keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

BEEMOO travel jogger twin

Joko olette bonganneet parista instakuvasta nämä meidän uudet vaunut? 
Instagramissa starttaa huomenna ihan huikea arvonta, kun yksi onnekas voittaa nämä samaiset Beemoo travel jogger twin -vaunut itselleen! Kannattaa siis huomenna olla instagramin äärellä, ja käydä tägäämässä myös kavereita kilpailuun, sillä mitä useamman kaverin tägäät, sitä varmemmin varmistat omat voittomahikset! Kannattaa kuitenkin muistaa, että osallistuakseen arvontaan sinun pitää seurata sekä Mistä on pienet pojat tehty? -blogin tiliä, että Jollyroomin tiliä.Mutta sitten ne vaunut.
Me ollaan jo jokunen kuukausi etsitty meidän käyttöön sopivia kärryjä. Käyttö vaunuille on aika vähäistä, mutta niiden pitäisi toisaalta taipua sitten aika moneen. Välillä pojat vetävät vaunuissa päiväunet, välillä heidät pitää saada vaunuihin käytettyä kauppareissun ajaksi tai jalkoja lepuuttamaan lenkin ajaksi.

Vaunujen pitäisi rullata hyvin, olla ketterät mutta silti riittävät vantterat lähes kolmivuotiaille taaperoille. Vaunujen pitäisi viedä pieni tila autossa ja kaupoissa mutta liikkua hyvin lenkkipolullakin.

Etsinnässä oli siis matkarattaat, kuitenkin tarpeeksi isoilla renkailla. 

 

Jollyroomin valikoimista ne sopivat sitten löytyikin ja ne saapuivat meille pari viikkoa sitten. Valinta osui Beemoon travel jogger twineihin, joissa mun mielestä kivasti yhdistyi matka- ja lenkkirattaat. Nyt vaunuja on sitten testailtu parin viikon ajan. Parasta näissä vaunuissa on ihan ehdottomasti takarenkaina olevat ilmakumirenkaat, pitkälle tulevat kuomut ja tosi lyhyt etu- ja takarenkaan väli! 

Kääntyvät ja tarvittaessa lukittavat etupyörät on myös ihan ehdoton, mä en enää voisi kuvitellakaan muunlaisia vaunuja! 

Jarru pitää olla tarpeeksi helppokäyttöinen, niin että sen saa lukittua että vapautettua yhdellä jalalla. Myös isot kuomutaskut ilahdutti mua kovasti! 

Kiva yksityiskohta vaunuissa oli myös tuo takakuomun poisotto mahdollisuus, sillä se kevensi vaunuja tosi kivasti ja silti jätti pään taakse kangas"seinämän", joten vaunut olisivat silti kesäkuumalla suojaisat, mutta ilmavirta pääsisi kuitenkin kulkemaan sujuvasti vaunujen läpi.

Tavarakorin vetoketju oli myös huippu, sillä selkänojien ollessa alhaalla, on koriin vaikea laittaa tavaraa. Kaikki varmaan tietää sen fiiliksen, kun oot kaupoilla lasten nukkuessa, eikä koriin saa sujautettua edes pientä ostoskassia. 

Suuri plussa tuli myös työntöaisasta, jossa oli monta asentomahdollisuutta. 


Tällä kokeilulla oon tykästynyt vaunuihin kovasti, vähän sanomista kyllä tulee, ettei vaunut ihan hirmu pieneen tilaan mene takakontissa. Ainiin ja mukiteline, se saisi olla vaunujen sisäpuolella kiinni, sillä ulkopuolelle asennettuna ovista sisään mahtuminen on vähän haastavaa!

Kiinnostuitko? 
Instaan vaan osallistumaan arvontaan!
@nellienoor

Ja kai tsekkasitte myös Jollyroomin huikeat LÖYTÖVIIKOT joiden aikana JOllyroomissa on alessa vaikka mitä ihanuuksia! Luulen, että me ainakin bongaillaan lasten synttärilahjat tuolta!

* vaunut saatu

5 kommenttia:

 1. Kääk, ehdin jo innostua - mutta eivät siis mene sellaiseen "sateenvarjonippuun"? Olen epätoivoisesti etsinyt meidän 2v5kk kaksikolle matkarattaita, mutta niitä ei tunnu myyvän mikään liike niin että pääsisi koittamaan. Tyyliin ulkomaiset nettikaupat tuntuu olevan ainoa vaihtoehto.

  VastaaPoista
 2. Mitä eroa näissä on teillä aiemmin olleisiin Bumblerideihin? Ts. miksi vaihto?
  Itse hankin joku kuukausi sitten Bumbleriden kolmipyöräiset yksöisrattaat ja olen kovasti tykännyt. Toki meillä ei ole kaksosia vaan 2,5v taapero ja 8kk vauva. Jompikumpi kulkee sitten tarvittaessa vaikka selkärepussa ja huiman pitkät matkat taapero kävelee. Toki vauhti ei päätä huimaa :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä postauksesta, olen näitä rattaita miettinyt nyt jo jonkin aikaa, mutta arveluttaa miten kulkevat lumessa. Onko sinulla jo siitä kokemuksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Eturenkaat on vähän pienemmän kuin takarenkaat, niin lumessa ei kulje aivan yhtä hyvin kuin isommilla. Mutta kyllä noilla eteenpäin pääsee! :)

   Poista
  2. Jes, kiitti ripeästä vastauksestasi :)!

   Poista

Kiitos kommentistasi!