maanantai 21. maaliskuuta 2016

8 kuvaa viikonlopusta

Viikonloppu hujahti taas ihan silmissä! Vapaapäivät menee kyllä aina ihan liian äkkiä. Nytkään meillä ei ollut edes ihmeemmin ohjelmaa, mutta sinne ne päivät vaan meni.

Meillä taistellaan vähän flunssaa vastaan täällä. Erityisesti Rasmus on ja oli koko viikonlopunkin tosi räkäinen. Toivotaan ettei tauti tuosta enää pahenisi!


Isona osana viikonloppuun kuului tietysti palmusunnuntain juhlistaminen virpomisen muodossa. Pojat kävivät virpomassa kolmessa paikassa ja tuo tuntui aika sopivalta määrältä. Oksatkin väsäiltiin vähän kiireessä sunnuntaina, minkälie puskan oksiin, kun ei meidän lähistöltä pajuja löytynyt.


Lauantaina vietettiin perhepäivää ja käytiin pitkästä aikaa shoppailemassa ja lounaalla kaupungilla koko perheen voimin. POjat nukahti päikkäreilleen vaunuihin ja me saatiin Henkan kanssa kierrellä rauhassa kauppoja. Mukaan tarttui kevääksi vaatetta vähän kaikille. Iltapäiväkahvilla käytiin mun isovanhemmillani, pappani syntymäpäivillä.
Aurinkoisen viikonlopun kunniaksi käytiin myös kevään ekalla pyöräretkellä. Pojat saivat viime kesänä nuo potkupyörät JOllyroomista ja ne olivat jo silloin ihan hitti! Pituutta ei ilmeisesti ihan kauheasti ole puolessa vuodessa tullut, sillä pyörät ovat aika sopivat kokoiset edelleen. Liikennesäännöt oli pojilla ihmeen hyvin hanskassa viime syksyltä!


Ja toki, niinkuin vähän joka viikonloppu, syötiin hyvin! Ainoita ruokakuvia näyttäisi vaan olevan tämä smoothiekuva sunnuntai-illalta. Kertonee jotain, ettei ruokaa ole ehtinyt pahemmin kuvailla ;) 

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mä oon tässä tuumannut, että jokohan tytöille antais ne potkupyörät. Pyöräilykypärät käytiin jo ostamassa :D En vaan halua, että sitten tulee lunta ja tulee taas tauko potkuttelusta :) Ehkä täytyy kokeilla viikonloppuna, jos tiet on sulat :) Meillä täällä Etelä-Pohjanmaalla trullitellaan vasta ens lauantaina :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Hyvää tätä viikkoa teidän perheelle! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!