sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Kutsut, joilla on lupa leikkiä

kaupallisessa yhteistyössä LEIKKIEN

Jokunen viikko sitten, meidän koti täyttyi äideistä ja lapsista. Olohuoneen lattia oli täynnä leluja ja pelejä, joista ihan kaikkiin sai koskea ja kaikkia sai kokeilla. Meillä oli Leikkien-lelukutsut!


Mä olen pitänyt aika paljon erilaisia vaatekutsuja, ja kyläillyt itsekin vähintään yhtä monissa. Niissä funktio on aika selvä, usein mielekkäämpää on olla ilman lapsia, katsella esittely, hypistellä vaatteita ja tilata suosikit. Leikkien-kutsujen idea oli ihan toisenlainen. Leluvalikoimaa oli ihan valtavasti, kaikella sai leikkiä ja kaikkeen sai ja oli syytäkin koskea. Lapset olivat ehkä jopa vähän keskiössä, sillä heidän innostustaan ja oivaltamistaan oli ihan supermahtava katsoa!

Yllätyin, miten moni leluista oli meidänkin lapsille tuttu päiväkodista ja kuinka monen pelin kohdalla he tiesivät heti kuinka toimia. Mulle on ollut aina tosi tärkeä hankkia lapsille kehittäviä ja opettavaisia leluja sekä pelejä, joten koen Leikkien brändin olevan ihan mun juttuja. En oikein ikinä ole fanittanut konsolipelejä tai turhaa muovikrääsää, vaikka niitäkin meiltä toki löytyy. Tykkään, että lelussa on aina joku idea tai juju, joka tekee siitä lapsen kehitystä tukevan. Pelien maailmaan on päästy oikeastaan vasta viime aikoina, sillä aiemmin meidän lapsilla ei ole keskittymiskyky riittänyt.

Leikkien lelut ja pelit kehittävät ja tukevat aina jotain leikin tai oppimisen osa-aluetta. Päästiin tänä syksynä mukaan Leikkienin brand rep:iin, jota pystyykin paremmin seurailla instagramin puolella @nellienoor. Kannattaa kurkistaa myös muut brand reppiläiset, #leikkienbrandrep -tagin alta. Syksyn aikana tililleni päivittyy kuvia, joissa meidän lapset testailevat Leikkieniltä saatuja leluja ja pelejä.


Kutsuilta sain paljon uusia ideoita paitsi siihen, mistä omat lapset tykkäävät, myös siihen millaisia ostoksia vaikka kummilapsille tehtäisiin joululahjoja silmällä pitäen. Kutsut ovatkin oiva tilaisuus katsoa ihan käytännössä, mikä lelu tai peli omaa lasta kaikista eniten kiinnostaa. Tiesinkin jo kokemuksesta, että Brand repin kautta tullut vuoden 2017 lelu, Smartmax-juna olisi meidän lasten suosiossa, mutta bongailin myös monta muuta juttua joista he innostuivat. Smartmax-leluja* tilasin enemmänkin, niiden avulla lapsi pääsee tutustumaan väreihin ja magneetin toimintaan. Niitä tuli meille myös brand repin kautta, mutta lisäpaketti mahdollistaisi isommat leikit. Kuvan karkkipeli* oli tuttu päiväkodista ja se löytyy mahdollisesti pukinkontista lapsille. Myös erilaiset logiikkapelit olivat erityisesti Rasmukselle in, kutsuista lähtien hän on puhunut kuvien linnapelistä, ja kuinka haluaisi sen kotiin. Pitänee tästä vinkata kummeille tai mummeille, sillä juuri tällaiset pelit tuntuvat toimivan meidän nelivuotiaalle insinöörille, joka rakastaa ratkoa ongelmia ja pulmia. 

Leikkien tuotteita saa nyt tilattua itselleen helposti ilman kutsujakin, vaikkakin kannustan kovasti myös kutsuihin! Missään muuten ei pääse hypistelemään niin laajaa määrää leluja ja pelejä kuin kutsuilla! Leikkien nettisivut ja verkkokauppa on juuri uudistunut ja löytyy aivan uudesta osoitteesta, täältä. Omat kutsunsa saa tilattua lähialueen edustajalta helposti täältä.  ARVONTA : Ihan kohta starttaa instagramin puolella huippuarvonta, kun siellä voi voittaa itselleen tuon vuoden lelun, eli Smartmaxin junan! Klikkaile siis itsesi instan puolelle ja osallistu!

*merkityt lelut saatu

2 kommenttia:

  1. Hauska juttu nuo kehittävät lelut.Itse en ole niihin lähteny,vaan meillä on tyttärellä ollut vain tämmösiä "yksinkertaisia" leluja.Hänellä on heittämällä vilkkain ja kekseliäin mielikuvitus,mitä leikkimiseen tulee,kuin ystäväni lapsilla,joilla on melkolailla näitä leluja,mitkä on kehittäviä ja missä on jokin juju.Sattumaako?en tiedä,mutta olen sen jotenkin tähän leluhommaan yhdistänyt.Mutta ihanan näköset kutsut on kyllä ollut🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii! Toisaalta onhan se käpylehmäkin omalla tavallaan kehittävä. :D just vaikka peruspalikathan on myös hyvin yksinkertaisia mutta tukevat silti kehitystä ja oppimista. Et oikeestaan tykkään leluista joilla on jokin tarkoitus, tietysti lapset lopulta valitsee itse mistä tykkäävät! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!