maanantai 26. helmikuuta 2018

Ensi talven kengät lapsille -60% alella !


*sisältää mainoslinkkejä

Tiedättekin, että olen aikamoinen alehaukka, mitä tulee lasten ulkovaatetukseen. Nyt halusin tulla vinkkaamaan teillekin Lekmerin talvikenkäaleista*, jotka kannattaa ehdottomasti hyödyntää ensi talvea ajatellen! Tilasin kaikille meidän lapsille ensi talveksi goret ja isoille vielä loskarit. Toivotaan, että koko menee oikein! Onneksi jalan koko kasvaa tän ikäisillä keskimäärin sen 10mm, joten ensi talven koko on helppo arvioida. Toisalta, jos mennään kovasti metsään, noin halvoista kengistä saa kyllä omansa pois, jos ei irrottele lappuja.Myös toppaa löytyi vielä mukavasti, jos tälle tai ensi talvelle pitää omansa jostain bongailla. Kuvan toppaa* oli vielä meidän lasten koossa jäljellä mukavalla -30% alella!


Kenkäalet oli kyllä huikeat ja tuo -60% tilaamissani Reimatecin kengissä* oli kyllä tuntuva! Otin molemmille isoille mustana, mutta sinisestä* ja punaisestakin löytyy kivasti kokoja. Justukselle löytyi taas Superfitin goret*, samaiset jotka isoillakin oli ekana kävelytalvenaan. Isoille pojille tilasin vielä nuo turkoosit loskarit*, jotka ilmeisesti toimivat myös pakkasilla. 

Jos Crocsia haluaa lapsille, sieltä löytyi puoleen hintaan sekä tämä* että tämä* malli. Ja jos taas Sorelia haluaa hyödyntää lapsille, oli useassa mallissa leikki- ja kouluikäisten hajakokoja. Esimerkiksi tämä* olisi aika ihana malli!

Noissa kenkäaleissa kannattaa olla nopea, sillä alet ovat voimassa vaan tämän illan enää! Kokoja oli vielä hienosti jäljellä, ainakin ihan äsken. Kurkkaa myös kumpparit, sillä vaikka Crocsin handle it raineja oli monessa värissä ja kaikkia kokoja -30%!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!