tiistai 7. elokuuta 2018

Kesä jatkuu syksylläkin, lomamatka varattu!

Vihdoin kaikki on varmaa ja meillä on reissu varattu ja matkaliput sähköpostista tulostettuna! Huippufiilis, sillä nyt matka todellakin toteutuu ja meidän perhe suuntaa aurinkoon jo muutamien viikkojen päästä! Pitkitettiin tätä päätöstä ihan kauhean pitkään, paitsi mieheni töiden vuoksi, myös hintojen. Odotettiin ja odottettiin, josko matkamme hinta hilautuisi vähän alemmas. 250e/hlö se kaikkiaan laski, ja päätettiin että se riittää meille. ei uskallettu odottaa enää yhtään kauemmin,ettei vaan jäätäisi ilman!

Lapset ovat tietysti ihan into piukkana, he muistavat ihme ja kumma vielä edellisen kerran lentokoneessa ja odottavat hotellin allasalueen liukumäkiä malttamattomina. Lentokone on heille tottakai iso jännityksen aihe, ja se vierailee puheissa harvase päivä. Viimeksi lennettiin Kuopion kentän kautta, ja isot pojat odottavatkin nyt innoissaan isoa kenttää ja isoja koneita. Kuopiossahan kiitoradalla odotteli vain se yksi kone. 

Bikinit ja hattu STADIUM aurinkovoiteet YLIOPISTON APTEEKKI

Vähän tietysti pohdituttaa matkalle lähtö lasten kanssa, isoista ei niinkään huolta ole, he ovat jo niin toimeliaita ja tottelevaisia, että uskon kaiken menevän heidän kanssaan ihan nappiin. Mutta pienimmäinen elää nyt tosi kovaa vain äiti kelpaa -vaihetta, joten pieni mysteeri on kuinka hän ottaa uuden ympäristön. Turhaa stressiä tuosta nyt ei kuitenkaan kannata ottaa, sillä uskon kaiken kuitenkin  loppuviimein menevän oikein hyvin. Pahimmassa tapauksessa mulla on taaperon muotoiset rusketusrajat vatsalla, kun hän on viettänyt koko loman x-asennossa päälläni, sormi oikean rinnan yläpuolella olevan luomen päällä. Se on hänen turvanappinsa, josta haetaan lohtua kun tissit ei ole enää saatavilla.

Meillä on onneksi paljon kokemusta lasten kanssa reissaamisesta, joten uskon kyllä reissun olevan oikein onnistunut perheloma. Isoja odotuksia matkalle ei ladatakaan, vaan keskitytään nauttimaan auringosta ja vedestä, sekä perheen yhteisestä ajasta. Mun mielestä huipuinta ehkä on, ettei koko viikkona tarvitse meittiä kotitöitä, vaan voin viettää joka hetken lasteni ja mieheni kanssa. Joku toinen siivoaa, kokkaa ja jopa kantaa mulle lasin cavaa aurinkotuoliin. Kuulostaa niin lomalta! (ei, en aio juoda alkoholia altaalla ollessa, mutta mielikuva vaan on kovin houkuttava 😉) 

Aurinkolasit SHADEZ (saatu KIDDEXiltä) vaatteet POLARN O PYRET hattu H&M kengät REIMA uimalasit SPEEDO käsikellukkeet CITYMARKET aurinkorasva YLIOPISTON APTEEKKI

Keväällä toin pohdintani kohteesta bloginkin puolelle ja silloin jo kerroin, että halutaan lomalta eniten rentoutumista. Se tarkoittaa meille täyden palvelun hotellia all inclusivella, rannalla ja uima-altailla. Kiva olisi syödä parina iltana myös läheisessä kaupungissa jotain muuta kuin all inclusive -herkkuja, mutta tää on asioita joiden annetaan mennä omalla painolla. Mennään jos siltä tuntuu, jos ei, nautitaan hotellista. 

Isoille pojille varataan Bamseklubi ainakin muutamalle aamupäivälle, vähän riippuen kuinka usein haluavat sinne mennä. Kerho ajoittuu mukavasti pienimmän päiväuniaikaan, joten myös meille vanhemmille on näin ollen tiedossa vähän kahden keskistä aikaa. Myös illalle on lasten mahdollista mennä Bamsekerhoon syömään iltaruokansa, saa nähdä hyödynnetäänkö tätä vaihtoehtoa lainkaan. Pienimmän äitivaihe kylläkin takaa sen, ettei häntä ainakaan laiteta hoitoon, vaikka hotelli tarjoaa lastenhoitoa myös ihan pienimmille matkaajille. 

Vaatteet ja hattu POLARN O PYRET kengät JOLLYROOM aurinkorasva YLIOPISTON APTEEKKI

Mun omat odotukseni lomalta on  että pääsen nauttimaan perheeni seurasta oikein kunnolla, syömään hyvin, rentoutumaan auringossa, juoksemaan aamulenkkejä rantahiekalle ja lukemaan edes yhden kirjan. Innolla odotan myös sitä, kun näen lasten kasvoilla sen ilon tästä matkasta ja kokemuksesta. Siitä kun he vihdoin pääsevät lentokoneeseen. Hyppäävät ekan kerran altaaseen ja juoksevat aaltoja karkuun. Odotan sitä, että voin nauttia heidän jutuistaan 24/7 ilman mitään muita velvollisuuksia ja töitä. 

