keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Kevään kenkäale !

Pakko oli tulla teille vinkkaamaan, kun itse tähän törmäsin. Lekmerillä* on nyt nimittäin kaikki lasten kengät alessa ja huomasimpa, ett ainakin consseja oli saapunut sinne uusi satsi!

Huomasin, että alesta löytyikin lähes kaikki meidän lasten tulevan kevään ja kesän kengät! Muutamia H&M kenkiä lukuunottamatta.
 
Ensin ne Converset*. 15% ale ei ole kovin suuri, mutta empä ole kyllä oikein isoompaankaan törmännyt? Nää herkut oli pakko saada lapsille kevääksi ja kesäksi! Mulla itselläni läytyy kolme paria ja Henkallakin parit. NYt meidän Conssiperhe on siis koossa! 

Vikingin Gore Tex -lenkkarit* oli ihan luottokengät viime keväänä ja syksynä. Omamme lasten kenkäkaappiin bongattiin mammuttimarkkinoilta pari viikkoa sitten. Lekmerilläkin nuo kevätkelien superkengät näyttäisi nyt löytyvän!

Ja saappaat. Crocsin Handle it Bootit* ei esittelyjä kaipaa, onhan ne kuitenkin parhaimmat lasten (ja aikuisten) saappaat ever!


Perinteiset Crocsin läpsyt* on olleet myös aika tykätyt lasten kesäkengät. Viime Lekmerin kevät aleista ne hankin, ja nyt taidetaan vedellä koon puolesta jo viimeisiä!

Ja sitten ne toiset kenkäsuosikkini. Nuo Kavatin kangaskengät*! Aika syötävänsuloiset!

Vielä viimeisenä oli pakko nostaa nuo Crocsin loskarit* mukaan, ne on nimittäin olleet ihan ykköskengät lapsilla tälle talvelle!

Isot määrät muitakin kenkiä aleista* löytyy, eli käykäähän ihmeessa keräämässä parhaat päältä. Kesä on ihan pian täällä! 

*sisältää mainoslinkin

3 kommenttia:

 1. Kuulisin mielelläni sinulta ja muiltakin, miksi tykkäätte converseista ja miten ne istuvat omaan ja lapsen jalkaan?

  Sillä mielenkiinnolla, koska hankin itselleni vuosi sitten varrelliset converset ja yritin niitä pitää, mutta ne olivat todella huonot jalassa. Ei tukea nilkassa, koko kenkä sellainen kangaskasa :D ja pohjakin ihan muotoilematon. Lopulta viskasin ne kaverille ja käskin olla tuomatta takaisin.

  Käytän paljon kaikenlaisia kenkiä, mutta jostain syystä ne oli ihan kamalat. Ja olenkin ihmetellyt pitkään miten ihmiset voi niistä tykätä.

  Makunsa kullakin, mutta istuuko ne teidön jalkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä eivät kyllä istu lastenkaan jalkaan, mutta meidänkin lapsilla ne silti on, mutta me niitä käytetään vain kauppa ja kyläily kenkinä muutaman kerran viikossa!

   Poista
 2. Minkä kokoiset teidän pojilla on nuo Vikingin gore texit?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!