maanantai 18. heinäkuuta 2016

Ja arki saapui!


Takana ihanan rentouttava pari viikkoinen kesäloma sekä se mörkönä kummitellut eka päivä töissä. Tänäänhän piti taas pitkän tauon jälkeen heräillä töihin ja muistella muutenkin niitä työjuttuja. Ihmeen kivuttomasti se yllättäen lopulta sujui, vaikka nyt illalla onkin kyllä aika vetopois!

Ja loma, no sehän meni huippuhyvin! Laskeskeltiin, että oltiin ihan vaan muutamia päiviä kotona, muuten reissattiin pitkin Suomea. Meidän suuret suunnitelmat ulkomaanreissusta vaihtuivat talon oston myötä Tallinnaan, johon sitten kuitenkin ihastuttiin kumpikin ja suunnitteilla on uusi reissu syksylle. Miksei olla koskaan ennen sinne tultu lähteneeksi?

Muita reissukohteita meillä oli Tampere, jossa käytiin särkänniemessä ja kylpylässä, mökki, jossa ei sitten tehtykään mitään ja Joensuu missä oleilu sekin oli aika suunnittelematonta.

Kaikenkaikkiaan lomalla tehtiin ja nähtiin, mutta rentouduttiin myös. Parhainta tuossa kaikessa oli, että nelistään oltiin aika tiivis porukka koko ajan. Huippua oli pitkästä aikaa viettää kunnolla laatuaikaa perheenä. Tätä olikin jo ikävä! 

Lomasta lisää loppuviikosta, nyt taidan pyllähtää sohvalle Viaplayn pariin! <3 Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Täällä vielä viikko lomaa ja sitten onkin aika palata töihin. Niin, se kesä (loma) vaan menikään!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!