perjantai 1. heinäkuuta 2016

HEI HEI kesäkuu !

Kesäkuu onkin nyt taputeltu, tosi vaikea uskoa miten äkkiä se taas meni! Meillä alkoi tänään loma, joten onkin aika sopiva hetki tiivistää mennyt kuukausi pakettiin, ennen jäämistä oikein kunnon SoMe-tauolle!

Kesäkuun huipuimpia juttuja oli ihan varmasti talon ostaminen! Kirjoitin uutisesta viimein blogissakin kuun puolen välin tienoilla. Vihjailtuhan tuosta oli jo aiemminkin. Nyt voikin sanoa, että ensi kuussa muutetaan! Tälle kuulle lupaan muuten ainakin kerran vilauttaa teille meidän tulevaa kotia! Niin ja ne kotijutut, niitä saatte varmasti lukea ihan kyllästymiseen saakka!

Kesäkuu alkoi mun minilomalla Kuopioon, kun lähdin ihan yksin OnniBussilla ystäväni luo viettämään tyttöjen viikonloppua! Teki niin hyvää olla vähän tutuista ympyröistä pois ja veikkaampa, että isille ja pojille irtiotto mutsista teki myös tosi hyvää!

Kesäkuulle sattui taas muutamat vapaapäivät, joita me poikien kanssa vietettiin ihan vaan kotona oleskellen ja leikkipuistossa käyden. MUlla on ollut näitä kotiäitipäiviä vähän ikävä ja innolla odottelen jo syksyäkin, kun saan taas vähän enemmän olla kotona. POikienkin päiväkodissa viettämät hetket toivottavasti vähän vähenee!
Kauppakirjat allekirjoitettiin kesäkuussa ja meidän pitkäaikaisesta unelmasta tuli totta. Kannatti metsästää sitä täydellistä kotia näin pitkään, sillä nyt fiilis on aika superupea muuttamisen suhteen! 

Kesäkuun 13 päivä juhlittiin myös meidän kolmevuotiaita! En voi uskoa että meidän vauvat ovat jo kolme! Ei mitään pieniä, tai taaperoita vaan leikki-ikäisiä ihan! Mihin tää aika taas menee? Käytiin yhtenä viikonloppuna myös kansainvälisillä markkinoilla, missä herkuteltiin kreikkalaisella ruualla. Matkakuume nosti vähän taas päätään, sillä oishan se nyt pakko jossain välissä päästä syömään noita herkkuja ihan paikanpäälle!

Poikien synttäreiden juhlimisen lisäksi juhlittiin myös mun serkkujeni valmistujaisia mökillä. Pojat pääsi paljuun ja uimaan ja voi sitä iloa ja onnea! 

Kesäkuun lopulle vetäistiin vielä yksi kuumetauti kun Rasmukselle nousi juhannusviikolle kova kuume. Viikko menikin sitten kotona, Kasper hyppi seinille tylsyyksissään ja Rasmus ei oikein jaksanut mitään. Päästiin kuitenkin juhannuksen viettoon Pohjois-karjalaan, vaikka kuume ikävästi sahailikin vielä torstainakin.


Meidän kuukausi on täyttynyt myös pintamateriaalivalinnoista ja onkin pyöritelty tulevan kodin värimaailmaa kovasti. Linjat on aika selvillä ja luulen että tiedetään millaisia tapetteja seinille tulee. Aika helposti päästiin lopulta yhteisymmärrykseen!Kesä on saapunut taas ja täällä ainakin on nautittu ihanasta läpmmöstä uiden ja auringosta nauttien. Toivotaan että sama meno jatkuu loppu kuukaudenkin! POjat muuten viettivät eilen viimeisen päikkypäivän ja saivat muistoksi ihanat pikkukirjeet hoitotädeiltä. Itkuhan tällä äidillä tuli noita lukiessa.

Nyt mä painun pakkailujen kimppuun, me nimittäin suunnataan huomenna aikaisin aamusta kohti Helsinkia ja siitä Tallinnaa! Tästä alkaa myös mun blogiloma, ja täällä sorvin äärellä olen vasta joskus ensi viikon lopulla. Instaa varmastikin päivittelen silti, joten tulkaahan sinne sitten kyläilemään! :) @nellienoor

Ihanaa alkanutta heinäkuuta tyypit! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!