torstai 25. helmikuuta 2016

No apinamemua ! +kilpailu

Apinamemu. Sillä nimellä meidän lapset näitä kutsuu. Ihan loogistahan se tavallaan on, löytyyhän purkin kyljestä muiden tuttujen eläinten lisäksi apinakin ! 

Mulla oli pitkään ongelmana mehuhyllyllä se, ettei mistään tahtonut löytyy ilman lisättyä sokeria olevia pillimehuja lapsille. Lastenruokahyllyssä pari on, ja niitä ollaankin käytetty sitten enimmäkseen. Ne vaan ovat niin mauttomia, ettei se mitään herkkua ainakaan omaa suuhun ole.

Syksyllä Rasmuksen ollessa kipeänä bongasin Raikastamon mehut meidän lähikaupasta. Ostettiin muutamat testiin. Ihan parasta! Pillimehu, luomu ja vielä ilman lisättyä sokeria! Kaikenlisäksi maut olivat vähän spesiaalimpia kuin ne perinteiset mansikat ja vadelmat.
 

Lapset tykästyi näihin ihan täysillä ja maistui nämä myös mun mielestä hyvälle, vaikka oma ehdoton suosikki onkin tuo Raikastamon tuorepuristettu omppumehu! Sitä juodessa oikein maistaa sen, kuinka se on täynnä omenaa! Vähän kirpeää ja nam niin herkullista kylmänä. Ja lasipullo on vieläpä valtavan söpö!

Varsinkin pillimehut tuli meille jäädäkseen. Ei ne arjessa varsinaisesti ole mukana, janojuomana kun käytetään silti vielä vettä ja maitoa. Mutta spesiaalihetkissä, viikonlopun välipaloilla, saunan jälkeen ja retkellä on kiva antaa lasten käteen se terveellisempi mehu.


Yksi huippujuttu mun on vielä noista mehuista mainittava, pilli on nimittäin malliltaan sellainen, ettei siitä kovin helposti lorahda mehut syliin, edes silloin kun purkkia puristaa. Jokainen äiti varmaan tietää syyn, miksi tämä pieni yksityiskohta on niin huippuhieno!

Lahdesta Raikastamon pillimehuja löytyy jo aika kivasti ainakin isommista kaupoista, mutta kannattaa omassakin lähikaupassaan vinkata näistä kauppiaille. Mehuja on kyllä saatavilla, mutta kauppa ei syystä tai toisesta ole ottanut niitä vielä valikoimiin! Palautetta vaan vetämään niin jatkossa saattaa sitten löytyä muitakin pillimehuvaihtoehtoja kuin vaan sokeri- tai aspartaamilitkuja!

Ja nyt jos innostuit noista mehuista kannattaa käydä klikkaamassa itsensa Raikastamon instassa seuraajaksi ja jättämässä viikon raikkain kommentti kisakuvan perään! Raikastamo nimittäin palkitsee raikkaimman kommentin kolmella laatikollisella mehuja !

yhteistyössä: RAIKASTAMO

5 kommenttia:

 1. Tiedätkö just tätä pillimehuongelmaa mietin. Ostin matkaa varten lastenruokahyllystä Semperin pillimehuja, mutta ne tosiaan aika laimeita maultaan. Pitääpä tsekata joku isompi kauppa jos noita löytyis! Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Oi nuo mehut vaikuttaa tosi hyvälle! A-muru ei oikein ole pillimehuista välittänyt makeuden vuoksi joten ne ovat jääneet suosiolla kauppaan ja reissuun lähtee mukaan vain vesipullo tai pillimaitoja. Näitähän voisi kokeilla, koska näistä makuvaihtoehdoista löytyy varmasti A-murullekin sopiva! :) Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 3. Kiva näin mummonakin tietää. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksi. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 4. Hei oletko koskaan esitellyt teidän isojen poikien sänkyjä? Tai sitä miten teillä sujui siirtyminen pois pinnasängyistä? Siitä olisi kiva lukea, jos et sitten ole jo siitä postannut (en ainakaan pikaisesti selaamalla löytänyt) :)

  VastaaPoista
 5. Silloin kun meillä pillimehuja juodaan niin ollaan vallan ostettu omena- ja appelsiinitäysmehuja! Näitä saa isommissakin tölkeissä ja maistuu sekä aikuisille että lapsille. Ja hinnaltaan (Rainbow-täysmehut) ovat erittäin edullisia muihin vastaaviin nähden..!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!