maanantai 2. helmikuuta 2015

2.2 Kaksosten päivä

Kaksosten päivää juhlitaan tänään jo viidettä kertaa! Ensimmäistä kaksosten päivää vietettiin vuonna 2010 ja mekin saimme tänä vuonna juhlia sitä jo toista kertaa!

Meidän juhlapäivään kuuluu Muumien katselua, palapelejä ja legoleikkejä. Lisäksi leivottiin mustikka-appelsiini kuppikakkuja, joilla pojat pääsevät herkuttelemaan välipalaksi! Päiväunilta herääviä poikia odottaa myös pienet muumiaiheiset lahjat!
 
 Mielestäni on ihanaa, että tällainenkin päivä on tehty! Alunperin juteltiin Henkan kanssa, että tehdään ystävänpäivästä poikien kakkossynttärit, jolloin kaksosuutta juhlitaan jotenkin. Sitten hoksattiinkin virallinen kaksostenpäivä, joka on tehty ihan vaan siihen, että voidaan koko perheen ja kaikkien muidenkin kaksosten kesken juhlia kaksosuutta! Jatkossa varmaan järkkäillään päivälle jotain vähän spesiaalimpaa ohjelmaa, nyt nautitaan niistä poikien tämän hetken suosikkijutuista.

Ihanaa kaksosten päivää kaikki!  
 
Mä yritän vielä saada viimeisteltyä viime viikolle lupaamani Meidän päivä -postauksen, jotta saisin sen viimein julkaistua! Viime viikon sairastelut sotki aika pahasti mun aikatauluja..

12 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!