Hitsit, meidän reissusta tulee varmasti mahtava!

Valmistautuminenkin on onneksi aloitettu ja meillä ei taida olla juurikaan hankittavaa ennen matkaa. Aurinkorasvoja täydennetään varmaan Tax Freestä, pienimmän passi pitää vielä odotella saapuvaksi ja loma-apteekki hoitaa ajantasalle. Muuten, kaikki tarvittava löytyy jo kaapeista kuuman kesän vuoksi. Maitohappobakteerikuurikin aloitettiin koko porukalle, josko vältytään näin ikäviltä mahapöpöiltä. Kohdemaa on onneksi tosi siisti ja bakteerikanta hyvin samankaltainen kuin Suomessa. Ainakaan edellisillä reissuilla, ei mitään mahavaivaa ole tullut. Arvaatteko jo mihin me suunnataan syyskuussa?

Jep, Espanjan Mallorcalle Alcudian lähelle! ❤

13 kommenttia:

  1. Odotan kovasti raporttia reissun jälkeen kun tämä hotelli myös itsellä harkinnassa. Ihanaa reissua!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Palaan varmasti reissun jälkeen tähän ! Mielenkiinnolla odotellaan sillä en itsekään löytänyt ihan tuoreita kokemuksia hotellista mistään blogeista!

      Kiitos! <3

      Poista
  2. Kiinnostaisi kyllä tietää sun paino nyt. Annat ymmärtää et paino tippuu nopeasti (vaikea uskoa että oikeasti noin nopeasti) mutta kuvistasi ei huomaa eroa. Onko tää laihdutus vähän sellanen mainostemppu ja huomion hakua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en koe että painon kertominen on oleellista nyt, katsotaan sitten kun työ on tehty :)
      Jokainen tietysti saa uskoa mihin haluaa, mutten näe mitään syytä miksi viitsisin valehdella painon putoamisesta. LUpaan laittaa ennen jälkeen kuvan vielä ennen reissua, niin voit sitten siitä katsoa onko muutosta tapahtunut :)

      Teen tätä itseni vuoksi, en huomion :)

      Poista
    2. Siis mä taas näen selvän muutoksen (ihan vaan kuvien perusteella), vau! 👍 Itse kadehtien katson, miten olet kesänkin jaksanut, mun pitäis löytää jotain kadonnut motivaatio... 😬

      Poista
    3. Kiitos! Kyllä se muutos omaankin silmään alkaa olla jo huomattava :)
      Tsemppiä motivaation etsiintää, se on tosiaan se vaikein kohta! <3

      Poista
  3. Kuulostaa ihanalta! :) Meillä on myös etelän reissu varattuna syksylle, ja harkinnassa oli "all inclusive", mutta laivaristeilyn jälkeen tulimme siihen tulokseen, että noutopöytäruokailu monta kertaa päivässä ei ole ehkä ihan meidän juttu, ainakaan nyt kahden alle kouluikäisen kanssa. Sitten kun vielä matkustamme aamuvirkkujen lasten kanssa aikaisin lähtevällä lennolla kohteeseen, jossa taitaa kello olla pari tuntia jäljessä, niin voi olla, että aamupalan alkamista pitäisi odotella tuntikausia, eikä illalliseen asti pysyttäisi hereillä millään :D Muutenkin ihana ajatus syödä aamupalat rauhassa omalla parvekkeella ja ruokailla välillä päivällä tai illalla myös omassa huoneessa. Toisaalta viikko ilman kokkailuja ja tiskaamista olisi kyllä houkuttanut aika tavalla.. Toivottavasti teitte teille hyvän valinnan! Ihanaa reissua sitten, kun sen aika on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että sielläkin saadaan odotella lomamatkaa, se on jotenkin niin kutkuttavaa!

      Joo, molemmissa on kyllä puolensa! Me päädyttiin tähän oikeastaan just se helppous edelle, ei kumpikaan haluttu alkaa kokkailla, vaikka huoneessa pikkukeittiö onkin. Tarpeen mukaan pientä aamupalaa voi syödä sitten huoneessa. Ja tuo terassiaamiainen kuulostaa kyllä ihanalta! 😍
      Mä luulen ettei myöskään päädytä buffaan lounasaikaan, vaan hyödynnetään silloin muita tarjottavia. Mutta katsotaan kuinka käy!

      Kiitos! <3 Ihanaa matkaa teillekin kun sen aika koittaa!

      Poista
  4. Me ollaan perheen kanssa menossa luultavasti samaan paikkaan kun tekin :) lähdetään 1.9. Milloin teillä on reissu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä vasta viikko myöhemmin lähtö! Ihanaa matkaa teille! <3

      Poista
  5. Mistä varasitte matkan. Minua kiinnostaisi hinta, olen niin huono näissä. Yh-äitinä kaipaan helppoutta ja edullisuutta kohtuu hyvällä majoituksella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varattiin matka TUIn kautta ja hintaa oli all inclusiven kanssa 750e/hlö, toki taaperosta ei tarvinnut maksaa. Helppous on kyllä ihanaa, sitä itsekin toivon lomalta. Majoituksesta en oikein osa avielä sanoa mitään, katsotaan millainen hotelli meille valikoitui! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!