keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Tekemistä sadepäiville !

Henkan farkut ja kauluspaita saatu Defshopilta

Tännekin satoi viimein viikonloppuna ensilumi, joten ulkoilu kiinnostaa tällä hetkellä taas himpun verran enemmän kuin vaikka viime viikolla. Vieläkään ei tosin olla ihan niissä ihanissa talvipäivissä, ja ainakin näille leveysasteille on luvattu vielä täksi viikoksi lämpöasteita. Lumi siis tulee sulamaan ja päästään sanomaan moitaas niille vesikeleille!

Kotiäitinä ollessa yritin pitää tiukasti kiinni siitä, että ulkoillaan säällä kuin säällä. Eihän se aina onnistunut, monena aamuna tuntui helpommalta jäädä sisälle leikkimään. Tosin oman laiskuuden tunsi kyllä nahoissaan, sillä sisällä olleet lapset eivät päässeet purkamaan riittävästi energiaa, joten ruokaa eikä uni maistunut puolilta päivin.

Farkut ja kauluspaita saatu Defshopilta

Nyt töiden alettua musta on tullut vielä laiskempi ulkoilija. Lapset kuitenkin ulkoilevat paristikin päiväkotipäivän aikana, joten illalla töiden jälkeen vesisade ja loska harvoin houkuttaa riittävästi, jotta ulos tulisi lähdettyä. Tähän on keksitty mielestäni oiva ratkaisu mikäli kotonaolo ei noina iltoina huvita. Karisman sisäleikkialueet. Oletteko kuulleet?

Meille sisäleikkipuisto tuli ekaa kertaa tutuksi kun kesällä vierailtiin siellä perhekerhossa. Sen jälkeen tultiin monesti sinne riehumaan, jos ulos ei viitsinyt lähteä tai jos kotona ei muuten vaan ollut tekemistä. Pienille erillisestä huoneesta löytyvä liukumäkikokonaisuus on paras, mutta ympäri kauppakeskusta on myös kolme muuta leikkipaikkaa! Kiertämässä ne kaikki saa kummasti päivän kulumaan!

Farkut ja kauluspaita saatu Defshopilta

Me monesti tehdään myös niin, että mä kierrän kaupoista hakemassa tarpeelliset ja isi ja pojat leikkivät sillä aikaa sisäleikkipuistossa. Paristi on käyty myös leikkipuiston vastapäisessä ravintolassa syömässä, siitä kun on näköyhteys suoraan leikkitilaa. Itse saa syötyä rauhassa kun lapset touhuavat!

Parastahan noissa puistossa on, ettei lapsille tarvitse pukea sinne ulkovaattieta ja kuravaatteita. Itsekin voi rauhassa seurata sivusta lasten leikkejä, eikä tarvi tarvitse hytistä puiston penkillä kylmissään. Tykkään !


Saatiin jokin aika sitten Defshopista paketti, josta paljastui mieluisia käyttövaatteita meidän isille! En itse ollut koskaan kuullut Defshopista ja ainakin tällä kertaa kokemus oli mieluinen. Paketit saapuivat muutamissa päivissä kotiovelle! Henkan päällä olevat Shine originalin housut löytyvät täältä ja Jack & Jonesin kauluspaita täältä. Kengät ovat Vagabondin ja neule J.Lindebergin. Lisäksi paketista paljastui kaksi perus t-paitaa, joille olikin jo suuri tarve! Defshopilta löytyy paitsi miesten katumuotia myös suuret valikoimat naisten vaatteita. Kurkista täältä lisää.

1 kommentti:

  1. Todellakin saa tuntea nahoissaan, jos jättää aamupäivän ulkoilut pois :D Mut aina ei vaan jaksa! Ompa tosiaan tyylikkäänä teidän Henkka! Meidän Henkka on tasan jouluna ja hääpäivänä, hahah :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!