perjantai 29. huhtikuuta 2016

Leijuvia ilmapalloja vapuksi
Mukavaa vapun aatonaattoa kaikille! Meillä starttailee ihan pian leffailta, kunhan nuo lapset vaan saadaan unille. Muutenkin vappu tulee varmastikin sujumaan hyvin rauhallisesti, perinteisesti vapputorilla käväistään varmasti ja vappupäivän ehdoton juttu on se brunssi. Tällä(kin) kertaa kokkaillaan brunssia ihan kotona, ajateltiin sen olevan niin mukavampi lapsillekin ja toisaalta rennompi myös aikuisille.

Vappu ei meillä koskaan ole ollut mikään kovin suureellinen koristeiltaan. Jo omasta lapsuudesta tutut, jokavuotiset folipallot ovat komeilleet nurkassa jo pari päivää. Käytiin lasten kanssa ostamassa ne jo keskiviikkona. Rasmuksen valinta oli aika ennalta-arvattava, poika nappasi heti sen bongaamansa Ryhmä Hau:n Sampan ja valinta olikin sillä tehty. Kasper tuumaili pidempään ja mietti perhosen, monsteriauton ja Sampan välillä ja päätyi lopulta yllärinä lehmään :D

Folipallojen lisäksi, meidän kotia koristaa ihan tavalliset pallot. Ennen kasailtiin ne ryppäiksi nurkkiin roikkumaan, mutta viime vapusta alkaen onkin laitettu ne leijumaan! Tää idis on mun mielestä ihan loistava, ja bongailittekin näitä ehkä jo siskolleni järkkäämistäni vauvajuhlista ja Rasmuksen ja Kasperin kaksvee synttäreiltä.

Toteutus on tosi simppeli, perfektionisti käyttää siimaa ja kirkasta teippiä, mutta sujuu tuo ihan tavallisella langallakin. Meidän katto muodostaa vaan pienet haasteet tälle, se on nimittäin rapattu, joten teippi pysyy siellä TODELLA huonosti. No, pojista on aika hillintöntä, kun jokin pallo ilmavirran voimasta yllättäen tipahtaakin. Voi sitä naurua.

Pallojen ripustuksesta voi tsekkailla Peggyn tekemän videon täältä.

2 kommenttia:

  1. Nuo leijuvat ilmapallot onki mukava vaihtelu.

    Meillä kans pikkumies mietti pitkään valitseeko foliopallokseen tuon ryhmä hau Vainun (tuo teidänkään ei oo muuten Samppa), moottoripyörän vai monsteriauton..no monsteri kotiutui. Tytöllä oli heti selvää, Frozen.
    Ei meilläkään vappua sinänsä niin suuresti juhlita, mutta meilläpäin on lapsille iso juttu aina "vappurieha". Siellä on monenlaista toimintaa: poniratsastus, pomppulinna, ongintaa, paloauto ajelua..
    -Anjuska

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!