sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Tennarimutsin tennarilapset

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Jollyroomin kanssa.

Mä olen ihan henkeen ja vereen tennarimutsi. Korkkareita omistan tällä hetkellä tasan yhdet ja ne on olleet jalassa viimeksi kauan aikaa sitten. Lähes ympärivuoden, mun jalassa on tennarit. Ne on vaan niin ihanan helpot, kivat ja kätevät!

Myös lapsiini olen ilmeisesti tartuttanut tämän manian, he kun eivät myöskään muuta jalkaansa vetäisi, kuin erilaisia tennareita. Ja sehän sopii. Mun mielestä lapset voivat hyvin käyttää tennareita tilanteessa kuin tilanteessa, niin arjessa kuin juhlassakin.


Lasten kenkäkaapin uusin täydennys saapui sopivasti ristiäisiin Jollyroomista. Saatiin nimittäin testattavaksi kumpaisellekin valkoinen pari ihania tarratennareita Little Champs -merkiltä. Pojat innostuivat tarroista ihan valtavasti, nämä ovat nimittäin heidän ainoat tarratennarit, ellei gore-kenkiä lasketa.

Ulkoisesti kengät miellytti omaa silmääni tosi paljon. Valkoinen "nahka"pinta ja söpö konjakinruskea yksityiskohta kantapäässä, teki kengistä riittävän juhlavat niin ristiäisiin kuin enon lakkiaisiinkin! Lapset saivat kengät helposti itse jalkaan ja ne olivat sopivan kevyet lennokkaisiinkin juoksupyrähdyksiin.


Ristiäisten perään pojat karkasi mylläämään meidän keskeneräiselle pihalle ja voitte kuvitella miltä valkoiset kengät sen jälkeen näytti! Mutta materiaali kengissä on onneksi niin helppohoitoinen, että pesun jälkeen kengät pääsivät edustamaan eilisiin lakkiaisiin. Nyt näiden juhlallisuuksien jälkeen kengät voikin ottaa jo ihan arkikäyttöön, ja ne ovatkin ihansupersöpöt vaikka farkkushortsien kanssa! 

Vieläkun saataisiin se kesä takaisin! ☺

Jos oman lapsen kenkäkaappi kaipaa täytettä, kannattaa äkkiä käydä klikkailemassa kengät ostoskoriin. Värivalikoimaakin löytyy ja nyt kenkiä saa itselleen yli 40%:n alella! Myös muu Jollyroomin lastenkenkävalikoima kannattaa rullailla läpi, verkkokaupasta löytyy nimittäin tennareiden lisäksi myös sandaaleja kivoilla aleilla!Yhteistyössä JOLLYROOM

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!