tiistai 15. maaliskuuta 2016

Pilkillä !Ettepä usko mitä me tehtiin viime lauantaina! Tai otsikko saattaa vähän paljastaa ja Instaram-seuraajat saattavatkin ehkä muistaa, että kerroin siellä vähän meidän suunnitelmista! Me lähdettiin PILKILLE!

Sää oli ihan mahdottoman upea, aurinko paistoi ja lämmitti, eikä pakkastakaan ollut yhtään. Loisto keli siis! Ei me kalaa saatu, mutta ei sillä niin väliä ollutkaan. Kokemus oli ihana ja pojatkin nautti. Paistettiin makkaraa ja ajeltiin stigoilla. 

Mä en oikein pilkkimisestä innostu, mutta ai että kun oli ihanaa tuolla jäällä! Kevät tulee vauhdilla ja on aika ihanaa päästä nauttimaan näistä upeista keleistä. Toivotaan vähintäänkin yhtä kaunista ilmaa ensi viikonlopulle!Rasmuksen ja Kasperin ulkovaatteet: 

Haalarit : Polarn o Pyret 104cm
Pipot : Polarn o Pyret
Saappaat : Crocs c9
Kypärähatut : Name It
Rukkaset : Lappi Kids

Me on otettu lapsille käyttöön jo nuo fleecevuorelliset vk-haalarit. Meillä lapset on aika kuumaverisiä ja tuntuu että toppiksissa alkaa tulla jo kuuma. Erityisesti, kun tuolla jäällä oli reilusti lämpöasteita! Oon tykännyt ihan valtavasti tuosta fleecevuorellisesta puvusta, juurikin sen pitkän käyttöiän vuoksi! Sitä voi helposti käyttää aina sieltä pikkupakkasilta saakka!

Nyt meillä oli alla villa- ja fleecekerrokset vielä tuon haalarin fleecen ja kuoren lisäksi. Lämpimiä poikia oli, ja varmaan yksi fleecekerros vähemmänkin olisi pärjätty! 

Ostin lapsille tuon haalarin koossa  104 vaikka 98 olisi varmaan ollut hyvä myöskin. Nythän tuo on vähän reilu, mutta vyötäröllä olevilla kiristysnapeilla tuon saa kavennettua kivasti, eikä tuo reiluus tunnu vaikuttavan liikkumiseen! 98 olisi ehkä mennyt vaan tämän kevään. 

Kypärähattu on merinovillaa ja se yhdessä tuon Popin windfleecevuorellisen hatun kanssa on ollut ihan talven hitti! Päät ei ole koskaan märät, eikä lapset ole kyllä valitelleet kylmyyttäkään.

Aurinkolasit meillä on vauvamallia Julbolta ja käytössä varmaan ihan viimeisiä hetkiä! Kesäksi pitäisi varmaan ostaa uudet, alkaa meinaa tuo leveys olla jo aika napakka!Tykkäättekö te ulkoilla keväthangilla ?

3 kommenttia:

 1. Tykätään, paljon ja joka päivä! Kotona olossa on ihanaa kun voi ulkoilla vaikka koko päivän jos siltä tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta! Töissä käydessä ulkoilut pitää melkein ajoittaa viikonloppuihin!

   Poista
 2. Meiän pojat on vielä sen verran pieniä ettei hirveesti oo oltu ulkosalla. Ensi vuonna meno onkin sit toinen :D
  P.S. Mä voisin haluta ostaa noi teidän Julbot, ku meiän nykylasit on huonot.
  -A

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!