tiistai 3. toukokuuta 2016

HEI HEI huhtikuu !

Nyt hetkeksi taas katse menneeseen, instamonth merkeissä! Toukokuuta on jo jokunen päivä takana, mutta vielä voi hyvin tsekkailla mitä huhtikuu piti sisällään. Huhtikuu instan silmin oli huomattavasti vähäkuvaisempi kuin moni aiempi kuukausi. Mä nimittäin tietoisesti vähensin somen käyttöä ja se näkyi niin instan kuin bloginkin puolella. Kärsin ehkä lievästä motivaatiopulasta, ainakin mitä tulee blogiin. Mulla olisi kyllä sanottavaa ja kirjoitettavaa, mutta tuntuu ettei vuorokaudessa ole tarpeeksi tunteja. Tai olisihan niitä, kyllähän varmasti ehtisin antaa blogille enemmän, mutta viime aikoina on tuntunut etten edes halua. Parisuhde ika lapsien mentyä nukkumaan ja toisaalta perheaika viikonloppuisin, on vaan niin paljon tärkeämpää. Blogi ei tunnu sen arvoiselta, että olisin valmis luopumaan muusta. Mutta katsotaan, millaiseksi tämä tästä muovautuu. Myönnettäköön, että mulla aina välillä on näitä vaiheita, että blogi on vähän hunningolla. Siitä on sitten hyvä nousta aina entistä ehompana! :D 

Mitä tulee instakuviin, meillä on jälleen ollut touhukas kuukausi! Mä pääsin työrintamalla kokeilemaan uusi juttuja etätyön merkeissä, ja pakko sanoa että se oli aika huippua! Kun työmatkoihin ei tuhraannu aikaa ja töitä saa tehdä kotona, tuntuu työnteko paljon rennommalta. Täysin mun juttu siis, vaikka alkuun vähän muuta pelkäsinkin!

On ulkoiltu tosi paljon ja mun oli tarkoitus aloitella taas juoksulenkit. Huhtikuu vaan otti ja meni, enkä saanut aikaisemmaksi lähteä. Mutta toukokuussa kyllä varmasti! Heti huomenna?


Testailtiin Viaplayn ja Huawein sponsoroimana uutuustablettia ja Viaplayta ja kumpikin on kyllä ollut meillä kovalla käytöllä. Toi tabletti on juuri sopivan kokoinen niin lasten kuin aikuistenkin käyttöön ja toimii paitsi nettiä selaillessa myös sarjoja katsellessa. Mä olen muuten totaalisen koukuttunut Bacheloriin, ihan huippujuttu tällaiselle romanttiselle herkkikselle. Niidenkin jaksojen katselu sujui aika kätevästi tuo M2:sen kautta! 

Huhtikuussa tuli täydennettyä lasten kaappeja, vaikka maaliskuun-postauksessa taisinkin väläytellä jotain ostosvapaasta kuukaudesta.. Ei se tteutunut, mutta ehkä nyt toukokuussa sitten? Vaikka tällekin kuulle on kyllä jo jokunen löytö tullutkin, kirpparilta tosin, joka ei sitten mun mielestä olekaan kuluttamista lainkaan. Kiinnostaisiko muuten pitkästä aikaa postaus siitä, millaisia juttuja meille hankitaan käytettynä ja kuinka usein lastenvaatteita tulee kirpparilta shoppailtua?

Potkupyörätkin on olleet kovalla käytöllä ja mä olen harvase ilta bongaillut lentoja Momondosta.. Mieli halajaa ulkomaille, mutta oiskohan sittenkin helpompi vaan suosia kotimaan matkailua kesälomalla?
Talokuvioissa tapahtuu kokoajan, vaikken tiukkoja tilannekatsauksia tänne teekään. Mä olen jo ihan luovuttanut minkään aikajuttujen kanssa ja musta on tullut tosi taikauskoinen, etten edes uskalla puhua meidän tilanteesta mitään. Paristi olen jo täälläkin vähän innostunut jostain talosta ja tullut ryminällä niistä pilvilinnoista alas, kun haaveet ei vielä olekaan toteutuneet. No ihan pian. Siihen mä kyllä edelleen uskon! 

Tän kuukauden herkkuruoka oli ihan takuulla toi kuvassa näkyvä bulgarianjugu, mansikka, banaani, rypäle, mysli setti! Ihan superhyvää! 

Vetäistiin yksi mahatautikin huhtikuulle, Henkka sitä ei saanut lainkaan, pojatkin tosi kevyesti vaan ja mullakin oli vaan yksi kuolema-päivä. 

Paristi kirjoitin meidän uusista vaunuista, jotka saapuivat meille huhtikuun alussa JOllyroomista. Tän talven hiihdot jäi muuten ihan olemattomiin ja haaveilinkin vähän hiihtohangista vielä keväälle, mutta eihän ne ilmat suosineet tuota touhua yhtään! Jäi sukset varastoon, jos ensi talvena paremmalla onnella!
Käytiin katsomassa taas muutamia taloja, ja todettiin niistä yksi meille oikein sopivaksi. Nyt taas vähän jännäillään, jos kolmas kerta todensanoisi?

Poikien kanssa käytiin myöskin hullareilla, josta löytyi tuomisia vähän meille kaikille. Mä ostin viimeinkin itselleni sen pitkään miettimäni takin ja pojat pääsivät "jätsin" makuun. 

