perjantai 16. joulukuuta 2016

Loskapäivien pelastaja

Niin ihanaa, kuin paukkupakkaset ja puuterilumi pitkin talvea olisikin, ei ainakaan täällä etelässä vältytä niiltä loskapäiviltäkään. Joulukuu erityisesti on ollut tosi erikoinen kelien suhteen, vuoropäivinä on melkein ollut reilusti plussaa tai reilusti miinusta. Nyt on onneksi takana jo pidempi jakso lunta ja pakkaspäiviä, kai nämä kestää vielä jouluun saakka?
Plussakelien vaatetus lapsilla on aina tuottanut mulle päänvaivaa, toppavaatteet kun tuolloin kastuvat ihan hetkessä. Omien lasten kanssa se, että ei mentäisiin ulos ei myöskään ole mahdollisuus, he kun hyppivät seinille ihan samantien jos aamu-ulkoilut jää välistä. 

Tähän saakka on vetäisty aina kurikset toppapuvun päälle, mutta varsinkin kunnon plussakelillä, tuntuu että lapsilla tulee hirveän kuuma noin topattuna. Jollyroom vastasi meidän ongelmaan, ja laittoi lapsille tälle talvelle ja keväälle testiin Nordbjornin fleecevuoratut sadeasut sinisenä ja oranssina. Jottei tulisi liian kylmä, paljastui paketista myös ihanan paksut fleecekerrastot samaiselta merkiltä. Poikien mukaan sadeasut ovat palomiehen haalarit, sillä kurahousujen yläosa on ihan samanlainen kuin mitä he näkivät palomiesten haalareissakin olevan viime paloasemapäivässä.


Kuravaatteista löytyy teipatut saumat, fleecevuori, kuminauhat lahkeista, heijastimet ja vahvikkeet pepusta. Kaikki siis mitä pitääkin, jotta leikit sujuu myös siellä loskan keskellä. Paras juttu näissä on ehkä tuo housujen liiviosuus, jonka ansiosta lapsi pysyy varmasti kuivana. Meillä nuo asut on kokoa 110, vähän reilua vielä kaikinpuolin, mutta aikalailla sopivat silti!

Nythän näitä sadeasusettejä saa puoleen hintaan, niinkuin montaa muutakin tuotetta Jollyroomin valikoimista. Kannattaa siis kurkistaa kaikki muutkin lastenvaatetarjoukset!


Yhteistyössä: JOLLYROOM
vaatteet saatu 

4 kommenttia:

 1. En kestä miten ihania ilmeitä!😁 Nuo olis varmaan käteviä asuja loskakelille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi vaikuttaa kyllä tosi hyviltä! Fleece on vieläpä aika paksu tuolla vuoressa, joten lämmittää kivasti :)

   Poista
 2. Hei, minkä pituisia pojat on? Mietin et mikä koko olisi meille hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Pojat on mitattu viimeksikesällä ja silloin olivat vähän vajaa metrin. Luulen muiden vaatteiden perusteella, että pituutta on nyt n.100-106cm ! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!