lauantai 28. helmikuuta 2015

Nähdäänkö kaksosten ja kolmosten (ja nelosten) karnevaaleilla kesäkuussa?

Nyt kuulolle kaikki monikkovanhemmat! 
Oletteko jo kuulleet kesäkuun 13. päivä järjestettävästä kaksosten ja kolmosten karnevaaleista? 
20-vuotias Suomen monikkoperheet ry järjestää tänä vuonna Linnanmäellä koko perheen karnevaalit monikkoperheille! KUIN SIISTII?INFO
Sisäänpääsy Linnanmäelle on maksuton. Karnevaaliohjelmaa järjestetään Linnanmäellä 13.6.2015 klo 13.15 - n. 17. Linnanmäki on avoinna juhlapäivänä klo 21 saakka.
Kaksosille ja kolmosille on järjestetty Linnanmäen alueella omaa ohjelmaa. Poukama-tilassa pääset tutustumaan monikoille ja monikkoperheille tarkoitettuihin esittelypisteisiin. 250 karnevaaleille osallistuvaa perhettä saa Poukamasta mukaansa tuotekassin. Juhlakakkua ja kahvia/teetä (aikuiset) tai mehu ja rahkamunkki (lapset) on tarjolla 700:lle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle henkilölle. Sähköpostilla vastaanottamanne tilausvahvistuksen lopussa on maininta siitä, mikäli olette 700:n ensimmäiseksi ilmoittautuneen joukossa ja päsette siten nauttimaan tarjoilusta.
 
Ilmottautumaan pääsee tästä linkistä äkkiä äkkiä! Myös Hupirannekkeita saa tuolta hankittua monikkoalella!

Karnevaaleille kannattaa tulla myös kauempaa, sillä Suomen monikkoperheet on sopinut kiintiövaraukset muutamien pääkaupunkiseudun hotellien kanssa, joten myös kohtuuhintainen yöpyminen hotellissa on taattu! Liity tapahtuman Facebookryhmään, ja lue sieltä lisää!

Meidän perhe suuntaa karnevaaleille juhlimaan poikien 2v synttäreitä, jotka osuvat juurikin tuolle samalle päivälle. Aika hyvin suunniteltu, eikös? ;) 
 
Kai me kaikki törmätään siellä?

3 kommenttia:

 1. Haaveissa olisi lähteä, pitää samalla vaikka kesälomaretkeä. Matka on vaan vähän tuskaisen pitkä kun siitä parin vkon päästä täytyy tulla uudestaan.
  One Directionin keikalle viedään pikkusiskoa nimittäin joululahjaksi :)
  Kiva olisi törmäillä muihinkin monikkoperheisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivottavasti päädytte kuitenkin lähtemään! :)

   Poista
 2. Me ollaan tulossa, ehdottomasti! Niin huippua! Siellä sitten nähdään teidän ihanat pojatkin! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!