torstai 26. tammikuuta 2017

DIY : makuupussi vauvalle



Tämän vauvan kohdalla päätettiin jättää äitiyspakkaus ottamatta. Niin hyvä kuin se onkin, ei nähty sille meillä nyt kahden lapsen ja heille otettujen pakkausten jälkeen tarpeellisena. Pojille on säästettynä omista pakkauksistaan makuupussit, sekä muutamia pikkuvaatteita. Oman makuupussin halusin siis tällekin vauvalle, mutta mistään ei tahtonut löytyä sopivia.

Kirpparit on pullollaan vanhojen pakkausten makuupusseja. Valtaosan kuosit vaan ovat sellaisia, etten niitä halunnutkaan omalleni. Pojillakin olevaa suloista siiliä, tuntui löytyvän tosi huonosti. Päädyin sitten kangaskauppaan ja ostin sieltä omaa silmää miellyttävän kankaan. Harmaalla pohjalla valkoisia pieniä tähtiä. 

Mun ompelutaitoni on aika olemattomat. Olen kyllä käynyt tekstiilityönkurssit yläasteellaa, mutta onhan siitä nyt pieni ikuisuus aikaa! Ompelukone kaapista kuitenkin löytyy ja alkuviikosta kaivoinkin sen esiin. Asettelin kankaan makuupussille ja lähdin ompelemaan. Olen ehkä vähän malttamaton, enkä sitten jaksanut mallailla kangasta hyvin tai asetella nuppineuloja helpottamaan työtä. Muutamia virheitä siis tuli, mutta ihan riittävä laatu omaan käyttöön. Ompahan ainakin uniikki unipussi pienelle!


Mutta ei se tosiaan kamalan vaikeaa ollut ja tunnin verran siinä vaan aikaakin meni. Vielä pitäisi silittää pussi ja pakkailla sitten kaappiin odottamaan vauvaa ja vaunu-unia!

Oletteko te tuunanneet äitiyspakkauksen makuupusseja?

* mooseksenkori saatu Jollyroomista

13 kommenttia:

  1. Ihana :) mulla tulossa babynest samasta kankaasta!
    -Nyyti

    VastaaPoista
  2. Mä meinasin myös tuunata pussin ♡ Tällä kertaa meinasin toteuttaa DIY-haaveitani :) suloinen pussi tuli ♡ ja tuo kehto näyttää ihanalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä suloinen! Mä olen myös aika innoissani että kerrankin visio eteni toteutukseen asti! Noista sun diy-haaveista lukisin kyllä mielelläni lisää! ;)

      Poista
  3. Voi kun ihana 😍 mua kiinnostais mistä vauvan peti on hankittu?

    VastaaPoista
  4. Hei, vitsi tuo näyttää ihanaltaa :) tämä on ehkä tyhmä kysymys. :D mutta ostitko kirpputorilta valmiin vauvan makuupussin johon vain ompelit tuon kankaan päälle vai mistä tuo makuupussi oli jonka päälle kankaan ompelit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, ostin kirpparilta vanhan makuupussin, oisko tuo joku 2006 vuoden? Ja siihen päälle vaan ompelin uuden kankaan! :)

      Poista
    2. Täytyy itsekkin kokeilla, kiitos vinkistä. :) Paljon ostit kangasta tuohon?

      Poista
  5. Suloinen tuo vauvan peittokin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on! Se oli pakko ostaa silloin aika pian heti kun olin plussatestin tehnyt! :)

      Poista
  6. Hei, miten saat kaikkea?! Onko joku sopimus liikkeiden kanssa vaiko? Kyselen kun meille tulossa kaksoset toukokuussa ja apu olisi kyllä kiva .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Teen jonkin verran yhteistyötä mainostajien kanssa, jolloin yhteistyöpostauksista tulee tavarakorvausta ja palkkaa. Sopimukset ovat minun ja mainostajien välisiä, joten niitä en sen enempää lähde kommentoimaan. Lähtökohtaisesti mikään ei kuitenkaan tule ilmaiseksi vaan teen sen eteen työtä. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!