tiistai 3. helmikuuta 2015

Uudistunut lastenhuone

Mulla on aina vaikeuksia nimetä tuo poikien nukkumahuone. Leikkihuone on leikkihuone, mutta millä ihmeen nimellä kutsuisin tuota toista huonetta, jossa pojat nukkuvat? Nukkumishuone, unihuone, lastenhuone? No mutta se huone kuitenkin, koki alkuviikosta uudistuksen, kun viimein sain ommeltua poikien sänkyihin päiväpeitot ja pilvityynyt. Ikean nelilokeroinen expedit vaihtoi myös paikkaa toiselle seinälle ja tilaa tuli pikkuiselle pöydälle. 

 Tähän saakkahan huone on ollut ihan vaan pelkästään nukkumiskäytössä. Jako on toiminut todella hyvin ja kentien juuri siksi meillä nukkumaan käyminen on aina ollut helppoa. En tiedä, miten pöydän, palapelien ja palikoiden nukkumahuoneeseen kuskaaminen vaikuttaa poikien uneen tai vaikuttaako lainkaan. Kokeillaan, ja siirretään pois sitten jos se ei onnistu! 

Tosi täynnähän toi huone on.. Kauheasti haaveilen sellaisista lastenhuoneista, joissa kaikki ylimääräinen on poissa silmistä. Tätäkin huonetta pitää miettiä uusiksi, kunhan pojat siirtyvät taaperosänkyihin. Hetki vielä mennään kuitenkin pinniksissä, joten tämä uudistus piristi kummasti!

15 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen huone! Just ajattelinkin kysyä, milloin pojat siirtyvät taaperosänkyyn, mutta sieltähän se vastaus jo tulikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos K! ♡
   Eivät siirry ennen kuin alkavat tulla pinnojen yli! :) ja silloinkin katsotaan varmaan vähän tilanteen mukaan!

   Poista
 2. Minusta taas huone on ihanan seesteinen! :) Meillä on ollut pojan huone nukkumishuoneena ja lelut olleet olohuoneessa. Nyt remontoimme Akulle isompaa huonetta, johon sitten siirretään lelujakin. Sitten kun tämä uusi tulokas siirtyy samaan huoneeseen nukkumaan, teemme ihan kunnon leikkihuoneenkin. Saa siis nähdä miten unien käy, kun lelut on samassa huoneessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että saat huoneesta seesteisen vaikutelman! Itse sitä tulee niin helposti sokeaksi tutuille asioille! :)

   Jospa nuo lapset olisi jo sen vertan isoja, ettei lelut häiritse unta.. teillä tai meillä! Taitaa olla haaveajattelua! :D

   Poista
 3. Ihana huone ja ihanat tyynyt! Mä tykkään niin tuosta meidän (ja teidän) expeditistä, ja etenkin niistä laatikoista mitä siihen voi ostaa. Tänään taas siivottu leikkihuone suitsait minuutissa kun kaikki kamat vain paiskottu niihin laatikoihin ja laatikot paikoilleen - siistiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jenni!
   Expedit on ihan ykkönen! Noi laatikot vetää kyllä tavaraa ihan valtavasti!

   Poista
 4. Näyttääpäs lattia tummalta yläkuvissa! Nyt huone näyttää paljon isommalta :)

  VastaaPoista
 5. Näyttääpäs lattia tummalta yläkuvissa! Nyt huone näyttää paljon isommalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä näyttää! En tajunnutkaan! Syytetään huonoa valoa! :D

   Poista
 6. Ompa nättiä! Ihanan rauhallisen näköinen huone :)

  VastaaPoista
 7. Ihanan näköinen poitsujen huone! Mulla on tällä hetkellä pieni kriisi meidän puoli vuotiaan poitsun huoneen kanssa, kun en oikein osaa päättää miten sen sisustaisin ja juuri muutimme uuteen asuntoon. Kivan oloinen blogi sulla muutenkin, liityn lukijaksesi ja tutustun paremmin! :)

  http://meri-l.blogspot.fi, Yksi pieni elämä -blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Meri! Mulla kans on säännöllisesti kriisi tän huoneen kanssa. Niin pieni ja niin paljon tavaraa! :D

   Kiva että jätit kommenttia! Muistan joskus sun raskausaikana käyneeni sun blogissa, niin kiva oli löytää se uusiksi! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!