keskiviikko 29. elokuuta 2018

Talven söpöin ja edullisin toppahaalari


*Sisältää mainoslinkkejä

Talveen on vielä hetki onneksi aikaa ja toivonmukaan saadaan nauttia ihanan kirpeästä syksystä vielä, ennenkuin pakkaset ja lumi saapuu. Silti, ei ole yhtään liian aikaista laittaa lasten toppajuttuja kuntoon hyvissä ajoin. Moni merkki julkaisee juuri nyt toppauutuuksiaan, ja valittavana on toinen toistaan ihanampia! Kuitenkin, jos halvalla haluaa päästä, kannattaa lukaista tämä postaus loppuun!

Meidän lasten haalarit ovat onneksi hankittu, isoille menee viimetalviset vielä ainakin alkutalven ja Justukselle hankin oman jo viime kevään aleista. Kakkoshaalareiden tarvetta pohdiessani, huomasin Ellokselta löytyvän tosi ihania kuoseja ja huomattavan huokeilla hinnoilla! Kuvien pingviinikuosinen haalari* on mun ehdoton suosikki ja karvareunainen huppu tekee siitä tosi valloittavan!


Sitten se paras juttu, eli hinta. Normaalihintainen haalari maksaa Elloksen verkkokaupassa 69e, mutta nyt kun käynnissä on ale kaikista lasten tuotteista,saa haalarin itselleen vähän yli kuudellakympillä! 

Kannattaa muuten vilkaista myös loskakelien huippu, Elloksen kurahaalarit*, joissa niissäkin on nyt 25% alet! Näet tuotteet täältä*. 

6 kommenttia:

 1. Missä se alennus on, jos haalari on normaalisti 69e ja nyt vain vähän yli 60e?:'D ei paljon mieltä lämmitä tuollainen alennus. 🤭

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alennus on 10% eli seitsemän euroa :) oleellista ei nyt ehkä ollut alennus vaan haalarin edullisuus jo ovh-hinnaltaan. Alennus on vaan kiva lisä :)

   Poista
 2. Mikähän on laadultaan esim. vesipilari ja eristeet, materiaali onko kokemusta? Alennus on kyllä mitätön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elloksen sivujen mukaan vesipilari on kolmen pesun jölkeen 3000. Sitä en osaa sanoa mitä se ennen pesuja on :)

   Alennus on kyllä pieni, se on aivan totta :) Mutta kiva lisä se pienikin alennus on, varsinkin kun sesonki on nyt kovimmillaan ,eikä oikein mistään saa toppaa alella.

   Poista
 3. Ei oo talvihaalari mutta ostin syksykäyttöön softshellhaalarit ielm.fi, 62-80% alennukset nyt. Eiköhän ne kestä käyttöä sen vajaan parinkympin eestä. Muilla kokemuksia tästä merkistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista ei olekaan kokemusta niin en yhtään osaa sanoa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!