maanantai 3. joulukuuta 2018

Väsyneen ihon tehotrio


Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä MAYBEAUTY:n kanssa.


Ihosta jos mistä huomaa, että talvi on tosiaan saapumassa. Kesällä niin energinen ja hehkuva iho muuttuu talven tullen elottomaksi, kiristäväksi ja helposti rasvoittuvaksi. Tää ainakin itselläni aiheuttaa myös sen, että ihohuokoset tukkeutuvat helpommin ja iholle nousee mustapäitä ja näppyjä. Finneistä en onneksi ole kärsinyt enää aikoihin, mutta muut epäpuhtaudet iholla ovat kyllä tuttuakin tutumpia. Näihin ongelmiin sain avun tutulta tuotemerkiltä, kolmen erilaisen kasvonaamion muodossa. Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä MayBeautyn kanssa. 

Alkusyksystä sain MayBeautylta testattavaksi Face Kit - nimisen kolmen kasvojenhoitotuotteen setin, joista yksi tuote olikin minulle entuudestaan tuttu. Kahdesta muusta en ollut koskaan kuullutkaan, vaikka MayBeautyn tuotteet muuten ovatkin minulle tosi tuttuja. Tuttu tuote oli Incredible face mask, se musta ja ihosta revittävä naamio, josta kerroinkin teille kertaalleen jo kesällä. Tuo tuote on ollut minulla nyt säännöllisellä käytöllä useamman kuukauden, eikä pois ole vaihtamista. Rakastan sitä, kuinka hoidon jälkeen iho tuntuu olevan elinvoimainen ja hengittävä jälleen. Enää naamio ei revi niin suurta määrää talia ja epäpuhtauksia ihostani kuin ekoilla kerroilla, mutta koen sen hyödylliseksi silti. Se kirkastaa ihoa ihanasti ja vie siitä pois rasvaisuuden.

Face Kit - paketista löytyy mustan maskin lisäksi kaksi muuta tuotetta, joita lähdin innolla kokeilemaan. Testasin tuotteet viikon erolla toisiinsa, jotta varmasti saisin yksittäisen ensivaikutelman molemmista. Nyt jatkossa olen käyttänyt niitä vähän erilaisissa tilanteissa. 


The Incredible Pore Mask ja sen käyttö

Ensimmäinen testattava tuote oli The Incredible pore mask, mutanaamio, joka tuntui ihanan viileältä kasvoilla. Levitys käsin oli helppoa ja tuntui että tuote lähti kovettumaan oikeastaan heti. Maski säröilee herkästi, joten itse yritin pitää kasvojen ihon mahdollisimman liikkumattomana. Maskin kovettuessa se alkaa myös kiristää aika voimakkaasti, mutta se kuuluu asiaan. 

Annoin tuotteen vaikuttaa koko suositellun kolmikymmen minuuttisen, ja sen päätyttyä pesin lämpimällä vedellä pois. Pesu oli aika hankalaa vaatteet päällä, joten olenkin tuon ekan kerran jälkeen pessyt naamion pois suihkussa. Se vaatii nimittäin aika pitkän pesun, jotta tuote lähtee ihan kokonaisuudessaan pois. Hoidon jälkeen ihoni on aina kevyesti punoittava ja kihelmöivä, mutta se kertoo vaan tuotteen tehosta. Ihohuokoset tuntuvat pienentyneiltä ja puhdistuneilta, ihon rasvaisuus on poissa ja iho hehkuu taas. Mä koen tämän tuotteen käytön kaikkein ikävimpänä sen aiheuttaman kiristyksen vuoksi, mutta tää on myöskin kokemukseni mukaan Face Kitin tehokkain tuote. Ihonhoito taitaa vaan vaatia välillä uhrauksia ja epämiellyttäviä hetkiä, jotta se voi taas loistaa! 

Hoidon jälkeen olen aina kosteuttanut ihoa kunnolla ja punoitus ja kihelmöinti meneekin äkkiä ohi, jättäen freesin tunteen kasvoille. Mä en ole pore maskin käytön jälkeen kaivannut iholleni mitään meikkivoiteita, sillä tuotteen myötä mun iho on palauttanut taas sen ihanan hehkun mikä siinä kesällä oli. Tällä hetkellä toistan hoitoa pari kolme kertaa kuukaudessa ja se riittää oikein hyvin. The Incredible Face Gel ja sen käyttö


Siinä missä Face Kit - paketin kaksi muuta tuotetta kuulostivat heti alkuun juuri siltä mitä olivatkin, face gel oli sen sijaan se, joka johti harhaan. Ajattelin sen olevan enemmänkin kosteuttava voide kuin syväpuhdistava naamio. Tutustuttuani tuotteeseen tarkemmin totesinkin, että sen onkin Face Kitin paras tuote kiireisiin arki-iltoihin, jolloin ihonhoidon haluaa tehdä pikaisesti. 

