perjantai 13. helmikuuta 2015

Lauantailöydöt

Viime lauantaina me lähdettiin poikien kanssa vaateostoksille. Rasmuksen ja Kasperin ollessa pienempiä, heidän kanssaan tuli lähdettyä paljon useammin kaupoille kiertelemään, nyt sitä on vähennetty roimasti mukavuussyistä. Rasmus vielä jollain tavalla viihtyy vaunuissa, mutta Kasperin on saatava kävellä. Kävelevä taapero ja shoppailu ei ole mitenkään kovin toimiva yhdistelmä.. 

Lauantaina tuntui, että seinät kaatuu kotona päälle, joten kummasti pikainen shoppailukierros alkoi houkuttaa.. Henkkakin oli töissä, joten päästiin poikien kanssa kätevästi bussilla kauppakeskukseen. Mulla oli vielä käyttämättä joululahjaksi saatu H&M:n lahjakortti, joten reissu tuli vieläpä aika halvaksi. Varustauduttiin rusinoilla, pussipuuroilla, vesirinkeleillä ja talkmuruilla ja suunnattiin keskukstaan. Helpoin tapa saada pojat viihtymään vaunuissa, on antaa heille jotain syötävää käteen. Silloin saa sen pienen hetken aikaa kurkata vaatekauppojen rekit läpi. Sovituskoppiin on ihan turha haaveilla, mutta moni kauppa onneksi ottaa jopa alevaatteet palautuksena takaisin, tai myöntää niistä ainakin voutcherin sitten muuhun käyttöön.

Tällä reissulla tarkoitus oli löytää mulle ja vain mulle kaapin täytettä. Olen viimein saanut aikaiseksi raivata omaa vaatekaappia oikein urakalla tyhjäksi ja se tarvitsisi nyt järkevää täytettä. Haaveilen siitä täydellisestä vaatekaapista, jossa on sopivasti kaikkea muttei liikaa mitään. Mielummin vähän kalliimpia vaatteita jotka istuvat ja sopivat mulle juuri sopivasti, kuin miljoona tusinatoppia, jotka kaikki repsottavat vähän jostain.
 
Yllättäen myös pojille löytyi pientä kivaa Kappahlista! Siellä oli kaikki housut -25%, ja niitä supersuloisia baggyjä tullut juuri uusissa väreissä! Pojat saivat kevääksi supersuloiset mintunväriset kollarit, farkkuiset hienostelupaidat sekä ehkä miljoonannet pipot laatikoita täyttämään.



Omat löytöni olivat taas ihan huippuja. Pitkään ihailemani huivi löytyi vielä Vero Modasta, jossa ihailin myös ihan täydellistä kevättakkia. Kevättakki jäi vielä rekkiin, mutta matkaan läht alekorista valkoinen harvaneuloksinen neuletakki. Ihan juuri passeli mulle!

Olen tunikoiden ja löysien neulepaitojen suurkuluttaja, ja Vilasta löytyi ihana raitapaituli konjakin värisillä tekonahkataskuilla ja H&M:stä vaalean beige neuletunika. H&M:stä bongasin myös ihanan persikkaisen neulepaidan, mustat haaremipöksyt ja sinisen löysän paitapuseron.


Täydellisen vaatekaapin raivaaminen ja täyttäminen jatkuu edelleen, mutta ainakin sinne löytyi tältä reissulta muutama ihana täyte. Nyt niistä muista melkein hyvistä ja melkein suosikeista voi taas luopua!

Löytyykö sieltä ruutujen takaa muita, joilla haaveissa myös on se täydellinen vaatekaappi?

Me ollaan Henkan kanssa oltu tämä viikko ihan hirveässä taudissa. Kova kuume ja hirveä yskä. Mulla on tulehdusarvot nousi vauhdilla ja korkealle, mutta onneksi saatiin nekin lopulta alas ihan kotihoidolla. Pojat ovat ONNEKSI vielä säästyneet, ja meilläkin tämä alkaa jo helpottaa. Jospa jo tänään pääsisi uloskin! p.s tänään me muuten kirjoitetaan kauppakirjat meidän asunnosta! Se ois menoa sitte!
 
Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! <3

13 kommenttia:

  1. Ihana toi poikien farkkupaita! Meille kuha pojat kasvaa niistä yli :D

    VastaaPoista
  2. Vitsi sä oot laihtunut!!! Ihania nuo poikien farkkupaidat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai! IHanaa jos se edes kuvista näyttää siltä! :D

      Poista
  3. Täällä on kans otettu nyt isoja askelia kohti toimivampaa vaatekaappia :) olen päättänyt satsata nyt laatuun ja se on kannattanut :)

    Ihania löytöjä olet tehnyt:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kuulostaa hyvältä! Mulla toi laatu on ehkä se seuraava askel sitten! :D

      Poista
  4. Mä just ihailin Vilassa tuota nahkatasku paitaa, niiiiiiin hieno! Päätin kuitenkin ettei se mun vartalolle varmastikkaan edes sopisi ja en edes kokeillut.......

    VastaaPoista
  5. Ihania löytöjä! En malta oottaa että saan tämän pikkukaverin pois mahasta ja mahun taas johonki vaatteisiin! Paranemisia sinne! Täällä pienin oksennustaudissa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nautihan masusta nyt! <3
      Paranemiset myös sinne teille Mari!

      Poista
  6. Ootpa kyllä löytäny ihania paitoja, olisivat myös mun makuun! :) pitääpä käydä itsekin kurkkaamassa H&M:lle.. kerrankin naisten puolelle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy kurkkaamassa! Liian usein tulee osteltua vaan lapsille! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!