sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Lasten vk-haalarit AW16
Nämä tämän kevään haalarit olettekin ehkä jo blogissa nähneet. Vuosi sitten meillä oli viimeksi tällaiset fleecevuorelliset Polarn o Pyretin kuorihaalarit, enkä sen jälkeen ole yhtä hyviin haalareihin törmännytkään. JOten nämä tuli meille sitten tällekin kaudelle.

Nyt käyttökertoja on takana jokunen ja oon kyllä taas niin vakuuttunut! Viimeksi eilen suihkutin nämä vaan puhtaaksi, eikä sen kummempia pesuja tarvinnut.

Haalarit on kokoa 104cm ja onhan ne vielä vajaa 95cm lapsille himpun verran isot. Mutta ei tuo reiluus näytä menoa haittaavan. Suosin kaikissa vaatteissa pientä kasvunvaraa, sillä se antaa kivasti käyttöikää vaatteelle. Sovitettiin tästäkin haalarista sitä 98cm kokoa, mutta siitä ei kasvunvaraa löytynyt yhtään. 
Rukkasina on viime syksyiset Reiman vk-hanskat, jotka ovat vielä onneksi sopivat. 

Hatut on niinikään POlarn oPyretiltä ja kypärähattuina JOnathanin kypärähatut. Noi kypärähatut on _tosi_ pientä mitoitusta ja tuokin taitaa olla kokoa 54, eikä silti yhtään liian iso. 

Välikausikenkien parhaimmistoa on mun mielestä nuo Vikingin Gore Texit, joissa meillä taitaa olla jo kolmannet parit menossa. Nuo tukee kivasti lasten jalkaa, olematta kuitenkaan liian painavat tai jämäkät. Tarrojen takia ne saa myös helposti lapsen jalkaan ja pukeminen ja riisuminen on pienellekin helppoa.

Mä luulen, että jatkossakin vannotaan popin  nimeen näissä hankinnoissa. Löytyykö teiltä jotain suosikkimerkkiä lasten ulkovaatteisiin? 

10 kommenttia:

 1. Pop on ainoa ulkovaatemerkki, jota meidän esikoinen (9 v.) ei ole saanut kertaakaan rikki. Näillä mennään niin kauan, kuin kokoja riittää. Nyt jo 146 cm menossa ja pelottaa jo valmiiksi, mitä kohta päälle puetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo laatu on kyllä ollut meilläkin hyvää! Ounou, kauhulla odotan tota hetkeä!

   Poista
 2. Hei😊 miksi pipojen alla kypärälakit? Miksi ei vähän paksumpia pipoja 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska tuuli, ja kaula on haalareissa aika suojaton. Ja koska mentiin puistoon pyörillä eikä kypärää voi paljain päin käyttää :)

   Poista
 3. Meillä talvipuvut Legoa ja välikausi Reimaa. Näihin on jämähdetty, kun on kerran hyväksi havaittu. En yhtään epäile etteikö monista muista merkeistä voisi yhtälailla löytyä uudet suosikit. Tärkeintä vedenpitävyys ja muut ominaisuudet sekä ulkonäköseikoista yksivärisyys. Vaatteet periytyy kuopukselle. Yksivärinen on aina nätti, eikä ns.vanhene (kuten jotkut kuosit).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reimasta tykätään mekin! Tai ainakin nuo yhdet takit on olleet tykätyt! :)

   Poista
 4. Miksi aw eikä ss? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joska aw kävi käyttöaikaan paremmin. Ws ehkä parhaiten, mutta kukaan tuskin sitä hoksaisi ;)

   Poista
 5. Sulla taitaa olla iha erisitys awstä ja sstä kun mulla :D aw16 "mallistolla" ymmärrän syksyn 2016 ja talven 2016.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan se ihan sama käsitys on :D aw=autumn/winter ja ss=spring/summer. Mutta niinkun tuolla ylempänä jo sanoin, mun mielestä nuo haalarit käy paremmin talvi/syksy kauteen, kuin kevät kesä. Ja siksi sanoin et WS ois ehkä toimivin, sillä meillä nää on käytössä talvi/kevät kauden. Ja toivottavasti vielä syksyn.

   AW2015 ei taas oikein noihin käy kun on otettu käyttöön vasta tän 2016 vuoden puolella. WSA2016 ois siis kaiketi oikein yhdistelmä tonne otsikkoon?

   Ja siis oikeastihan AW16 meinaa syksyä 2016 ja talvea 2017 ;) Mutta ainakin meillä on silloin varmaan jo ihan uudet releet käytössä.

   Että josko annettaisiin nyt sen kirjainyhdistelmän jo olla? :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!