Face Gel on nimensä mukaisesti läpinäkyvää geeliä, joka levitetään pyörivin liikkein ihoon. Iholle osuessaan se muuttuu vähän juoksevammaksi, joten ihan kauheasti ylimääräistä sitä ei kannata laittaa. Tuotetta pyöritellään iholle hetki ja tosi äkkiä se alkaa vaikuttaa. Iholle alkaa ilmestyä kuolleen ihosolukon palasia, ja mitä enemmän tuotetta pyörittelee nenänpielissä ja kasvoille sen enemmän sitä irtoaa. Mä en ole koskaan ennen nähnyt tällaista tuotetta ja aluksi olin ihan ihmeissäni. Iholle nouseva ällöttävä haituva on kuollutta ihosolukkoa, joka lähtee uuden ihon tieltä. Kun tuotetta on hierottu riittävästi, huuhdellaan kasvot huolella vedellä ja kosteutetaan kunnolla. Tämän hoidon jälkeen mun iho tuntui tosi kireältä, mutta heti levitettyäni siihen kosteuttavaa voidetta, helpotti. Ihosta tuli erityisen mattapintainen tämän hoidon päätteeksi ja se tuntui hehkuvan oikein erityisen paljon. 

Face Gel oli ehdottomasti suurin yllättäjä ja sen parhaita juttuja on takuulla tuo nopeus ja helppous. Siinä ei mene juurikaan pidempää kuin peruskasvojen pesussa, mutta iho on silti paljon paljon puhtaampi ja nuorempi sen jälkeen. Huomasin vaan näiden tuotteiden jälkeen, että mun pitäisi kyllä panostaa kunnolliseen yövoiteeseen, joka kosteuttaisi mun kasvoja kunnolla yön ajan. Huomaan nimittäin ihoni kuivuvan herkemmin nyt, kuin ennen tuotteita. Tämä taitaa johtua siitä, että iholta on hävinnyt se ylimääräinen rasva ja tali, joka sitä ennen piti rasvaisena. Kolmas Face Kitin tuotteista on se tuttu musta maski, jonka poistamisesta kuuluu niin ihanan karmiva ääni. Tämä tuote on vähän jäänyt taka-alalle näiden uusien kahden tuotteen tullessa kosmetiikkakaappiini.

The Incredible Face Mask ja sen käyttö


Tämä musta naamio on tosiaan se tutuin tuote minulle. Se kannattaa ehdottomasti levittää tuotteen mukana tulevalla siviltimellä, sillä tuote jää tosi jämäkästi sormiin. Maski levitetään kasvojen iholle, mä itse tykkään laittaa paksun kerroksen, sillä sen repiminen on helpompaa. Silloin myös tuntuu, että tuote takuulla tarttuu mustapäihin kunnolla. Tämähän vie sitten myös ihokarvat mennessään, eli kannattaa kiertää kulmakarvat kaukaa, ellei halua niidenkin lähtevän mukana. Maskia pidetään pitkään ja se alkaa kuivuessaan kiristää. Syödä ei ainakaan kannata samalla, sillä suuta ei meinaa saada loppuajasta kunnolla auki. Tämä tuote kannattaa jättää vaikuttamaan ihan koko hoitoajaksi, eli 45 minuuttiseksi, jotta se on varmasti kuivunut. Tuote ei nimittäin irtoa kunnolla jos se ei ole täysin kuiva. Kuivuttuaan se revitään tarran tavoin kasvoilta ja se jos mikä tuntuu. Ajatus repimisestä kylläkin sattuu enemmän, enkä itse kokenut repimistä lainkaan pahana. Enenmmänkin kutkuttavan jännittävänä, sillä on aina yhtä hauska katsoa, mitä maskiin on jäänyt kiinni. 

Mun ihoni on tällä hetkellä niin hyvässä kunnossa ettei maskiin jää juurikaan kuin kuollutta ihosolukkua ja pintarasvaa. Mutta ne ekat kerrat kun tätä käytin, oli ihan mahtavia. Maski paljasti niin ällöttävät löydökset, etten olisi voinut uskoa sitä todeksi. Huikea tarjous lukijoilleni


Tuttuun tapaan, MayBeauty tarjoaa lukijoilleni huikean -30% alennuksen Face Kit -tuotepakettiin omassa verkkokaupassaan. Nyt pääset itsekin testaamaan näitä tosi huokealla hinnalla. Tässä Face Kitissä on hauskaa juuri se, että kaikki kolme kasvotuotetta kuuluvat siihen, joten samalla saa testattavaksi kaikki kolme. Sitten seuraavalla tilauskerralla tietää mikä oli suosikki ja mitä kannattaa tilata isoin satsi. Mun oma suosikkini taitaa tällä hetkellä olla tuo Face Gel, ajattelin käyttää sitä myös tänä iltana. Alennuksen saat MayBeautyn sivuilla, koodilla nelliblog. Alennuskoodi on voimassa 31.12 saakka. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!