torstai 17. maaliskuuta 2016

Matkakuumeilua: Lomakuvia Turkista 2015




Täällä matkakuumeillaan! Ja isosti! Meillä on tällä hetkellä töissä juuri loma-aikojen lukkoon lyönnin hetket käsillä, ja kohta on ihan mustaa valkoisella milloin se loma on! En oikeasti edes muista milloin mulla viimeksi on ollut PALKALLINEN  kesäloma..

Tää siis aiheuttaa väkisinkin ihan valtavaa lomakuumetta, erityisesti ulkomaiden suuntaan! Meidän viime kesän lomailut jäi tosi vähiin ja pikkureissujen lisäksi tehtiin vaan yksi isompi sitten syksyllä. Turkin Sideen. Sieltä on muuten nämä tämänkin postauksen kuvat!

Mun ei ole oikein tullut kerrottua meidän reissusta tällä, koska ei me nyt oikein mitään tehty, mistä kovin kummoista postausta syntyisi. Oltiin, syötiin ja uitiin. Vaikka mitäpä muuta sitä lomalla nyt pitäisikään tehdä. :D Tosin kuvien julkaisussa olin ihan superlaiska. Mutta sekin johtui siitä, että ne oli Henkan Dropboxissa, johon mä en pääse.






Kesällä haaveillaan vähän euroopan reissusta. Italia, Ranska, Espanja.. Ehkä joku noista? Mulla on pieni päähänpinttymä Barcelonasta, rakastan sitä kaupunkia ylikaiken, ja jos mä saan päättä, sinne me suunnataan myös lomalla!

Kuulisin mielelläni kokemuksia kohtuuhintaisista ja lapsiystävällisistä hotelleista siellä, Las Ramblasin ja rannan tuntumasta!

Yhden ison reissun lisäksi tehdään varmaan pari pienempää ja mökkeillään tietty. Kohtahan noi kesäloma suunnitelmat voisikin jo laittaa pakettiin!

Onko teillä suunnitelmat jo lukkoonlyötynä? 


26 kommenttia:

  1. Muumimaailmaan nyt ainakin! :) tänä kesänä ei varmaa mennä ulkomaille. Mutta ois tarkotus vuokrata matkailuauto ja sillä huristella Naantaliin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muumimaailma taitaa olla suuntana myös meillä! :)

      Poista
  2. Ihania kuvia <3 me lähetään ens kesänä Sideen jej! Löhölomalle :)

    VastaaPoista
  3. Ei ei ei tämmösiä kuvia, liian ihania. Nimim. Toinen lomakuumeileva ja ei kesälomaa. /Jenni K

    VastaaPoista
  4. Mä haluaisin myös Barceloonaan :D JA joku itä-euroopana maakin olis kiva tsekata keväällä/kesällä, vaikka ilman lapsia pari päivää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Praha tai Budapest ois mullakin haaveissa ihan kaksin miehen kanssa! Jospa me molemmat vielä päästään! ;)

      Poista
  5. Täällä kans mieletön matkakuume, mutta onneksi ollaan lähdössä huhtikuun lopussa Valenciaan (Espanjaan). Vähän jännittää, kun ensimmäisen kerran matkustetaan tuon 10kk pojan kanssa, jos ei lasketa risteilyä Ruotsiin. Oon jo alkanut tekemään listoja mitä kaikkea tarvitaan:) matkustelu on kyllä niin ihanaa ja ollut mun intohimona nyt lähes 10v:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, kuulostaapa ihanalta! Hyvin kaikki varmasti menee! <3

      Poista
  6. Miksi pitää olla ramblasin lähellä hotelli? Se on pelkkää turistirysää ;) Kannattaa harkita asunnon vuokraamista, lapsiperheelle hyvä vaihtoehto. Eikä ole niin perusturistia, varsinkin jos siellä on jo tullut aiemmin lomailtua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on siinä kivan keskeisellä paikalla ja kulkuyhteydet hyvät :) Eikä se meillä mikään ehdoton olekaan. Asuntoa mietittiin myös, niistäkin on aika kivasti vaihtoehtoja ihan keskustassa! :)

      Me ollaan kyllä just niin perusturisteja, et ramblas on just passeli meille! ;)

      Poista
  7. Me käytiin Gran Canarialla joulukuussa. Espanja on mun suosikki.

    Itse en uskalla Turkkiin lähteä. Halpaahan siellä on ja itse matkatkin tosi edullisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Espanja on kyllä ihana maa!
      Turkki on kiva paikka ihan vaan löhöilyyn, mutta ei siellä oikein muuta ole. :) Lapsille kiva, kun on isoja vesipuistohotelleja :)

      Poista
  8. Hahaaa! Teidän pojat päässeet ranskalaisten makuun:) Täällä yritetään jarrutella vielä, mutta ensi kesän aikana tulee varmaan annettua periksi. Kivoja kuvia ja väkisinkin tulee loma fiilis teidän kuvia katsellessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä :D Ne oli suurinta herkkua, eikä tuolla reissussa oikein muu maistunut. :D Lomalla voi ehkä ottaa vähän rennommin :D

      Poista
  9. Oi ihania lomakuvia - itselläkin nousu matkakuume! Olimme pari vuotta sitten Turkin Sidessä ja se oli IHANA reissu! Ollaan haaveiltu uudesta reissusta mutta mitään ei olla vielä lyöty lukkoon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reissuun vaan! Suunnittelu on kyllä aina kans tosi ihanaa! :)

      Poista
  10. Kesällä matkaillaan yleensä kotimaassa ja talvisin meidän poppoo suuntaan yleensä lämpöön. Tänä talvena matkattiin Dubaihin, ensi talvena haaveissa taas Thaimaa :)
    Ilman lapsia haluaisin nimenomaan kaupunkilomailemaan Barcelonaan, Roomaan tmv.

    T:äippä ja lapset 3v9kk ja 1v 4kk

    VastaaPoista
  11. Me lennetään lauantaina ekaa kertaa ikinä ulkomaille, suuntana teneriffa! :) ja koko kolmipäinen lapsikatraskin mukana! Kesän reissut jää sen takia sit vvvähemmälle. Joku pikkureissu varmaan Lappiin tehään :)

    VastaaPoista
  12. vitsi että tulee matkakuume ku nuita kuvia kattelee :D nyt keväällä ois kyllä kiva lähteä johonki ottaa varaslähtö kesään :)

    VastaaPoista
  13. Mistä noi poikien uv-puvut on? Siis noi kokopuvut. Just tuollaista etsin omallekin pojalle mutta en ole oikein mistään löytänyt.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!