Isillä venyi muutamat illat työreissuilla vähän pitkiksi ja taas muistin miksi se tuki ja turva arjessa on ihan supertärkeä. Kahden vanhemman voimin meidän arki alkaa olla jo tosi sujuvaa ja toimivaa (helpoksi en tätä uskalla sanoa, sillä se kopsahtaa AINA omaan nilkkaan! ) ja yksin lasten kanssa ollessa huomaa kuinka iso apu toisesta on. Voisinkin pitkästä aikaa kirjoitella inspiksen tullen taas parisuhteesta!
Lapsimessureissu meinasi peruuntua tuon vatsataudin vuoksi, mutta parannuttiin onneksi siihen mennessä. Me lähdettiin messuille Kasperin kanssa ihan kaksin, ja pakko myöntää että taidettiin kumpikin nauttia aika isosti ajasta ihan kaksin, ilman isiä ja Rasmusta. Kasperille oma päivä äidin kanssa oli selvästi tosi tarpeen, mutta silti säännöllisesti hän kyseli Rasmuksen perään. Kasper oli tarkkana, että Rasmuksellekin ostettiin metrilaku ja leikkihävittäjä. Tottakai.
Mä näin pitkästä aikaa yhtä pitkäaikaisimmista ystävistäni ja meillä vierähtikin useampi tunti salaattien ääressä jutellessa. Näitä omia ruuhkavuosia elellessä välillä unohtuu, miten paljon tuollaista tyttöjen aikaa kaipaa ja tarvitsee! Tuntui että olin ihan eri ihminen taas pienen terapeuttisen juttutuokion jälkeen! 

Ja viimein panostin myös vähän omiin juttuihin, kun ostin tuon kauan miettimäni macbookin. Tää pariviikkoinen onki menneyt vähän opetellessa uutta käyttistä, enkä ihan vielä oo vakuuttunut että tää olisi parempi kuin windows, vaikka koko ajan kyllä paranee. Tälläkään kirjoituskerralla mun hermot ei ole vielä menneet kertaakaan, ja se on aika hyvin se! ;D
Huhtikuun paras juttu oli oli toi meidän kylpyläloma Holiday Club Caribialle. Päästiin koko perheen voimin tutustumaan uudistettuun Caribiaan ja toi miniloma teki meille kaikille varmasti tosi hyvää! Mä itse olin ainakin rentoutumisen tarpeessa ja kenties parasta tuossa reissussa olikin se, että lasten mentyä nukkumaan (sammuivat ehkä sekunnissa) meillä oli huoneen kylpyamme käytössä. Saatiin siis yhdistettyä perhelomaan myös pieni hetki sitä parisuhdeaikaa. Lisää yhteistä aikaa onkin tiedossa huomenna, kun pojat pääsevät papalle yökylään! Pappa on pojille ihan ykköstyyppi, eikä tarvinnut kyllä montaa kertaa äijiltä kysellä , että haluaisivatko mennä. Meille siis tiedossa treffi-ilta ja pojille vähän laatuaikaa papan kanssa.


Turussa käytiin tutustumassa myös upouuteen Superparkiin, josta kuulette vielä ensi viikolla lisää. Oli muten aika loisto paikka niin vanhempien kuin lastenkin mielestä!

Kotimatka olikin vähän haastavampi, kun umpiväsyneet pikkumiehet halusivat kumpikin pitää äidin kädestä kiinni ennen nukahtamista. Uni tuli onneksi äkkiä eikä mun selkä mennyt ihan superjumiin. Hierojalle pitäisi kyllä silti varailla aikaa, viime kerrasta on jo melkein puoli vuotta ja niska tuntuu olevan kestojumissa.. Vähän vaan pelottaa mitä se hieroja sanoo, kun mä tässä kunnossa sinne raahaudun :D 


Ja sitten oli vappu. Pojilla oli päiväkodissa vappubileet joista Kasper sai poskeensa hienon auton. Kyseessä oli kuulema papan voovvo, eikä sitä olisi saanut illallakaan pestä pois. Foliopallon haettiin tottakai, ja tällä kertaa pojatkin osasivat jo valita pallot ihan itse. Ryhmä Haun Vainu oli aika ennelta-arvattava valinta, mutta Kasperin villi kortti lehmä kyllä yllätti! 

Vappu juhlittiin meillä tosi rauhallisesti, niinkuin aiempinakin vuosina. Syötiin hyvin ja rentouduttiin. Se noissa juhlapäivissä on mun mielestä parasta! 

Ainiin, ja kyllähän mä muutamia taisin huhtikuussa onnistua juksaamaankin. Se pienisuuri yllätys, jep, se oli ihan aprillipila. Tai onhan niitä pieniäsuuria yllätyksiä elämä pullollaan, muttei ihan siinä muodossa kuin siitä vihjasin ja moni saattoi tulkita. Vauvaihmeitä ei meille ole (ainakaan vielä) tiedossa! :)

Mutta hei, ihanaa toukokuuta ihan kaikille teille, jospa mäkin löydän sen kadotetun inspikseni taas! Puspus ja mukavaa viikkoa! :)

3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja niin täynnä elämää. Paljon on teillä tapahtunut kuukauden aikana. Aurinkoista toukokuuta!

    VastaaPoista
  2. Hah, mun keskeneräisen postauksen aloitus on lähes sama mitä tää sun :D ehkä mä vähän muokkaa sitä! Mullakin on vähän motivaatiopulaa blogin suhteen, ehkä se on tää syksy :/

    VastaaPoista
  3. Kirppari ja parisuhde postaus kuulostaa hyvältä!:) itsekkin koittaa kierrellä noita kirppiksiä ja välillä jopa sattuu löytämään tosi hyväkuntoisia vaatteita. Se on jopa ihan hauskaa puuhaa tehdä löytöjä:D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!