitsi, oispa kiva kun tänne Ouluunki tulis tollanen trampoliini puisto! :)

  -M-
  minnasie@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana ollaan, kirje tännekin tulee, mutta eipä ole vielä tullut etuja kokeiltua, josko menisi vaikka edulliseen hierontaan joku päivä :)
  pikkuommel(a)luukku.com

  VastaaPoista
 7. Mukana olen :) En tosin löytänyt uutiskirjeen tilaukseen lomaketta sivuilta :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pitäisi ponnahtaa näytölle heti kun klikkaa sivulle. Tosin jos ponnahdusikkunat estetty, ei ehkä sitten tule?

   Poista
 8. Mukana olen! En tosin löytänyt uutiskirjeen tilaamiseen lomaketta linkin takaa :o
  juulia.myllykangas@outlook.com

  VastaaPoista
 9. Alkaa jo totisesti naurattaa ton yhe anonyymin narina liki joka postauksen jälkee...ehkä sen kantsis vähä ettii eloo jotai iloa enneku se tukehtuu ite toho pessimistisyyteesä.. ei mulla muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiset taitaa saada jotain tyydytystä, näistä valituksista. Harrastuksensa kai sitten jokaisella :D

   Poista
 10. Moni hyvä tarjous on tullut Offerillan kautta hyödynnettyä. :) Mukana!
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mukana arvonnassa :) Uutiskirjettä olen tilannutkin jo kauan :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 12. Ehdottomasti mukana :) En muista aiemmin kuulleenikaan tästä.. pitääpä uutiskirje klikata!
  Ja ehdottomasti allekirjoitan tuon laatuajan (meillä myös esikoinen + tuplat) lasten kanssa erikseen. Huomattu on että lapsi nauttii todella ja myös itse - esim. yksi lapsi kerrallaan on niin iisiä vrt. kolmeen ;)
  tuija.m.jarvinen@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Se on mukavan rentouttavaa myös itselle, kun pääse etavallista helpommalla! :)

   Poista
 13. Hei Nelli! Kiitos upeista vinkeistä: Offerista, Ilmailumuseosta ja Get Air -trampoliinipuistosta! Pitäisi meidänkin vaihteeksi käydä pk-seudulla viettämään laatuaikaa lasten kanssa :). Ja olen mukana arvonnassakin;). mjurgita@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Mukana. Olisikin kiva päästä kokeilemaan perheen kanssa tuota uutta trampoliinipuistoa, Rushissa jo ollaankin käyty. kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Mukana! Meidänkin kaksospoikien olisi mahtava päästä trampoliinipuistoon 😊

  VastaaPoista
 16. Mukana! 😍 (jeminalindgren@hotmail.com)

  VastaaPoista
 17. Mukana ollaan :)
  tiia96@luukku.com

  VastaaPoista
 18. Mukana. Toi Ilmailumuseo oli loistovinkki, joten kiitos tosi paljon :D
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 19. Mukana rannekaroliina@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Mukana oon! Uutiskirje tuleekin jo. Trampoille meilläkin varmaan isommat haluaisi. :)

  Riina
  taaltasinne(a)gmail.com

  VastaaPoista
 21. Missä Justus oli sen aikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoidossa, vaikkakin osan aikaa oli meidänkin kanssa, en raaski jättää häntä vielä koko päiväksi hoitoon :)

   Poista
 22. Yllätyin, miten paljon noita tarjouksia oli myös Tampereen alueella!
  emantynen (ät) gmail.com

  VastaaPoista
 23. mukana arvonnassa! joku ihana hieronta tai hemmotteluhoito kelpaisi :-) ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Mukana arvonnassa! Tuoltahan löytyy vaikka mitä kiinnostavaa :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Mukana! :)
  Epspi@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Mukana!
  ellu.takala(@)hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Mukana! On tarjouksia mutta kyllä menisin syömään komeasti mieheni kanssa.

  aiholapp(at)lailanet.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!