keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Huomisen jalkapallotähdetJälleen kerran lähdettiin mukaan Liberon, Blogirinki Median ja Indiedaysin järjestämään vaippakampanjaan, jonka teemana tällä kertaa oli meille ainakin hyvin tuttu aihe, JALKAPALLO!


Tuntuu, että ihastus palloon, sen potkimiseen ja heittämiseen on ollut meidän lapsilla aina. Kummasti tuollainen pienikin futisstara ymmärtää, että mikä siinä pelissä oikein on ideana. Kentältä huudellaan "Kato äiti, MAALI!" ja pallo sekä pelipaita on MUN! Näin varhaisella iällä mun mielestä tärkeää on luoda lapselle innostus ja ilo liikkumiseen, tekniikka tai taito ei niinkään ole isossa osassa. Pelin leikkiminen kehittää lapsen tasapainoa ja motoriikkaa, sekä kehittää niitä tärkeitä taitoja tulevaisuuden varalle!

Tiedättehän sen onnistumisen ilon lapsen kasvoilla, kun jalka pysyykin heiluvan pallon päällä, maali tulee tai potku osuu hienosti liikkuvaan palloon. Siitä kaikessa liikkumisessa pitäisi olla kyse! Ilo ja nauru, joka siitä tohinasta irtoaa, on ihan huippuihanaa katseltavaa!Meidän lasten vaippaura alkaa olla ihan loppusuoralla, mutta eihän noille peliasuille voinut sanoa ei! Vai mitä tykkäätte noista suomivärein valmistetuista asuista, joiden selässä komeilee lapsen oma nimi? Oma ikioma pelipaita, jonka voi sitten vaatteen pieneksi jäätyä viikata muistojenlaatikkoon jemmaan. Ensimmäinen pelipaita, meidän tulevaisuuden tähdeltä.Peliasun voi muuten vielä kerätä liberokoodeilla, täältä pääset Liberon sivuille keräilemään ja lunastamaan omasi.
Yhteistyössä:

ja 

BLOGIRINKI MEDIA

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!