sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Hei hei lokakuu!

Tämän tyylinen postaus oli kovin tykätty, silloin viimeksi kun sen julkaisin elokuun päätteeksi. Syyskuu jäi välistä, mutta käydäänpä nyt lokakuun kimppuun!

Lokakuun alku me vietettiin koko perheen voimin Turkin auringossa. Otettiin ihan vaan rennosti, syötiin, uitiin ja leikittiin hiekassa. Otettiin loma ihan vaan lomana ilman sen kummempia "pakko tehdä" -juttuja. Mentiin lasten ehdoilla ja yritettiin unohtaa ne tylsät arkiset jutut kotona. Ja onnistuttiinkin. Ainakin itsellä oli niin levännyt olo kun palattiin Suomeen. Nyt vaan mieli kovasti haikeilee uudelleen lämpöön! :D


Heti loman jälkeen alkoikin Henkalla uusi jännittävä työ ja pojat starttasivat päiväkotiuralle. Mulla oli vielä viimeinen kotiäitiviikko jäljellä ja vähän haikeana sitä viettelin. Pojat olivat ekalla viikolla vasta yhden päivän kokonaan itsekseen ja se sujuikin heiltä yllättävän hyvin. Vieläkin olen itse vähän ihmeissäni, kuinka sulavasti pojat ovat tuohon päikkyarkeen päässeet kiinni! 

Mulla oli kyllä tosi haikea olo itselleni. Vaikka tiesin muutoksen olevan toivottu ja kaivattu, silti ajatus siitä että nää oli nyt ehkä vikat kotiäitihetket aikoihin, kenties koskaan, sai vedet silmiin väkisinkin. Mut toisaalta, muutokset on aina hyvä juttu, ja tätä yritin alkukuusta muistutella itsellenikin.

Lokakuun puolenvälin tienoilla sitten alkoi myös mun uudet tuot. Pojat vietti päivät hoidossa kun meidän molempien vanhempien päivä kului töissä. Mulla oli tiukka ja tiivis kahden viikon perehdytysjakso, jonka jälkeen illat kyllä meni pitkälle koomaillessa. Silti fiilis oli ja on hyvä. Mä viihdyn ainakin toistaiseksi tosi hyvin, eikä kotikaipuu ole vielä yllättänyt. Itse asiassa nautin ihan hirveästi siitä, että mulla on ensi viikolla tiedossa yksi arkivapaa! Aion tehdä Latteäidit, viedä lapset hoitoon ja suunnata itse hierontaan! Hyi minua! :D

Loppukuukausi onkin hujahtanut ihan hetkessä! Viikot meillä on tosi täynnä ihan vaan perusarkea, tuntuu että tunteja vuorokaudessa on oikeasti ihan hirveän vähän! Viikonloput yritetään pyhittää ihan vaan perheajalle, siivoamisella ja perheen ja ystävien näkemiselle. Ei sitä oikeasti vaan paljonkaan muuta ehdi! Mä olen yrittänyt ottaa aina muutamat hetket lasten päiväuniajasta (onneksi ne vielä nukkuu sellaiset!) ihan vaan blogille, jottei tämä rakas harrastus ihan jäisi taka-alalle! Tähän kun ottaa vielä päälle sen, että meillä on joka sunnuntai ollut 2-4 taloesittelyä, on oikeasti aikataulu aika tiivis! Mutta ei se mitään. Mä kyllä jollain tapaa myös nautin tästä hektisyydestä! Ruuhkavuodet <3 Onneksi on blogi, niin näistä jää väkisinkin jotain muistiin! :D

Lokakuussa on siis kovasti suunniteltu tulevaa. Paitsi juuri uusien töiden vuoksi, myös koti-rintamalla. Mä alan olla täysin kypsä kerrostaloasumiseen ja vaikka meill onkin ihan kiva ja tilava asunto, ei tämä vaan omaa voita. Ja se piha. Sen perään kaipaan kyllä isosti! Tänään käydään katsomassa yhtä vastavalmistunutta yksikerroksista taloa, joka ei kyllä kuvista sytytä mua itseäni yhtään. Mutta jospa se luonnossa olisi edes parempi. Tän hetken suosikki onkin  eräs kohta rakenteille laitettava talo, jonka perään olen kuolannut jo kesästä asti! Nämä kaikki uudet vaihtoehdot vaan tuntuu kalpenevan sen rinnalla. Tietokoneen muisti pursuu sisustusideoita ja laatta- sekä laminaattisuosikkeja. Mä niin haluaisin päästä jo tekemään niitä ratkaisuja! Tää talon metsästäminen alkaa pikkuhiljaa käydä voimille ja hermoille! Haluaisin niin päästä jo muuttamaan!



Kovasti toivonkin, että marraskuun lopulla me tiedettäisi edes sen verran, että lähdetäänkö etsimään tonttia vai panaudutaanko oikein kunnolla jokakoti.fi:n talotarjontaan. Jos tonttiin päädytään, olisikin edessä talopaketin valinta, ja siinä olisi kyllä tekemistä kerrakseen. Toisinsanoen, toivon että näissä talojutuissa alkaisi kohta olla jo joku suunta. Nämä liian monet vaihtoehdot on ihan liian kuluttavia! Marraskuussa toivon myös pääseväni uusiin töihin oikein kunnolla sisään, jotta kapasiteettia riittäisi kotonakin muuhunkin kuin siihen telkkarin tuijotteluun! Haaveissa olisi myös joku pieni viikonloppuloma koko perheen voimin. Toivottavasti saisin myös hankittua jo parit joululahjat, jotta tuleva joulukuu olisi niiden suhteen vähän helpompi! Hui, kuvitelkaa! Seuraavana alkava kuukausi on tosiaan joulukuu! Hurjaa! Tää vuosi on mennyt kyllä tosi äkkiä!

Mutta nyt, ihanaa marraskuun alkua kaikki! Toivottavasti tästä tulee ihana kuukausi jokaiselle! <3

1 kommentti:

  1. Ihana kuvakollaasi lokakuustanne <3 Iloa ja lämpöä marraskuuhun :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!