lauantai 10. joulukuuta 2016

Koti pukeutuu jouluunEnsimmäinen adventti on ollut meillä perinteisesti se päivä, jolloin ihan viimeistään kaivellaan joulukoristeet esille ja laitetaan ne näkyviin. Tänäkin vuonna toimittiin näin, tosin koti on saanut muutamia lisäkoristeitakin sitten tuon parin viikon takaisen ekan adventin.

Me vietetään tänä vuonna ihan ekaa kertaa koko joulu kotona ja tästä olenkin aika innoissani! Ihan liian usein on oltu koko joulu reissun päällä ja erityisesti lasten kanssa, se on aika stressialtis keino! Nytkun joulu ollaan kotona, on kotiinkin tullut hankittua ihan erilailla joulujuttuja ja ajatuksissa on muutenkin tehdä tästä joulusta nyt erityisen ihana.

Kuusi meille saapuu reilun viikon päästä ja sepäs onkin ihan ensimmäinen aito kuusi. Koristeet siihen pitäisi kyllä vielä jostain hakea, niitä meillä kun ei oikein ole, aiemmat joulut on menty aina ilman kuusta, lukuunottamatta viime vuotista valkoista tekokuusta.

En kyllä voi uskoa, että huomenna vietetään jo kolmatta adventtia, jouluhan on ihan nurkan takana! Ihan äsken vasta laitoin joulukorttitilauksen menemään ja muutenkin tekemistä ennen joulua on vaikka kuinka! Mutta stressittömästi mennään, huomiselle meillä oli suunnitelmissa leipoa lasten kanssa pipareita ja suunnittelimpa kasaavani ihan ensimmäisen piparkakkutalonikin! Katsotaanpa kuinka siinä käy!

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!