tiistai 3. marraskuuta 2015

Crocs Test Squad : Lasten Colorlite Bootit
Tänään kurkistetaankin lasten syksyn kenkäkaappiin taas pitkästä aikaa! Meidän syksyn ja talven kenkäongelmat ratkesi aika helposti Crocsin avulla, ja täytyy sanoa että ollaan kyllä superiloisia että päästiin mukaan tähän testiryhmään! Nämä Crocsin popot on olleet toinen toistaan ihanampia! 

Tänä vuonna Crocs onkin vallannut meidän lasten kenkäkaapin, eikä siellä tällä hetkellä ole oikein muuta. Esimerkiksi nämä nyt esittelyssä olevat Colorlitet*, ovat mun omat suosikit! Tällaisia meille tulee varmasti myös muille kausille! Nyt naista saa muuten 30%n alen Crocsin verkkokaupassa!

Colorlite Bootit on just tän kelin kengät. Sisällä on kevyt teddyvuori, joka takaa lämpöiset varpaat pikkupakkasillakin. Kengät on siistit, ne menee hyvin siistimmistä kaupunkikengistä, mutta toimivat myös hienosti puiston ja päiväkodin pihallakin! Crocsille tyypilliseen tyyliin, kenkien parhain juttu on ehkä se, että lasten on itse helppo pukea nämä jalkaan.
Sisällä olevan karvavuoren vuoksi näiden kenkien käyttö ei rajoitu pelkästään syksyyn vaan kenkä toimii myös talvella. Erityisesti jos jalkaan vetää vielä villasukan, pysyy varpaat varmasti lämpiminä!

Lätäköissä ei olla kenkiä kokeiltu, sillä vielä toistaiseksi nämä on olleet meillä vähän siistimpinä kenkinä. Mutta ainakin materiaali vaikuttaa siltä, ettei kosteus pääse läpi. Kenkä on ihan valtavan kevyt, joten ei ihme että ainakin meidän lapset vetävät nämä mielellään jalkaan ihan joka kerta.

Kengän jalkaan laittoa helpottamaan on sivuissa tarrat, mutta ainakin meillä ne sujahtaa jalkaan helposti sellaisenaankin. Varsi on juuri sopivan napakka, ja se pysyy jalassa hyvin, mutta on sen verran löysä, että lapsi saa kengän itse jalkaansa.

* Molemmat ColorLite Bootit saatu Crocsilta

Yhteistyössä:

3 kommenttia:

  1. Meillä kans nämä pojilla ja hyvät on ollu. Pitää vettä ja se on pääasia sekä ovat lämpimät. Voin kans suositella muillekin. :) hintavat ovat. se on ainut miinus, mutta alennuksia kannattaa käyttää hyödyksi.

    VastaaPoista
  2. Hei onpa kivan näköiset popot! Mulla on vielä pinttynyt mielikuva niistä ei niin kivan näköisistä Crocseista, joten on aina piristävää huomata kuinka huikeesti tuo kenkä suunnittelu on mennyt eteenpäin :) Crocsien ehdoton plussa on kyllä tuo keveys, joka on ihan omaa luokkaansa!

    VastaaPoista
  3. Minkälainen pohja noissa on? Onko tasainen niinkuin kuva antaa ymmärtää? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!