sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Huikea Calvin Klein -tarjous !

Terkut täältä lomalta! Pakko oli katkaista blogin some-tauko päivää aiemmin, jotta ehdin vinkata teille House of Brandonin* huikeasta Calvin Klein -tarjouksesta!

Tiedättehän nuo ihanat puuvillaiset ja pehmoiset alusvaatteet, joissa olkaimet tai kiinnikkeet ei hierrä vaan alusvaatteet istuvat päälle kuin ne olisi sua varten tehty! Ja ne ihanat paksut resorit, joiden ansiosta alusvaatteet on silti napakat ja istuvat.

Nyt teillä kaikilla on mahdollisuus saada tilattua noita ihania Calvin Klein -alusvaatteita -15% alella. Ja tuo alehan on voimassa vain tämän päivän ajan! Koodilla CALVIN15 saa tuo alen KAIKISTA normaalihintaisista Calvin Klein -tuotteista.

Mulla tilaukseen lähti nämä New Bralette -liivit* sekä nämä  Modern Cotton Bralettet*,  tosin vielä jäin miettimään muutamia ihania pöksyjä, josko vielä lisätilaus tulisi laitettua. Ainakin kuvan Short whitet* voisi olla aika toimivat, erityisesti urheillessa!Eli nyt sitten pikaisesti vielä shoppailemaan, etttä ehditte saada tuon alen itsellenne! Mä palailen vielä huomenna noiden omien tilausteni kanssa! Kivaa viikonloppua! :)

* sisältää mainoslinkkejä

1 kommentti:

  1. Hyvää nimipäivää 11.7 Nelli
    Terveisin kaimasi! Sulla on mahtava blogi👍🏼😊🎂🎉

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!