maanantai 15. helmikuuta 2016

Viikonlopun TOP 3

1. Valo, aurinko ja koti

Ihanimpia juttuja mitä kevät tuo tullessaan, on ehdottomasti valo! Meillä on aika pimeä asunto, ja talvella tämä on tuntunut entistä pimeämmältä. Nyt kun valonmäärä taas lisääntyy, tuntuu kotikin kivemmalta. Tai ehkä se on tämä mieliala joka piristyy valon myötä!

Lauantaina saatiin nauttia myös ihanista auringon säteistä! Oi kevät!

Kotijutut on edelleenkin pinnalla, nyt kenties vielä enemmän kun meidän molempien koeajatkin ovat ohi. Jokohan kohta voitaisiin alkaa laittaa tätä vanhaa kotia pakettiin ja suunnitella uutta kotia? Vieläkin ollaan vähän auki sille, ostetaanko jo valmis talo, vai ruvetaanko sittenkin tontin metsästykseen. Vaikka eihän meistä rakentajiksi ole, eihän?


2. Perhe

Viikonloput on tulleet nyt töiden aloituksen myötä entistä tärkeämmiksi. En oikein arkena raaski lähteä mihinkään lasten luota, näkeehän heitä muutenkin niin kovin vähän! Nyt myös tuntuu, että lapsillakin on vähän eri ääni kellossa uhman suhteen, ja moni asia tuntuu paljon sujuvammalta. Vai onko se vaan se oma piristynyt mieli, joka tuohonkin vaikuttaa? Mene ja tiedä!

Pojat kuitenkin ottavat hurjia kehitysharppauksia jatkuvasti ja sanavarasto laajenee hurjaa vauhtia! On aika huippua seurata, millaisia persoonia heistä kehittyy.

Tänä viikonloppuna ei ollakaan tehty oikein muuta kuin oltu. Molemmat on saatu hetki myös omaa aikaa, kun lauantaina karattiin kumpainenkin vuorotellen salille ja jumppaan. Oon nyt aika innostunut tuosta uudesta kuntokeskuksestani, aika huippua oli vatsa/pakara -jumpan jälkeen suunnata saunanlauteille!

 3. Hyvä ruoka

Ollaan koko porukka melkoisia kulinaristejä ja viikonloppuisin kokkaillaankin aina vähän spessumpaa ruokaa. Arkena sitten oiotaan ja valmistetaan niitä pikaruokia, joten viikonloppuisin on kiva vähän panostaa.

Tänä viikonloppuna tehtiin nyhtöpossua konjakkikastikkeessa. Ai että oli herkkua!

Sunnuntain ja ystävänpäivän kruunasi vielä treffit ihan kaksin, kun saatiin hoitajat tänne kotiin poikien seuraksi. Tuollaiset kahdenkeskiset irtiotot on kyllä ihanimpia. Taas jaksaa arkeakin ihan toisenlaisella energialla!


8 kommenttia:

 1. Ah tuo nyhtöpossu kuullostaa niin herkulta! Saiskos siitä ohjetta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Toki, tosin siihen ei oikein muuta ohjetta ole, kuin osta Atria Bravuuri nyhtöpossupaketti kaupasta, irrota etiketti, työnnä uuniin ja valmista on neljän tunnin päästä! :D

   Kannattaa kokeilla!

   Poista
 2. Joo, ei teistä ole rakentajiksi, EI.

  VastaaPoista
 3. Määki haluaisin tuon ruoan ohjeen. :)

  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyhtöpossu on Atrian Bravuuri ja se ei muuta kokkailua vaadi kuin liha uuniin ja neljän tunnin päästä on valmista! Suosittelen kokeilemaan! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!