torstai 29. lokakuuta 2015

Throwback Liberon kanssa


Mä synnyin vuonna 1988, silloin suosituin tytön nimi oli Maria ja pojan nimi Juhani. Silloin syntyi 63 000 muutakin lasta Suomeen ja silloin vaipat oli vähän toisenlaisia kuin nykyään.

Mun vanhempani pukivat mut kerttisvaippoihin. Mun mummo aina päivitteli kuinka helppoja ne oli ja kuinka ne toisaalta kuormitti luontoa hirveästi. Silloin hänen nuoruudessaan kun vauvoille puettiin harsovaipat. Harsot sitten pestiin ja laitettiin kuivumuun ennen kuin ne puettiin uudelleen päälle. Aikalailla kestoilumeininkiä, mitä nyt pesu oli aika paljon vaikeampaa kuin nyt! Kertakäyttövaippoja mummoni käytti kuitenkin omilla lapsillaan. Silloin ne oli paksut, jäykät ja kiinnitettiin neppareilla(!). Kallistakin se oli. Aika paljon ollaan noista päivistä tultu eteenpäin.

Mulla oli ajatus käyttää omilla lapsilla kestoja. Ja ajatukseksi se jäi. Muutamaa poikkeuskertaa lukuunottamatta, meidän vaippakaapista on aina löytynyt Liberoa. Malli istuu meidän lapsille, ja muutenkin merkki on ollut meidän käytössä toimivin. Ollaankin tästä syystä lähdetty jo moniin Liberon ja Blogiringin kamppiksiin mukaan, niin tähänkin.

Oletteko bonganneet vaippahyllyiltä jo tuon Liberon uutuus-vaipan? Multa oli koko lanseeraus mennyt ohi ja yllätys olikin melkoinen kun sain nämä käsiini. Uutuuksiahan saapuu melkein koko ajan, mutta harvoin niistä huomaa vanhaan sen kummempaa eroa. Touch-vaipassa huomasi. Sisäpinta on niin pehmoinen! Melkein kuin pistäisi pehmoista fleeceä lapsen iholle. Uutuus-vaipoissa onkin kiinnitetty nyt erityistä huomiota vaipan mukavuuteen. Lisäksi vaippa on selvästi edeltäjäänsä ohuempi.

Paitsi että tuo vaippa yllätti mut pehmeydellään, tuli sen mukana muutakin jännää! Nimittäin throwback-vaippa! Vaippa on kestovaipan tyylinen, mutta imuosa vaan on kertakäyttöinen. Ja suojakuori muovia. Jep, muovia! Tuskin on ollut mistään hengittävimmästä päästä tuo vaippa silloin. Näitä kahta vaippaa pyöritellessään huomaa mitä kehitys on tällä aikaa tehnyt. Lasten mukavuuteen kiinnitetään nyt vähän erilailla huomiota, Libero vaipat ovat joutsenlipputuotteita ja ne on valmistettu silmällä pitäen lasten herkkää ihoa.


Liberolta on auennut nyt ihan uusi Throwback-saitti, josta pääsee katsomaan miten erilainen maailma oli omana ja lapsen syntymävuotena. Kurkista täältä. Tämänkin tekstin ekan kappaleen faktat napsin tuosta throwback-koneesta! Koneesta voi selailla myös muita vuosia ja mä ainakin katsoin sieltä kaikkien meidän sisarusten syntymävuodet sekä omien vanhempieni syntymävuodet! Tällaiset muistelujutut on aina niin kivoja, paitsi että omat laspuusjutut helposti unohtuu, ei niistä omien vanhempien aikaisista jutuista useinkaan tiedä tuontaivaallista!

kuva täältä

Nyt haastankin teidät kaikki, erityisesti instagramin käyttäjät julkaisemaan oman lapsuusthrowback-kuvan tänään! Laita se instaan ja lisää mukaan tagit #liberothrowback ja #lapsuusmuisto ja muistakaa käydä tuolla throwback-sivuilla vertailemassa, millaiset jutut omana syntymävuotena oli in! :)

Kivaa päivää!

Yhteistyössä:
4 kommenttia:

 1. Meillä on Hugolla käytössä nuo Liberon Touch vaipat ja ne on kyllä aivan ihania ja niin pehmeitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! Harmi ettei niitä ollut kun meidän lapset oli vauvoja!

   Poista
 2. Kiinnostaisi tietää mitä blogeja seuraat tällä hetkellä? Top kolme vaikka tai viis XD t. Sanni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisinkin pitkästä aikaa kirjoitella tästä ihan postauksen! Suosikkeja on Pisara, Talonpuolikas, Ollie&co. Mutta paljon myös muita seurattavia löytyy! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!