keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Meidän koti - Olohuone

Vähän yritän taas herätellä eloon näitä sisustuspostauksia, viime kerrasta kun on taas aikaa! Tuntuu, että siinä ajassa kun saan pari huonetta julkaistua blogin puolella, on sisusteet jo sen verran muuttuneet, että uutta voisi jo laittaa tulemaan!


Olohuone on meidän taloin isoin tila, niin se ostovaiheessa haluttiinkin, sillä se on kuitenkin tila jossa vietetään eniten aikaa. Nyt jälkikäteen ajatellen, tila olisi voinut olla vieläkin suurempi! Pelkkä olohuoneen ala on 24 neliötä ja lisätilaa tulee vielä olohuoneen "edessä" olevasta käytävästä ja korkeasta katosta.

Sohva meillä on sama Bellus joka aikanaan ostettiin jo Joensuun rivariin viisi vuotta sitten ja se on palvellut kyllä loistavasti! Vähän haaveilen kylläkin uudesta erilaisesta, mutta sen aika on vasta myöhemmin. Nyt en edes oikein tiedä, millainen se uusi erilainen olisi.

Tv tasokin on ollut jo vuosia tällainen tosin, tässä kodissa jatkettiin sitä yhdellä lisäosalla. Nythän siinä on kaksi tuplapalaa Bestån matalaa korkeakiiltovalkoista kaappia. Ja niin, Ikeastahan se, niinkuin kovin moni muukin kaluste meillä!

Takka on yksi mun suosikki asioista tässä kodissa. Se on ihana valkoinen ja rapattu Tulikiven takka, joka tuo ihanaa tunnelmaa ja lämpöä. Mulla vaan on vähän vaikeuksia sytyttää sitä, jotenkin en osaa ton meidän ilmanvaihdon kanssa pelata yhtään. Paristi kytevät puut ovat odottaneet takassa Henkan kotiin tuloon saakka, kun olen vain menettänyt hermoni lukemattomiin sytytysyrityksiin.Tuo nurkka, jossa nyt on tuo säkkituoli odottelee vielä imetysdivaania saapuvaksi. Se olisi huippupaikka paitsi imetyksille myös lukemiseen ja ihan vaan takan edessä lämmittelyyn. Sopiva mallikin on jo valittu, nyt se vaan odottelee rahoitusta. Meinasin nimittäin kustantaa sen maidonluovutusrahoilla, tulee sitten jotain konkreettista ainakin hankittua!

Nurkassa on kaksi Desenion taulua nyt Ikean kehyksissä ja jotain se ehkä divaanin lisäksi vielä kaipaisi.. En vaan vielä oikein tiedä mitä.


Matto meillä oli viime viikkoihin saakka Askon Paris valkoisena ja pitkänukkaisena, mutta koska se imi kaikki lelut ja murut sisäänsä, vaihdoin sen tähän uuteen. Paris oli muutenkin himpun verran liian pieni meidän olkkariin ja nyt tämä 200x290 toimii paljon paremmin! Tämä uusi on jopa ehkä pehmeänpi kuin Paris, vaikka onkin matalalla nukalla. Uuden maton tilasin Ellokselta ja se on nimeltään Tanger.


Keittiön ja olohuoneen välisellä seinällä meillä on nyt valikoima suosikkivalokuvia. Siellä on isojen poikien 1v -kuvat ja Justuksen vastasyntyneen kuvauksissa napattu otos. Lisäksi meidän vanhempien yhteiskuva, jonka Helianna otti raskauskuvauksissa.

Jyskin hyllykköön taas on kasattu pieni määrä tarpeellista tavaraa. Siellä pitää majaa mun läppäri, kori erilaisille johdoille, tableteille, latureille sekä purkki tuikuille.

Ylimmällä hyllyllä on Luklabelilta saatu rautakehikko, jossa siinäkin on muutamia kuvia esillä. Pieni viherkasvi tuo vähän vihreyttä muuten niin mustavalkoiseen ilmeeseen.4 kommenttia:

 1. Missä teidän sohvapöytä on? Eikö teillä sellainenkin ollut ainakin jossain vaiheessa?

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno olkkari :)

  Minun makuun vöhän liian valkoinen mutta onhan tuo tyylikäs :)

  VastaaPoista
 3. Teillä vaikuttaa olevan tosi kiva ja toimiva pohjaratkaisu! Ihanan näköistä :)

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen koti teillä!😊

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!