sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Raitarakkautta

Ei liene kenellekään epäselvää, ainakaan niille jotka pidempään ovat blogiani lukeneet, että rakastan paitsi lasten myös omass avaatetuksessani raitoja! Täydellinen raitatoppi on vaan tähän saakka uupunut kaapistani, edellinen vero modan paita, kun alkoi olla jo aivan liian nukkaantunut julkisilla paikoilla käytettäväksi! Viime viikolla kaappiini muutti uusi raitatoppi, erityisesti kesää silmällä pitäen, mutta miksipä tuo toppi ei kävisi jo nyt neuleen alla käytettäväksi! 


Toppi eroaa malliltaa vähän tavalliseen ja sen selkäpuoli laskeutuu kivasti yläselälle. Toppi on aika lyhyt ja kaivaessani sitä House of Brandonin* paketista, pelkäsin sen olevan liian lyhkänen. Pelko osoittautui onneksi turhaksi, ja mitta on juuri sopiva farkkujen kanssa käytettäväksi!

Paita on Vero Modan Ester Tank top ja löydät tuon topin täältä*. Myös nuo muut värit ovat aika herkullisia ja harkitsenkin vielä josko tilaisin lisäksi tuon tummansinisen!

Topille kaveriksi tilasin myös tuon ihanan Vero Modan super pitkän neuleen, jonka perään olen haikaillut jo pitkin syksyä! Vinkkasinkin tuosta neuleesta jo viikko sitten täällä, ja nyt sen viimeinkin sain myös omaan kaappiini. 
Neulos on tosi ohkaista, mutta lämmittää silti kivasti. Tykkään tuosta Willow Long Cardigan* -neuleesta kovasti erityisesti siksi, että sitä voi hyvin käyttää pelkkien legginsien kanssa, jotka mulla onkin jalassa ehkä vähän turhan usein.. Neuleen pääset klikkaamaan omaan ostoskoriisi täällä*!

Muistuttaisin teitä vielä tänään voimassa olevasta House of Brandonin alesta*, jossa kaikki tuotteet saa tilattua itselleen -20% alella ! Tuo on aika tuntuva ale esimerkiksi Consseissa*, jotka itse tilaukseeni klikkailin. Alennus ei koske Dr. Denimin tuotteita, mutta muuten taivas on rajana! Ja koodihan oli tuo vanha tuttu, HBR2


vaatteet saatu
* sisältää mainoslinkin

2 kommenttia:

  1. Ihana neule, nuo on munki lemppareita. harmi vaan että tuosta oli suurin osa akryylia.. Sehän nukkaantuu tosi nopeesti ilman pesujakin 😯 jospa sulla pysyis kuitenki hyvänä edes jonku aikaa!

    VastaaPoista
  2. Onpa ihanan raikas yhdistelmä, kiva kun kevät tulee eikä tarvitse enää synkistellä. :) Mun on pitänyt kysyä minkä merkin on se kirkas maljakko, jossa tulppaanit taisivat edellisessäkin postauksessa vilahtaa? Juuri sen mallista olen etsinyt mutta ei vaan tule vastaan. - Anu

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!